Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учениците започват четири дни по-рано училище

Featured Replies

Най-сетне.Да бяхте казали така по-рано ли ?

Вижте каква дълга я направихме темата - 4 страници.

• Отговори 71
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Само дето 4 страници реват всечки, както и да го извъртят ако е вярно пак учениците ще ги прецакат!Колкото и да сме опак народ се поддържаме ако кажат да започнем на 11 половин България нама да отиде, ако ни намалят ваканциите заплахи за бомби ще пускат ама пак ще си избият дните за почивка(не че пускам идеи< някой да не го приеме така) и за това не се тревожа, така или инък преди 15.09 аз покрай училището си няма дори да се завъртя!

Аз пък ако съм на вас, още от днес ще тръна на училище...

Ако знаете само как ми се ходи... sad.gif

Аз пък ако съм на вас, още от днес ще тръна на училище...

Ако знаете само как ми се ходи... sad.gif

На всеки по-голям му се ходи на училище. ;) Това някаква закономерност - като си в училище, не искаш да ходиш, свършиш ли, осъзнаваш, че не е било толкова лошо и искаш пак. ;)

Цитирам сайта на МОН:

На 15 септември, петък, новата учебна година 2006/2007 ще започне във всички училища в страната в 9.00 часа след издигането на националния флаг под звуците на химна и посрещане на училищното знаме.

Това е днешно съобщение, от 1 септември 2006. Труд да не лъжат!

Сега пък по новините казаха, че даскало се започва на 15-ти biggrin.gif

Сега пък по новините казаха, че даскало се започва на 15-ти biggrin.gif

На 15-ти започва.Това са пълни измислици,че почвало на единайсти само и само да пише името на министъра в нета.Ако почваше на единайсти нали преди ваканцията учителите щяха да съобщят :)

То тва е някво яко бе хора...Тъкмо си се сдухал некъв, че почваш от 11 и изведнъж- Изненада! 15!!!

Така без да си на далавера се чувстваш на такава хиххииххихих. Първо те шашкат после те успокояват...хитрецииии човек му се ще да хване пушката и да ги гръмне ( метафорично казано, недейте да пробвате).

На всеки по-голям му се ходи на училище. :yanim: Това някаква закономерност - като си в училище, не искаш да ходиш, свършиш ли, осъзнаваш, че не е било толкова лошо и искаш пак. :beer:

Така е....на мен много ми се ходи на даскало и винаги ми се е ходило...толкова много ми липсват безгрижните и весели моменти със съучениците.... ;) Ама всичко с времето си....

Току що по новините даваха министъра и той каза:

"Учебната година ще почне на петнадесети от девет часа, напук на всички глупости, които се говорят в интернет." Това го дават вече за втори път тая вечер. :computer8: Знаех си аз, че е измислица.

Гледахте ли btv новините,казаха,че публикацйите в интернет,че учебната година ще се почне от 11 септември са пълни измислици.Успокойте се от 15 се започва :computer8:

Гледахте ли btv новините,казаха,че публикацйите в интернет,че учебната година ще се почне от 11 септември са пълни измислици.Успокойте се от 15 се започва :computer8:

dano

Това е добре.

dano

Абе новаци това да не ви е чат.Всички пишат на български,а вие на латиница като "царе".Хайде прочете първо правилата бе...И най-вече това:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. Форумът е снабден с опция „Режим на клавиатурата“, която е налична под всеки прозорец за ново съобщение или нова тема във форума.

Абе новаци това да не ви е чат.Всички пишат на български,а вие на латиница като "царе".Хайде прочете първо правилата бе...И най-вече това:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. Форумът е снабден с опция „Режим на клавиатурата“, която е налична под всеки прозорец за ново съобщение или нова тема във форума.

3.4 - б) Забранява се ползването на прекалено голям размер на шрифта при по-дълги текстове. Желателно е по принцип да е под SIZE=10.

3.4 - б) Забранява се ползването на прекалено голям размер на шрифта при по-дълги текстове. Желателно е по принцип да е под SIZE=10.

Според теб колко мислиш,че е моят текст.Бих ли нарушил правилита.Моят е SIZE=7 и е позволено ако почнеш да пишеш постове :computer8:,а и текстът ми не е дълъг

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Току що по новините даваха министъра и той каза:

"Учебната година ще почне на петнадесети от девет часа, напук на всички глупости, които се говорят в интернет." Това го дават вече за втори път тая вечер. :computer8: Знаех си аз, че е измислица.

Измислица, сътворена от нас, интернет потребителите.

В статията на в. Труд НИКЪДЕ не пише, че почваме не 11ти!

Според теб колко мислиш,че е моят текст.Бих ли нарушил правилита.Моят е SIZE=7 и е позволено ако почнеш да пишеш постове :computer8:,а и текстът ми не е дълъг

:clap: добре де вярно е ама по същата логика размер - 36/по word стандарта/ или тази 7-ца която си ползвал не ми се струва много удачен

Извинявайте, ама ми стана супер смешно каква шаш и паника направихте за четири дена! Я малко се стегнете - сегашното училище е пълна каша и бъркотия и не трябва въобще да се оплакват учениците! Ама нали всеки с времето си! Ама все пак - като трябва да учите - учете! А като трябва да почивате - почивайте! И всичко ще е наред! Сега нещата не са наред, защото мнозинството прави обратното!

И после каква ни била държавата, а ?

Много още мога да кажа, ама да спра че току виж съм обидил някой! Ако може някой мод да затвори темата!! :computer8:

:clap: добре де вярно е ама по същата логика размер - 36/по word стандарта/ или тази 7-ца която си ползвал не ми се струва много удачен

Да,вярно,извинявам се,но тези новаци ме изкарват от нерви.Пак се извинявам :clap:

Извинявайте, ама ми стана супер смешно каква шаш и паника направихте за четири дена! Я малко се стегнете - сегашното училище е пълна каша и бъркотия и не трябва въобще да се оплакват учениците! Ама нали всеки с времето си! Ама все пак - като трябва да учите - учете! А като трябва да почивате - почивайте! И всичко ще е наред! Сега нещата не са наред, защото мнозинството прави обратното!

И после каква ни била държавата, а ?

Много още мога да кажа, ама да спра че току виж съм обидил някой! Ако може някой мод да затвори темата!! :computer8:

Да,точно така,имаш подкрепа :clap:

Вие прочетохте ли целия линк че говорите толкова бързо? :angry:

Искам и аз да се намеся. Чели сте, ама не сте дочели. Напомняте ми на един познат, който не беше добре с очите и прочиташе само заглавията на статиите и останалото си го насосва. Въобще не става въпрос за съкращаване в буквалния смисъл на ваканцията. Учебната година си започва на 15 септември от 9 часа с вдигане на националното знаме и звучене на химна на РБългария. Всичко останало е свързано с броя на учебните седмици, но това учениците не ги засяга.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.