Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от работодателят си?

Гост

Доволни ли сте от работодателят си?  

10 гласували потребители

1. 1. Доволни ли сте от работодателят си?

• Да
      5
    • Не
      5

Препоръчан отговор

Аз лично много съм доволен. Надявам се и той от мен. Раздавам се на 100%. Първи идвам последен си заминавам. То така се става шеф по принцип. При мен болен не болен няма. Винаги съм на първа фронтова линия. Има една мъдра източна поговорка: За да получиш, първо трябва да дадеш.- Неризанов.

Вчера имахме малък спор. Исках да ми изплати платената отпуска в кеш пара като 13-та заплата, вика не било законно.Опънах се, не се получи. Абе начини има, ама той държал много на законите. Иначе се раздава. Кинтите винаги в точния ден в точния час. И постоянно заредил едни кошници с банани, ябълки, мандарини безплатно за нас в столовата. Държи да се храним задравословно. Миналия месец по един чифт чорапи ,,Replay,, подари. Кой ти ги дава. Берекет версия. Торти морти постоянно черпи. Ама не такива лидълски. Дига телефона ало сладкарския цех. Нема да ядем боклуци я. Много държи на точноста. Да си точен като ролекс. И колегите са точни. Много бачкаме с концентрация,  кодове, протоколи, формули и една малка грешка и работата на двеста човека отиде в кофата. И парите на работодателя. На два три пъти направих едни кардинални грешки и добре, че беше колегата от Либия и замазахме положението дружно. Ни лук яли, ни лук мириса ли. Има мръсници веднага ще те докладват, за да се издигне в очите на шефа. През соца им викахме доносници. Човек като му върви в работата и прави хубави кинти и живота му върви щаслив е и няма грижи. Обаче човек трябва да се пребори за щастието си. Да седиш и да мрънкаш или да търсиш на работата лекото и баницата мекото не е печеливша стратегия. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам каква дрога ползваш, обаче ... много е яка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм доволен, но не съм и недоволен.

Като цяло на мен работата в частната фирма ми е гарантирана, тъй като съм връзкар. Братовчеда на майка ми е приятел на големите шефове. Аз казах на майка ми да каже на братовчед си да каже на шефовете да ме назначат. Нали знаеш как става... навсякъде са наши и ваши - малко вероятно е частна фирма да наеме някакъв непознат човек, за който никой не гарантира и никой не го е предложил.

Проблема са ми парите. Просто защото съм връзкар, не означава, че заплатата ми е такава каквато аз искам да бъде, нито означава, че мога да командвам шефовете и да ги накарам да ми дават по-голяма заплата.

Връзкарството ти дава само сигурност, че няма да те махнат, и ще те държат на работа и ще те предпочитат пред другите.

Работата е е тежка, предимно пасивна е - няма труд, няма умора. Работното време е 12 часа - плаща се 5лв на час.

Шефовете са добри хора, не са надменни и винаги намират допълнителни, извънредни, смени, че да хвана заплатка от около 1000 лева.

Проблемът е, че на тази инфлация, и 1000 лева вече не са пари. В България, заплатата е колкото да не умреш, затова няма как да си позволиш да имаш каквото искаш да имаш.

Планирам скоро да напусна работа и да замина за чужбина. Като съм в някоя друга държава, дори и най-долнопробната работа да работя, пак ще съм в пъти по-добре платен от престижна работа в България. По Чужбините има по-големи заплати.

А иначе, за 1000 лева не се раздавам. 1000 лева не са достатъчно да ме мотивират. Затова понякога и спа на работа. Сам съм на обект, нямам колеги, и през нощта заспивам... даже понякога и през деня заспивам. Няма да им будувам за 1000 лева.

Не съм доволен от парите. Искам да купя готини неща, като последния смартфон и таблет на Apple, както и геймърски компютри и лаптопи - и мощни процесори и видео карти... мотори и готини коли... Искам и други неща, но 1000 лева не стигат. Затова смятам да бягам в друга държава.

ЕДИТ: Забравих да допълня, че това, което ми е направило грозно впечатление във фирмата е, че има добри позиции, но те са заети от доносници. Шефовете харесват доносници. Предимно жени са доносниците. Доносничат, мазнят се - и така се издигат на по-добри позиции. Това лицемерие ми направи грозно впечатление.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, доволен съм от работодателят си. Тя изискваше от мен да спазвам работното си време, също така да се старая повече, иначе беше коректна. Преди няколко вечери, даже я сънувах, държеше се по-мило с мен отколкото всъщност беше. Не тая лоши чувства към нея :)

Говоря в минало време, защото в момента съм без работа, но бях доволен от шефката си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Белгиеца написа:

E па нямам си работодател.
Така е готино.

Как така нямаш работодатели и началници?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Profruit написа:

За какво му е да има? Нали е женен!

Чудя се - как да сложа три реакции едновременно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам един от възможно най добрите шефове. Нямам забележки. Удоволствие да се работи с него. Пожелавам го на всеки!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, jhoro написа:

Чудя се - как да сложа три реакции едновременно?

Измислих го - ето така image.png.c2c1b554e9882f3c0311810160f833f7.pngimage.png.5a862a65b5bf132b342c0067774d8082.pngimage.png.58c6fa3e613734697fabcf1cca1ec955.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, jhoro написа:

Не знам каква дрога ползваш, обаче ... много е яка!

Нема я каже.

Обаче ще го назначат скоро за завеждащ ентусиазма! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, JKirilov написа:

Нема я каже.

Обаче ще го назначат скоро за завеждащ ентусиазма! :)

Ако ще - да го назначат за ....

Цитат

Вишист до вишиста,
комин до комин,
пушеци разни,
бял, червен и син.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Очаквам в най-скоро време да го назначат в борда на директорите, скоро го каниха на официална вечеря на борда и се чудеше със смокинг ли да ходи или с пернишки костюм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Белгиеца написа:

E па нямам си работодател.
Така е готино.

Оная с чехъла дет те издържа трийсе и кусур години, ако те прочете колко си "независим"  поне няколко месеца ше забравиш нета и ше се отдадеш единствено на домакинските задачи в нейния дом.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Христофор_първи написа:

Жена му му е началник.

Мъж със женски аватар не ми го хвали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, bulljo написа:

Очаквам в най-скоро време да го назначат в борда на директорите, скоро го каниха на официална вечеря на борда и се чудеше със смокинг ли да ходи или с пернишки костюм.

Не се състоя заради короната мойка. Иначе сега си хапнах прясно уловена рибка на работа, чакам асистентката ми да ми донесе прясно истискания сок от портокал, а ти си лай не ми пречиш. Имаме си и нова хигиенистка , наиш какво нежно създание 18 годишно ухае на жасмин,  само за грях,  с едно медено гласче, мисля да се поопознаем с нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, bulljo написа:

Издигаш се, знам аз, скоро ще почнеш и началниците да командваш.

Имам един началник само  , другите са в Щатите мойка. Обаче на този , който е тука, случайно се оказва, че гласовете ни са индентични и като заговоря се стресират колегите, като си мислят, че е той. Отивам да сеча пачки мойка, айде по-късно ще дам малко напътствия на младите как да станат успешни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Христофор_първи написа:

Отивам да сеча пачки мойка, айде по-късно ще дам малко напътствия на младите как да станат успешни.

Ама ти успешен ли си бе ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Ама ти успешен ли си бе ?

Ти по-добре погледни какво си ти, не какво съм аз. Че си на 55г. мъшш като л@но на дъшш дето цял живот е домакиня по неволя, защото за друго не става.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Христофор_първи написа:

Ти по-добре погледни какво си ти, 

Аз съм достигнал до най-висшия стадий на комунизма = консумирам според потребностите ми.
А ти трябва да се бъхтиш по 10 часа на ден във фабриката редом с арабите.
Пък и се заглеждаш по ЧИСТАЧКА, такова ти е нивото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...