Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сецване и болка във Входа при навеждане

Featured Replies

С тоя трафик, искай такса на входа, поне финансово ще укрепнеш! 

• Автор

Все пак, намерих някакво лекарство (т.е. един преятел ми го намери) - Руско лекарство, произведено в Китай, внос от Гърция (мисля че се казваше Входолин), та болката във Входа я оправи. Трафика е възобновен в тази точка отново. Сега остава и да намеря как да се оправя със сецването (мазилата не помагат за сега).

преди 5 минути, Петър Ангелов написа:

Все пак, намерих някакво лекарство (т.е. един преятел ми го намери) - Руско лекарство, произведено в Китай, внос от Гърция (мисля че се казваше Входолин), та болката във Входа я оправи. Трафика е възобновен в тази точка отново. Сега остава и да намеря как да се оправя със сецването (мазилата не помагат за сега).

Ти шегуваш ли се или ......? Много ми е интересно как си играеш със здравето. Отиди на лекар, ако трябва да се направи и снимка.

преди 8 минути, Петър Ангелов написа:

Трафика е възобновен в тази точка отново. 

Ай честито. 

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ти шегуваш ли се или ......? Много ми е интересно как си играеш със здравето. Отиди на лекар, ако трябва да се направи и снимка.

За Входолин-а не се шегувам - свърши работа. А иначе, за сецването си ползвам домашния лекар - едното ми родителско тяло е невролог. Та то каза, че някакво хапче трябвало да се приема, ама изглежда е забравило да провери как се казва, та трябва да го подсетя пак.

преди 7 минути, Петър Ангелов написа:

За Входолин-а не се шегувам - свърши работа. А иначе, за сецването си ползвам домашния лекар - едното ми родителско тяло е невролог. Та то каза, че някакво хапче трябвало да се приема, ама изглежда е забравило да провери как се казва, та трябва да го подсетя пак.

Хубаво, продължавай с руската рулетка. Ти си знаеш.

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Хубаво, продължавай с руската рулетка. Ти си знаеш.

Чакай сега, кое е руската рулетка?

• Автор
преди 19 часа, P!NK написа:

С тоя трафик, искай такса на входа, поне финансово ще укрепнеш! 

Нямам от кой - трафика е основно от разнообразни, неодушевени предмети. Хора замесени няма.

преди 41 минути, Петър Ангелов написа:

Нямам от кой - трафика е основно от разнообразни, неодушевени предмети. Хора замесени няма.

И това от кога така? Не'кво любопитство ли задоволи, и ти 'ареса? Оххх, .... божке!

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

едното ми родителско тяло е невролог.

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

ама изглежда е забравило да провери как се казва, та трябва да го подсетя пак.

😲 Лелееее ...! Това оправдава всичко до тук. Некакъв екзотичен букет ще се окажете, цялото фемили. 

• Автор

Ами...от сравнително скоро - някъде от 25 години. А иначе, сме си нормални хора - и аз и семейството ми. Нямам престава, какво имаше в на предвид с последния си коментар.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

• Автор

Тъй, момци, да направя една вметка - това последното (за драмите със Входа) се опасявам, че яко ви подхлъзнах. Нито е Вход, нито имах проблеми с него - просто реших, че да питам само за един сецнат кръст (това за съжаление е съвсем реално) ще е прекалено скучно и че трябва да има съспенс. Иначе, за мое огромно съжаление, съм съвсем нормален човек и си падам все още по жени (колко скучно). Не, че това има значение. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.