Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За каква промяна говорят?

Featured Replies

Здравейте. Каква е промяната, за която толкова много се говори? За какво точно се отнася думичката "промяна"? По новините, виждам хора, които използват термини като "промяна", "промяната", "продължаваме промяната", но не казват какво точно, какво конкретно ще се промени. Така, някой от вас знае ли кое точно ще се промени? Ако да, моля, кажете ми, че и аз да знам.

Думата "промяна" за нещо конкретно ли се отнася, или думата просто се използва като пропаганда, някакъв вид обещание за по-добро бъдеще, с цел привличане на хора, гласоподаватели, които искат промяна, но такава няма да има?

Няма промяна. Има затъване на държавата. Прави се един театър и това е.

преди 46 минути, bootlicker написа:

Думата "промяна" за нещо конкретно ли се отнася, или думата просто се използва като пропаганда, някакъв вид обещание за по-добро бъдеще, с цел привличане на хора, гласоподаватели, които искат промяна, но такава няма да има?

На 10-ти ноември 1989-та видя ли някаква промяна?!

преди 9 минути, ncl написа:

Може да се каже, че властта бе дадена на недоразвитите, а сега на инфантилните, т.е. разлика няма, но има прилика -> че винаги управлението се дава на хора които са "послушници" на някои, а не българи.  

На никои от "Великите Сили" не им е сгодно тук да има самостоятелно управление. ;) 

• Автор
преди 4 минути, ncl написа:

Да, имаше промяна. От индустриална и национална държава, България се превърна в денационализирана и приватизирана територия, без национален суверен, и управлявана от външни колонизатори. Това малка промяна ли е?

преди 31 минути, Емил Костов написа:

Няма промяна. Има затъване на държавата. Прави се един театър и това е.

А тогава защо казват, че ще оправят държавата и проблемите, които имаме?

преди 2 минути, bootlicker написа:

Да, имаше промяна. От индустриална и национална държава, България се превърна в денационализирана и приватизирана територия, без национален суверен, и управлявана от външни колонизатори. Това малка промяна ли е?

А тогава защо казват, че ще оправят държавата и проблемите, които имаме?

А ти що има вярваш. :)

преди 4 часа, dioib написа:

управлението се дава на хора които са "послушници" на някои, а не българи. 

Това е така още от освобождението.

А в отговор на въпроса на автора - Промяна няма, просто смениха Тиквата и Чехльо с Кирчо, Кокорчо и Чорапчо и "Кукленото шоу" продължава.

Браво на обувколиза. Много професионално направена тема, гарнирана с цяло съзвездие подходящи тагове. Колко плаща герп за толкова ерудирано невинно зададен въпрос? 

• Автор
на 10.02.2022 г. в 17:49, Sliderum2 написа:

Браво на обувколиза. Много професионално направена тема, гарнирана с цяло съзвездие подходящи тагове. Колко плаща герп за толкова ерудирано невинно зададен въпрос? 

Не съм финансиран от ГЕБР. Просто казах истината. Това, което съм написал в първия си пост, е истината.

преди 1 час, bootlicker написа:

Не съм финансиран от ГЕБР. Просто казах истината. Това, което съм написал в първия си пост, е истината.

Истина е това което мнозинството...хора приемат...в даден момент за истина. Обаче, всичко тече и всичко се изменя. Съществуват само хипотези и теории, удобни за употреба, докато не се изобразят по-добри...или по-лоши, но и двете са само лични отношения спрямо реалността в зависимост как засяга точно нас. Всъщност, истината е само движението.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.