Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

подготовка за дипломна работа на езика java

Featured Replies

Здравейте, както разбирате по заглавието предстои ми дипломна работа ...ноо тук започват и големите ни мъки ,трябва да е повече от 30 листа А4,като може и да съдържа блокови схеми. Задачата ми е да създам програма на езика java  която да прави проверка на тестове .Когато покажем на учителят ми той казва че е грешна и заради него може и да не завършим. Моля някой за съдействие. Благодаря предварително.

преди 31 минути, QNA2301 написа:

Когато покажем на учителят ми той казва че е грешна и заради него може и да не завършим

Превод?

преди 2 часа, QNA2301 написа:

Здравейте, както разбирате по заглавието предстои ми дипломна работа ...ноо тук започват и големите ни мъки ,трябва да е повече от 30 листа А4,като може и да съдържа блокови схеми. Задачата ми е да създам програма на езика java  която да прави проверка на тестове .Когато покажем на учителят ми той казва че е грешна и заради него може и да не завършим. Моля някой за съдействие. Благодаря предварително.

Имате ръководител за тая дипломна работа. Съветвайте се с него.

преди 5 часа, QNA2301 написа:

1. Къде е заданието ? Дипломна работа се прави при дефинирано задание, изискване за формат (в т.ч. и шрифт и междуредие) и ясно поставен проблем за решаване. Задача от типа "програма на езика java  която да прави проверка на тестове" е като да кажа "искам да ми построиш сграда".

2. Хората във форума могат да помогнат за конкретни въпроси - никой няма времето да седне и да пише дипломни задания, просто защото зверски му се занимава - задайте конкретен въпрос - технически по програмата, която пишете или евентуално по процеса на правене на дипломна работа - факт е, че за повечето това нещо, което са правили преди години, но все ще може да се помогне с нещо.

3. Както и @Емил Костов сподели - Дипломния ръководител е за това - като има въпроси, да дава акъл, познание и идеи. Всяко учебно заведение има специфични изисквания по документацията и реализацията на дипломните (и като цяло научни разработки) - в момента нито знаем за кое заведение става дума, нито за каква точно степен се говори (т.е. между дипломни за бакалавър, магистър и доктор, разликата е огромна, както и набора от изисквания). 

4. (Лично мнение) Ако 2021-ва, някоя учебна институция ми поиска хартиена разпечатка на софтуерен код, сериозно ще се замисля дали искам да съм там. Мисля, че 30-те страница са част от изискването Ви за документацията, която ще представяте и защитавате, а не разпечатан код.
Ако беше второто, то  в България една клонка дървен материал нямаше да е останал вече, а паркингите пред ТУ, СУ, УНСС и т.н. щяха да се задръстват не от студенти да предават дипломни, а от тирове с хартия ...   

преди 3 минути, soundtracker написа:

1. Къде е заданието ? Дипломна работа се прави при дефинирано задание, изискване за формат (в т.ч. и шрифт и междуредие) и ясно поставен проблем за решаване. Задача от типа "програма на езика java  която да прави проверка на тестове" е като да кажа "искам да ми построиш сграда".

2. Хората във форума могат да помогнат за конкретни въпроси - никой няма времето да седне и да пише дипломни задания, просто защото зверски му се занимава - задайте конкретен въпрос - технически по програмата, която пишете или евентуално по процеса на правене на дипломна работа - факт е, че за повечето това нещо, което са правили преди години, но все ще може да се помогне с нещо.

3. Както и @Емил Костов сподели - Дипломния ръководител е за това - като има въпроси, да дава акъл, познание и идеи. Всяко учебно заведение има специфични изисквания по документацията и реализацията на дипломните (и като цяло научни разработки) - в момента нито знаем за кое заведение става дума, нито за каква точно степен се говори (т.е. между дипломни за бакалавър, магистър и доктор, разликата е огромна, както и набора от изисквания). 

4. (Лично мнение) Ако 2021-ва, някоя учебна институция ми поиска хартиена разпечатка на софтуерен код, сериозно ще се замисля дали искам да съм там. Мисля, че 30-те страница са част от изискването Ви за документацията, която ще представяте и защитавате, а не разпечатан код.
Ако беше второто, то  в България една клонка дървен материал нямаше да е останал вече, а паркингите пред ТУ, СУ, УНСС и т.н. щяха да се задръстват не от студенти да предават дипломни, а от тирове с хартия ...   

БРАВО на теб! Тя дипломната работа е зададена от този ръководител и той със сигурност е длъжен да предостави материали и да съдейства по този процес. Колкото до страниците това е напълно нормално, защото там се описва целия процес, самото задание и каквото още се сетиш ( последното не беше коментар към теб).

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.