Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да сваля видео от сайт?

Featured Replies

Здравейте,

не знам дали поста ми е за тук точно, но ще се пробвам. Опитвам се да сваля няколко видеа от сайт, но се оказа че са защитени, не мога да им взема нито линковете, програмките и добавките за браузъри не ги хващат...при опит да ги сваля ми дава, че видеото е на сегменти - seg_01.mp4 с много малки размери примерно от 1 мб или 0.06 мб.

Не съм много на "ти" с нещата, но има ли начин клипчетата да бъдат свалени с някаква програма, приложение или не?

Мерси предварително.

Не си казал кой е сайта. Да гадаем ли или? Второ - щом са защитени, ти какво очакваш? Бутон за сваляне?

• 4 седмици по-късно...
на 20.02.2022 г. в 18:47, цър-вул написа:

Social video download
Any video download

От много време все има някоя програмка за сваляне на клипове от ЮТЮБ, напоследък използвах VIDDLY и бях много доволен. Преди два дни опитах да сваля един клип  и стана ясно, че програмата е обявена от дефендера за съдържаща вирус и не работи. Всички опити да я разреша във всички прегради са безуспешни. Търсих в мрежата други средства за сваляне, опитах какво ли не, вкл. и тези от този материал, не става. Това на два, различни компютри, с 10 и 11. Явно Майкрософт са направили невъзможно това. Сигурно, както всеки друг път, ще се намери средство срещу забраната, или аз нещо пропущам?

13.jpg

14.jpg

136.png

преди 18 минути, цър-вул написа:

https://www.sordum.org/10636/defender-exclusion-tool-v1-3/

Бързо и лесно. Има интерфейс на български, интегрира се в обвиката на Windows Explorer

Това няма как да стане. Не съм склонен да отрежа главата, за да няма косопад. Търся програма за това, която , въпреки пречките, да работи. 

преди 1 минута, NEVADA написа:

Това няма как да стане. Не съм склонен да отрежа главата, за да няма косопад.

Я, пак! Ама първо добре помисли!
Не се спира defender,  а спомощта на този инструмент с 2 клика се добавя файл в изклченията на Windows Defender.
https://www.youtubedownloaderhd.com/download.html

Адаш, благодаря за вниманието, но работата май е по-дебела от първите впечатления. Не работи и БитКомет, тихомълком е деинсталирана, така се затваря и Замундата. Инсталирам на ново БитКомет, уж всичко е ок, но всеки опит за сваляне на торенти се сблъсква с един куп пречки, отхвърлям ги, разрешавам каквото трябва, само след секунди прозорецът със забраната цъфва отново, все едно нищо не съм направил. Приятелчетата от Редмънд са опекли работата от всички страни. Ще изчакам да се разбере какво става-явно тези неща са пресни, щом и създателите на програмите не са реагирали още.

Торент клиентите открай време се броят за заплаха...
Добавяш към изключения и си ти!

преди 7 минути, NEVADA написа:

Ще изчакам

да побелееш? Или по-скоро никога...

И пак окупира чужда тема с твой проблем, който е встрани от темата... 😎

преди 3 минути, цър-вул написа:

да побелееш

И това не може да стане-вече съм побелял. Радостната новина е, че https://www.youtubedownloaderhd.com/download.html  работи и за сега ще свърши работа. Ти пак си супер и пак ми помогна. Жив и здрав! 

пп На лаптопа имам уиндоус 7, трябва да видя там как е, най-много да инсталирам Опера вместо едже.

Павката вече ти е отговорил. При мен беше също така. Прибавил съм BitTorent в изключенията на Дефендъра и от тогава няма проблем. Понеже си с BitComet, смятам че са почти еднакви с BitTorent и за това седнах да ти напиша няколко думи. Пожелавам Ти успех и поздрави от мен за всички ВИ!

току-що, Kolev72 написа:

Прибавил съм BitTorent в изключенията на Дефендъра

Акцията срещу свалянето е много обширна-как може тихомълком да ми деинсталира БитКомет-а, и след нова инсталация тя вече няма разрешение за работа( излиза с някаква бяла икона, абе всичко е развалено, това само с даване на разрешение няма да се оправи). Давам го това разрешение и след пет секунди пак излиза, че е забранено. Поогледайте си това, допускам, че навсякъде има промени, които много още не са забелязали.

преди 10 минути, цър-вул написа:

И пак окупира чужда тема с твой проблем, който е встрани от темата

Тоя модераторски нагон...

преди 8 минути, NEVADA написа:

Акцията срещу свалянето е много обширна-как може тихомълком да ми деинсталира БитКомет-а, и след нова инсталация тя вече няма разрешение за работа( излиза с някаква бяла икона, абе всичко е развалено, това само с даване на разрешение няма да се оправи). Давам го това разрешение и след пет секунди пак излиза, че е забранено. Поогледайте си това, допускам, че навсякъде има промени, които много още не са забелязали.

Какво очакваш при положение, че дефендърът вече е карантинирал същия файл на същото място?

преди 9 минути, NEVADA написа:

Тоя модераторски нагон...

Дреме ми на шлифера...ама е не е много красиво.

преди 1 минута, NEVADA написа:

При мен всичко си работи и на 10 LTSB и на Win 11 до ден днешен. С Win 11 работя непрекъснато по много насоки. Нито веднъж до сега не ми е правила проблеми от август миналата година. И всеки месец нагледно показвам обновяванията, които са налични за Win 11 в темата. Правил съм проби и с мТорента и първият път се получи същата ситуация, която си описал. Поставяйки го в изключенията на Дефендера, отново се оправи.

Специално за you tube и няколко други саита не ти трябва програма,просто отиваш на тази страница:https://www.y2mate.com/en258 и чрез линк си сваляш каквото ти трябва,става и за аудио да сваляш,както и за конвертиране, работи си перфектно!

преди 1 минута, Слави Маринов написа:

работи си перфектно!

Благодаря, ще опитам.

Имах същия проблем със свалянето на видеа от vbox7. Сега вече си свалям видеа от там без проблеми. За целта си намерих сайт, който си е специално за vbox7. Та моята препоръка е да потърсиш специализиран сйт за изтегляне на видео от сайта, който ти прави проблеми. Иначе с програми като Internet Download Manager нищо няма да стане

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.