Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Зеленски щял да съсипе със завидна лекота инвестициите на страните от НАТО ???      Ако Зеленски остане още на власт в конфликт с всички (както реално вече се случва сега), тогава отношенията между Запада и Украйна ще се влошават още повече, а Европа и дори САЩ ще продължат да трупат умора от режима в Киев.   Това означава, че ще бъде възможно  РФ  да  постигне победа в СВО дори по-бързо.  Тръмп не е путинист, изглежда Зельо  е  башпутинист.   В Кремъл нямат нищо  против още да е президент на режима в Киев.    Би било полезно за вразумяване на украинците.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, kosyo написа:

Пак се измъкна - Colonel Cassad и той ли лъже ?

Стига си лъгал, Colonelcassad не потвърждава това, което ти твърдиш за А-50. 

Само слухове и спекулации засега, може да е истина, може и да не е, нека изчакаме повече информация. 

Ако наистина е свален ще има съобщение от "партньорите".

Те много обичат да се хвалят.

преди 16 минути, Flashback написа:

Стига си лъгал, Colonelcassad не потвърждава това, което ти твърдиш за А-50. 

Само слухове и спекулации засега, може да е истина, може и да не е, нека изчакаме повече информация. 

Така става като четеш западна преса само, а не телеграм канала му... И той е не е глословен - другите да видиш. Чети не само западна преса и ще разбереш за що иде реч.. Ох забравих че каква си скрита лимонка и четеш само това от нея дето ти е изгодно.

преди 14 минути, kirko12 написа:

Ако наистина е свален ще има съобщение от "партньорите".

Те много обичат да се хвалят.

Кире кажи де да вярваме ли на Колонела сега че съм в недоумение човек.

Зехте ли Авдеевка ?
Вземи си час за посещение при пан Залужни и го питай лично. Но когато я вземат да може да му се скараш защо падна.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Путин определя войната и събитията  в Украйна като част от много по-широка глобална борба със Запада, който по думите му се опитва да разцепи Руската Федерация.  Всички в БРИКС подкрепят стремежа за прекратяване на световната хегемония на САЩ  и изграждане на по-демократичен многополюсен свят.

преди 1 минута, maxthon написа:

Вземи си час за посещение при пан Залужни и го питай лично. Но когато я вземат да може да му се скараш защо падна.

Днес не ти е ден. Пак даваш наставления наляво надясно , а едно видео не можеш да намериш. .. Голям експерт.

И моста не е спасение вече:

преди 1 минута, maxthon написа:

Вземи си час

Аз вече години си зех. 10 години откак земате Авдеевка.

Се някога ще я земете, затуй питам, за да разбера преди Косьо.

Нищо лично.

преди 12 минути, kosyo написа:

Така става като четеш западна преса само, а не телеграм канала му... И той е не е глословен - другите да видиш. Чети не само западна преса и ще разбереш за що иде реч.. Ох забравих че каква си скрита лимонка и четеш само това от нея дето ти е изгодно.

Кире кажи де да вярваме ли на Колонела сега че съм в недоумение човек.

Точно Телеграм канала на Colonelcassad четем и там не пише това, което ти твърдиш!

Ако имаше, щеше да дадеш линк към неговата публикация в Телеграм канала му, но е ясно защо не го правиш - щото лъжеш!

преди 8 минути, attj написа:

Путин определя войната и събитията  в Украйна като част от много по-широка глобална борба със Запада, който по думите му се опитва да разцепи Руската Федерация.

преди 1 минута, Flashback написа:

Точно Телеграм канала на Colonelcassad четем и там не пише това, което ти твърдиш!

Ако имаше, щеше да дадеш линк към неговата публикация в Телеграм канала му, но е ясно защо не го правиш - щото лъжеш!

Язък  - кой изтегли четене с разбиране от баницата тая година?  Нещо не ви върви тия дни с шегите за лъжите

Ех тия пусти лъжци значи... Всичките до стената и по ред на номерата , не тука да ми дават привилегии

GD2xF9oW4AAcwed.png.c7b3cc6d0a7e7e680cd839d42b74f3f4.png

И този лъже да опустее дано:

GD3gAbrWQAAd4kj.thumb.jpg.cdf9017999e697cf15d4215b444e9d12.jpg

Абе да не би да е украински ,а?

Аз вече години си зех. 10 години откак земате Авдеевка.
Се някога ще я земете, затуй питам, за да разбера преди Косьо.
Нищо лично.
Е нали ти обясняват всеки път. Колкото повече украинци влизат в месомелачката там, толкова по-добре е от руска гледна точка. Същото се случи и в Бахмут и отидоха голяма част от резервите нужни за настъплението към Запорожие.

@Flashback искаш ли да ти изброявам още лъжци или това беше достатъчно? Още малко има - все известни

преди 2 минути, maxthon написа:

Е нали ти обясняват всеки път.

Аз не искам да ми обяснявате. Аз искам да знам, зехте ли Авдеевка.

Като (ако) я земете, да питам за друго, за което си късате ризата на гърдите, че ще го земете за три дняяя

Е нали ти обясняват всеки път. Колкото повече украинци влизат в месомелачката там, толкова по-добре е от руска гледна точка. Същото се случи и в Бахмут и отидоха голяма част от резервите нужни за настъплението към Запорожие.

Колкото и да му се обяснява на Реджеп, той си знае неговото, въобразявайки си, че украинското пушечно месо е безкрайно число.

И не му идва на акъла, че населението на Русия е пет пъти колкото това на Украйна и коя от двете страни първа ще колабира заради липса на военен персонал. 

Русия обяви, че е осъдила над 200 украински военнопленници на дълги присъди, като някои са получили доживотен затвор, съобщава "Франс прес".        Русия държи неизвестен брой - смята се, че хиляди - украински пленени войници, много от които бяха задържани по време на обсадата на пристанищния град Мариупол през 2022 г.         Киев и международни правозащитни организации осъдиха процесите на Москва срещу военнопленниците като незаконни.

Довечера с асистенцията на "партньорите" украинските камикадзета ще се пробват по Севастопол.

Глобал Хаук и Посейдона от обед въртят кръгчета

Да видим Косе ще има ли видео с перемога.

А пък аз си мисля че г-н Кримски вятър ще се запознае с ФСБ и после с палките :)

Аз не искам да ми обяснявате. Аз искам да знам, зехте ли Авдеевка.
Като (ако) я земете, да питам за друго, за което си късате ризата на гърдите, че ще го земете за три дняяя
Объркал съм се значи. Часа трябва не при пан Залужни да е. В св. Наум (не е манастир) те чакат с отворени врати. Няма друго обяснение за това защо си повтаряш глупостите всеки ден по безброй пъти.

Ден 690 от 3-дневната Специална военна операция - военно-космическите войски загубиха 20% от оперативния си флот за далечно радиолокационно откриване и контрол.

Безнаналогово ми е.

преди 6 минути, maxthon написа:

Объркал съм се значи. Часа трябва не при пан Залужни да е. В св. Наум (не е манастир) те чакат с отворени врати

Днес не си на кеф - нито едно отричане не си отчел още, а си минал на заяждане . Определено кофти начало на седмицата. А едно време колко ни беше хубаво с тебе.

Ростов отново е с няколко взрива напред:

Колкото и да му се обяснява на Реджеп, той си знае неговото, въобразявайки си, че украинското пушечно месо е безкрайно число.
И не му идва на акъла, че населението на Русия е пет пъти колкото това на Украйна и коя от двете страни първа ще колабира заради липса на военен персонал. 
Така ще е докато продължи да "пИчели" по телевизията и в социалните мрежи.

Така ще е докато продължи да "пИчели" по телевизията и в социалните мрежи.

За мене кое лечебно заведение ще препоръчаш?

преди 8 минути, kosyo написа:

За мене кое лечебно заведение ще препоръчаш?

Курило или Карлуково!

преди 1 минута, Flashback написа:

Курило или Карлуково!

Нещо за лъжите няма ли да кажеш че ми е скучно. Между другото се появи някакво видео с едни замръзнали - викат че били онези от самолета , ама не е много ясно

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.