Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да получавам пари от държавата?

Featured Replies

Когато си мързелив си оставаш мързелив независимо колко получаваш. 

• Отговори 105
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На достойния комАнист пари не му трябват

• цър-вул
    цър-вул

А на българските пенсионери - по 10-20лв. Хора, работили за тази държава. На работещи хора - по има-няма 22лв.

• Колев 74
    Колев 74

Щом е така, много се радвам, че съм успял да ти намеря невеста. Ако не забравиш за мен, може да ме поканиш и на сватбата.(ама скрито от Анка, щото тя не ме обича много-много.)

преди 5 минути, bootlicker написа:

Мързи ме, защото няма голяма мотивация. За 800-1000лв не искам да работя втора работа, защото това са малко пари. Ако заплатите бяха по 10,000 лева, примерно, тогава бих могъл да бъда мотивиран да хвана и втора работа. .....

В прогнилия капиталистически свят на запад със сигурност за този твой труд ще дават повече пари и ще имаш мотивация. Защо мислиш има над 2 милиона в странство и постоянна имиграция?

преди 15 минути, bootlicker написа:

Нямам приятелка. Не съм богат, следователно никоя няма да дойде при мен. В днешно време всички се интересуват от парите. Няма значение колко си хубав и колкото да ти е голям, няма ли пари, няма да имаш приятелка, нито уважението на хората. Който и да си, какъвто и да си, всяка винаги ще бяга при този с парите. Рано или късно, финансовия интерес надделява над всичко.

Сега остава да кажеш и че нямаш сефте още и ще те призная. Ти ако имаш приятелка какво очакваш като излизате някъде всичко тя да плаща а ти да не си мърдаш пръста за нищо така ли? Какъв мъж ще си тогава и как би се нарекъл мъж щом като неискаш да платиш кафето на приятелката си да и купиш нещо без значение какво е. Ами утре други ден като създадеш семейство кво правим така ли ще възпиташ децата си стегни се малко бе човек излагаш се. То на кой му стигат парите  ? На никой ама ако имаш желание пак ще се справиш без да мрънкаш и да се оплакаваш а не да говориш че те мързи да работиш. Щото нали знаеш че по тази ти логика сега ако примерно непомагаш в къщи с нищо никаква финансова помощ за сметки и тем подобни а си гледаш само твоя кеф то това няма да е вечно. Има един лаф тате носи мама меси ама то това е до време всичко е до време нищо не е вечно. И  в един момент като останеш само и пак така разсъждаваш то тогава ще умираш от глад и няма да има кой да ти даде една филия хляб.

преди 1 минута, vlado1985 написа:

И  в един момент като останеш само и пак така разсъждаваш то тогава ще умираш от глад и няма да има кой да ти даде една филия хляб.

По-скоро трябва да се засрами тоя, дето иска да му идва всеки ден на работа, за 35 лева надница, от които после ще даде десет само за храна през деня... За път отделно.

току-що, IvanKirov написа:

По-скоро трябва да се засрами тоя, дето иска да му идва всеки ден на работа, за 35 лева надница, от които после ще даде десет само за храна през деня... За път отделно.

Нали знаеш че това си е съвсем друг въпрос за каквито пари сисе пазарил за такива си бачкаш ако не те устройва отиваш при друг. Всеки си има право на избор никой никого не кара другия на сила да прави каквото и дае, но в интерес на истината ако няма на къде и без тези 35 надник неможе щото и да стои и да чака няма да му паднат ей така наготово от небето

Заплатите по провинцията са дори по-малки, и очакват да им бачкаш цял ден като див, за тубичка бензин в замяна.

Те това е работещ беден, напълно го разбирам, че не е мотивиран.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Заплатите по провинцията са дори по-малки, и очакват да им бачкаш цял ден като див, за тубичка бензин в замяна.

Те това е работещ беден, напълно го разбирам, че не е мотивиран.

И по тази логика че не е мотивиран го мързи и иска да получава пари на готово на просия без да си мръдне  пръста е как да стане това? На кой му стигат парите само на него ли му трябват пари? Аре стига глупости де човек като иска да се оправи винаги ще намери решение на проблема си ако иска да е добре ще бачка и на 5 места ако иска да има пари и да си позволява всичко

преди 1 минута, vlado1985 написа:

И по тази логика че не е мотивиран го мързи и иска да получава пари на готово на просия без да си мръдне  пръста е как да стане това? На кой му стигат парите само на него ли му трябват пари? Аре стига глупости де човек като иска да се оправи винаги ще намери решение на проблема си ако иска да е добре ще бачка и на 5 места ако иска да има пари и да си позволява всичко

Що за циг... ъъ ромите да може, за нас да не може?

С много работа не се става богат, става се гърбат.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Що за циг... ъъ ромите да може, за нас да не може?

С много работа не се става богат, става се гърбат.

Ти добре ли си това откъде ти хрумна? Сам виждаш ромите как живеят има между тях и бедни и богати също като при нас Българите а това че някой е останал гърбат от работа то нали знаеш избор на работа има но всеки сам си преценява за себеси щото сега колкото и да мрънкаме че такава и такава била работата гадна и едикакваси. Един ден като ни дойде време да си събираме трудовия стаж за да ни дава държавата пенсия с какво ще ти даде пенсия ако нямаш никакъв стаж? Или според теб като автора ако може цял живот да не пипаме нищо щото ни мързи и да получаваме всичко безплатно.

• Автор
преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

В прогнилия капиталистически свят на запад със сигурност за този твой труд ще дават повече пари и ще имаш мотивация.

А сметките, данъците, и цените ниски ли са? Или са много по-високи от тези в България, което означава, че дори и да получавам много по-голяма заплата, то няма да съм по-богат от това което съм сега в България, тъй като въпреки че заплатата е много по-голяма в другите страни, то и разходите са много по-големи в другите страни?

преди 2 минути, bootlicker написа:

А сметките, данъците, и цените ниски ли са? Или са много по-високи от тези в България, което означава, че дори и да получавам много по-голяма заплата, то няма да съм по-богат от това което съм сега в България, тъй като въпреки че заплатата е много по-голяма в другите страни, то и разходите са много по-големи в другите страни?

Да, дори ще ти остават, които може да пращаш за България!

• Автор
преди 2 часа, vlado1985 написа:

Сега остава да кажеш и че нямаш сефте още и ще те призная. Ти ако имаш приятелка какво очакваш като излизате някъде всичко тя да плаща а ти да не си мърдаш пръста за нищо така ли? Какъв мъж ще си тогава и как би се нарекъл мъж щом като неискаш да платиш кафето на приятелката си да и купиш нещо без значение какво е. Ами утре други ден като създадеш семейство кво правим така ли ще възпиташ децата си стегни се малко бе човек излагаш се. То на кой му стигат парите  ? На никой ама ако имаш желание пак ще се справиш без да мрънкаш и да се оплакаваш а не да говориш че те мързи да работиш. Щото нали знаеш че по тази ти логика сега ако примерно непомагаш в къщи с нищо никаква финансова помощ за сметки и тем подобни а си гледаш само твоя кеф то това няма да е вечно. Има един лаф тате носи мама меси ама то това е до време всичко е до време нищо не е вечно. И  в един момент като останеш само и пак така разсъждаваш то тогава ще умираш от глад и няма да има кой да ти даде една филия хляб.

Имам сефте.

Нищо от никого не очаквам - ТЪЙ КАТО В ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ПОЛ СИ - В ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ. РАЗБИРАШ ЛИ? ПАРИ НЯМА!!! НИКОЙ НА НИКОГО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ И КУПИ, ТЪЙ КАТО НЯМА ПАРИ В САМАТА ДЪРЖАВА И ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ!!!

преди 2 часа, IvanKirov написа:

За какво говориш? Нещо свързано с мен ли говориш?

• Автор
преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Да, дори ще ти остават, които може да пращаш за България!

Глупости...

То ако беше така, в България щеше да има 0 човека, тъй като всички щяха да отидат в другите държави.

давйте на някое докторче да ви държи постоянно болни от ковит документално и ще си работите от вкъщи 

да те пишат инвалид

да те пишат инвалид

• Автор
току-що, Banesc написа:

станете депутати 

Не можем. Ако искаме да бъдем депутати, необходими са ни връзки с политик, който да ни изтегли и качи горе на върха, по високите етажи на властта. Ако нямаш връзки и си никой, около 1%-2% гласове ще събереш, и нищо повече.

• Автор
преди 1 минута, Banesc написа:

давйте на някое докторче да ви държи постоянно болни от ковит документално и ще си работите от вкъщи 

да те пишат инвалид

да те пишат инвалид

Доктора няма да го направи безплатно, а ще иска подаръче... нали се сещаш? Някое левче в пликче. Плик под масата. Откъде да ги взема тези пари, а? Можеш ли да обясниш откъде да взема парите, ако заплатите са ниски и не се дават големи заплати, от които да останат излишни пари за подкупче?

• Автор

или пенсионер

Това пак не върши работа, тъй като пенсиите са ниски, което означава, че няма да забогатееш от получаване на пенсия, както има и "таван на пенсиите", който ти пречи да получаваш големи пари.

измисли криптовалута

аз си измислих моя си криптовалута и вече цокам парички от баламите

Коя ти е криптовалутата?

Аз не знам как се организират схеми на Понзи (Ponzi scheme), затова не ми се занимава. Нямам опит в схемите.

преди 7 минути, bootlicker написа:

Глупости...

То ако беше така, в България щеше да има 0 човека, тъй като всички щяха да отидат в другите държави.

Е то не сме всички като теб, но щом не ти се вярва питай тези над 2 милиона , защо седят в странство и в кои държави са - определено на запад в дивият капитализъм , където има гадни пари!

Гледай "Маргарит и Маргарита".Как се връзват връзки и се расте,в комунистическата йерархия.

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Един ден като ни дойде време да си събираме трудовия стаж за да ни дава държавата пенсия с какво ще ти даде пенсия ако нямаш никакъв стаж? Или според теб като автора ако може цял живот да не пипаме нищо щото ни мързи и да получаваме всичко безплатно.

Да работиш да не работиш - пенсия няма да видиш!

преди 15 минути, bootlicker написа:

Нищо от никого не очаквам - ТЪЙ КАТО В ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ПОЛ СИ - В ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ. РАЗБИРАШ ЛИ? ПАРИ НЯМА!!! НИКОЙ НА НИКОГО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ И КУПИ, ТЪЙ КАТО НЯМА ПАРИ В САМАТА ДЪРЖАВА И ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ!!!

Пари има и то много. Но не се дават на такива лато тебе, защото трябва да се потрудип за тия пари. Може и без да ходиш на работа

преди 1 час, IvanKirov написа:

Да работиш да не работиш - пенсия няма да видиш!

А по добре ли е да чакаш да падне тавана и е така без да сиси мръднал пръста да получаваш пари. Стегнете се бе хора млади прави здрави и отгоре на това да ви мързи срамота е бе

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.