Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с флаш памет в Windows 10

Featured Replies

• Автор
на 5.03.2022 г. в 23:43, vpvelev написа:

Извинявай! Не съм разбрал правилно кое си свалял като торент.

Да не би някой ъпдейт да е виновен за това. Нали се оплакваха, че някой ъпдейт скапвал връзката с принтера май беше, друг ъпдейт друго развалял и казват да не се качват. Скоро пак писаха за такъв проблем в някоя тема, но не помня коя беше.

Проблемът си остана и при LTSC версията.Иначе ъпдейта за принтерите ми е познат, половината в работата не работеха след него.

Ако някой има идеи да помага, защото тук имам едно брадве и малко ми остава да го извадя и да отида да си купя нова машина.

• Отговори 86
  • Прегледи 8,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 час, alex203 написа:

Проблемът си остана и при LTSC версията.Иначе ъпдейта за принтерите ми е познат, половината в работата не работеха след него.

Ако някой има идеи да помага, защото тук имам едно брадве и малко ми остава да го извадя и да отида да си купя нова машина.

Освен да качиш 7-та и да видиш и се увериш дали наистина при него го няма тоя проблем. Но там пък май няма вече ъпдейти. А ти казваш че при 10-та в началото тръгва, а след някой ъпдейт се появява тоя проблем. Забелязал ли си след кой точно ъпдейт при 10-та се появява проблема.

Освен това ако сега пак го имаш проблема след ъпдейт го деинсталирай. След рестарт Windows автоматично ще го инсталира и сложи драйверите.

WrU3jAl.png

• Автор

Инсталирам всички ъпдейти и след известно време се започва.Това с деинсталация на драйвера не помага.

Ще му сложа една седмица, защото съм почти сигурен, че там го нямаше проблемът, но това пак не е решение.

преди 26 минути, alex203 написа:

Инсталирам всички ъпдейти и след известно време се започва.Това с деинсталация на драйвера не помага.

Ще му сложа една седмица, защото съм почти сигурен, че там го нямаше проблемът, но това пак не е решение.

Ако работи с 7-та, остава драйвера за 10-та нещо да не е наред. Или някаква несъвместимост с твоя лаптоп.

преди 1 час, alex203 написа:

Инсталирам всички ъпдейти и след известно време се започва.

Пробвай с възстановяване на usbstor драйвъра. Свали прикачения скрипт на десктопа, кликни с десен бутон по него и избери Run as administrator.
Рестартирай след завършване на скрипта.

usbstor_restore.bat

• Автор

Вчера се опитах да деинсталирам една, но толкова ,много се забави и го спрях от power бутона.След което си върнах имиджа.Сега ще пробвам пак.По-скоро клоня към драйвер, но не можах да разбера как да го деинсталирам.

И най-лошото, не ми работи тъчпада

• Автор

Нямам нерви да деинсталирам ъпдейти и си качих Windows 7 и за сега нямам никакви проблеми.Така или иначе тези дни съм решил да си взема нова машина, а на тази след време ще пробвам пак 10.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Преди около седмица свалиха пак версията на Windows 10 от сайта на Майкрософт и преинсталирах, и вече проблемът го няма, явно са се усетили и са се поправили.Също така смених и антивирусната и не съм качвал Samsung Magician, може и те да са правили мизерията.

• Автор

Последната, която се тегли с инструмента от сайта им/Pro x64

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.