Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Капиталистите откраднаха Лугата в Бургас

Featured Replies

Преди време достъпа до Лугата беше напълно безплатен, и всеки имаше право да влезе в солта или калта. А сега какво стана? Сложиха й бариера, портиер, и билети. И сега какво? Някои хора, само тези, които имат пари, ще могат да влязат... А, какво остава за другите хора, които нямат пари, или имат – но не искат да дават? Те как ще влязат? Няма да могат да влязат.

Ето така, дами и господа, капитализма създава неравенство – дадено нещо не се дава на всички, които го искат или се нуждаят от него, а само на тези, които имат достатъчно пари да платят за цената, обявена от капиталиста, който е приватизирал мястото/нещото, и го притежава с цел печалба.

Как можахте бе, Бургаски управници? Нали целта е да има нещо безплатно, нещо от природата, че да му се радват и малки и големи?

Защо приватизирате природните феномени?

Защо приватизирате неща, които не сте ги създали вие, а природата – и са резултат от естествени процеси, а не човешка намеса, което означава, че не е бил инвестиран човешки труд и никой не иска да му се плащат заплати за съществуването на Лугата?

Благодарение на продажни политици, глобалистите успешно приватизираха планетата за по-малко от 50 години.

В момента всичко е частна собственост, дори и неща като горски месности и езера – неща, създадени от природата, нямащи АБСОЛЮТНО НИЩО общо с хората и капиталистите.

Какво следва? Да приватизират въздуха ли? Мислите, че няма да стане? Ами, то вече стане, бе... Какво си мислите, че е това, което наричат „въглероден данък“? Нали точно това е данъка, който се използва за обир на живите хора – „Същестуваш, дишаш, използваш атмосферата – следователно, ще платиш на нас, господарите на света!“

Всичко е за пари, всичко. Остана ли нещо безплатно, нещо естествено, природно, непокътнато от пипалата на капиталистическия световен ред и елита му?

Държави – колонизирани.

Правителства – приватизирани (плутокрация).

Бедни държави – умишлено държани бедни заради геополитически цели.

Правосъдие, закони, ценностни системи – под ефекта на частно финансираната идеологическата подривна дейност.

Природа, дървета, биоразнообразие – под гибелния ефект на капиталстическата екплоатация над ресурсите на Земята.

Комунизъм и социализъм – унищожени от капиталистическата пропаганда.

Войни и военни конфликти – умишлено планирани, осъществявани заради геополитески интереси и подривни идеологии.

Производство – с качество сведено до минимум с цел намалянаве на разходите и увеличаване на печалбите.

Хранителни продукти – вече несъществуващи, заменени са Е-та, цифри, и боклуци...

Здравеопазване – приватизирано и унищожено...

Какво правете по въпроса? Продължавате да подкрепяте капитализма и да гласувате за политиците, финансирани и контрулирани от световния капиталистически елит.

Продължавайте все така – вие губите, те печелят (на ваш гръб).

Никога няма да сте богати и да имате нещата, които искате.

Никога няма да ви е широко около вратлето така, както ви се иска.

Никога няма да имате пълна финансова свобода.

Защо ли? Защото световната монетарна система е умишлено изградена по начин, който да държи мнозинството бедно, докато дава всичкото богатство и цялата власт на малката група, позната като „Филантропите от ООН, използващи НПО-та и фондации за да правят дарения с цел да направят света едно по-добро място“… да, и вие задължително трябва да вярвате на това в кавичките, хехе. :)

Комунистите са били, те са такива крадливи, Преди бяха само комунисти, сега се пребоядисаха на педесари, седерасти, герберасти и всякакви други не можеш да им хванеш спатиите.

Бе то, добре си беше по соца. Аз продължавам да търся някаква машина на времето и ако намеря - ще върна цялата държава тогава.

преди 4 часа, bootlicker написа:

А, какво остава за другите хора, които нямат пари, или имат – но не искат да дават? Те как ще влязат? Няма да могат да влязат.

Забрави да попиташ:
 А тези, дето не искат да влизат - как ще влязат?

• Автор
преди 4 часа, andreygg написа:

И какво предлагаш да се върне комунизма и социализма? Това няма как да стане.

Защо?

преди 3 часа, нушо написа:

Баща ти комунист ли е? Откъде е тази комунистическа жилка?

Баща ми и майка ми не са комунисти. Аз съм комунист, тъй като съм достатъчно умен да видя разликата между капитализма и комунизма - и виждам, че капитализма ни убива.

Как смятате да създадете частна комунистическа комуна(тоест ще е ваша ?) и как смятате да я изолирате от външния свят ?
Може би на някой рядко посещаем остров ?

преди 7 часа, bootlicker написа:

Преди време достъпа до Лугата беше напълно безплатен, и всеки имаше право да влезе в солта или калта. А сега какво стана? Сложиха й бариера, портиер, и билети. И сега какво? Някои хора, само тези, които имат пари, ще могат да влязат... А, какво остава за другите хора, които нямат пари, или имат – но не искат да дават? Те как ще влязат? Няма да могат да влязат.

Ето така, дами и господа, капитализма създава неравенство – дадено нещо не се дава на всички, които го искат или се нуждаят от него, а само на тези, които имат достатъчно пари да платят за цената, обявена от капиталиста, който е приватизирал мястото/нещото, и го притежава с цел печалба.

Как можахте бе, Бургаски управници? Нали целта е да има нещо безплатно, нещо от природата, че да му се радват и малки и големи?

Защо приватизирате природните феномени?

Защо приватизирате неща, които не сте ги създали вие, а природата – и са резултат от естествени процеси, а не човешка намеса, което означава, че не е бил инвестиран човешки труд и никой не иска да му се плащат заплати за съществуването на Лугата?

Благодарение на продажни политици, глобалистите успешно приватизираха планетата за по-малко от 50 години.

В момента всичко е частна собственост, дори и неща като горски месности и езера – неща, създадени от природата, нямащи АБСОЛЮТНО НИЩО общо с хората и капиталистите.

Какво следва? Да приватизират въздуха ли? Мислите, че няма да стане? Ами, то вече стане, бе... Какво си мислите, че е това, което наричат „въглероден данък“? Нали точно това е данъка, който се използва за обир на живите хора – „Същестуваш, дишаш, използваш атмосферата – следователно, ще платиш на нас, господарите на света!“

Всичко е за пари, всичко. Остана ли нещо безплатно, нещо естествено, природно, непокътнато от пипалата на капиталистическия световен ред и елита му?

Държави – колонизирани.

Правителства – приватизирани (плутокрация).

Бедни държави – умишлено държани бедни заради геополитически цели.

Правосъдие, закони, ценностни системи – под ефекта на частно финансираната идеологическата подривна дейност.

Природа, дървета, биоразнообразие – под гибелния ефект на капиталстическата екплоатация над ресурсите на Земята.

Комунизъм и социализъм – унищожени от капиталистическата пропаганда.

Войни и военни конфликти – умишлено планирани, осъществявани заради геополитески интереси и подривни идеологии.

Производство – с качество сведено до минимум с цел намалянаве на разходите и увеличаване на печалбите.

Хранителни продукти – вече несъществуващи, заменени са Е-та, цифри, и боклуци...

Здравеопазване – приватизирано и унищожено...

Какво правете по въпроса? Продължавате да подкрепяте капитализма и да гласувате за политиците, финансирани и контрулирани от световния капиталистически елит.

Продължавайте все така – вие губите, те печелят (на ваш гръб).

Никога няма да сте богати и да имате нещата, които искате.

Никога няма да ви е широко около вратлето така, както ви се иска.

Никога няма да имате пълна финансова свобода.

Защо ли? Защото световната монетарна система е умишлено изградена по начин, който да държи мнозинството бедно, докато дава всичкото богатство и цялата власт на малката група, позната като „Филантропите от ООН, използващи НПО-та и фондации за да правят дарения с цел да направят света едно по-добро място“… да, и вие задължително трябва да вярвате на това в кавичките, хехе. :)

Няма безплатно - не разбра ли? Като искаш да се мажеш с кал и сол - ще си плащаш

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Няма безплатно - не разбра ли? Като искаш да се мажеш с кал и сол - ще си плащаш

Що бре - копае си една дупка, забърква си кал и се маже!

преди 7 часа, bootlicker написа:

Аз съм комунист, тъй като съм достатъчно ....

Беден, мързелив и неграмотен.

• Автор
преди 10 часа, insec написа:

Беден, мързелив и неграмотен.

Беден - заради действията на правителството.

Мързелив - заради липсата на стимул от страна на правителството.

Неграмотен - заради умишленото идеологическо пидриване на образователната система.

Нищо не е по моя вина, както се вижда. Някакви други аргументи да имаш?

преди 17 часа, Milkydead написа:

Как смятате да създадете частна комунистическа комуна(тоест ще е ваша ?) и как смятате да я изолирате от външния свят ?
Може би на някой рядко посещаем остров ?

"Как смятате да създадете частна комунистическа комуна(тоест ще е ваша ?)"

Като купя огромно парче земя, и го направя частна собственост, принадлежаща на обитателите.

и как смятате да я изолирате от външния свят ?

Чрез същия начин по който Зона 51 е изолирана - чрез милитаризация, земна и въздушна охрана, която не позволява и птиче да прелети.

преди 16 часа, NewRedDragon написа:

Няма безплатно - не разбра ли?

Ама, аз искам безплатни неща. Аз искам, те не дават. Има конфликт между двете страни - едната страна иска, другата не дава.

преди 8 часа, bootlicker написа:

Някакви други аргументи да имаш?

Аргументи ли? Нещо си се объркал - само ти посочвам, защо ще стоиш цял живот гладен и мизерен.

• Автор
току-що, insec написа:

ще стоиш цял живот гладен и мизерен.

Това по моя вина ли ще бъде или по вина на световния капиталистически ред?

Ако не е по моя вина, тогава какво ми посочваш? Нали ти го обясних:

преди 8 часа, bootlicker написа:

Беден - заради действията на правителството.

Мързелив - заради липсата на стимул от страна на правителството.

Неграмотен - заради умишленото идеологическо пидриване на образователната система.

Нищо не е по моя вина, както се вижда. Някакви други аргументи да имаш?

Какво има да ми обясняваш? Ако имаш да обясняваш нещо, отивай и го обяснявай на политиците. Политиците са тези, които вземат решения, които афектират мен и останалите граждани. Аз нямам власт, следователно не мога да накарам заплатата да се увеличи, нито мога да накарам работодателите да дават по-големи заплати, нито мога да подобря образователната система. Аз нямам властта да вземам политически решения, афектиращи държавата. Ако имаш да обясняваш нещо, обясни го на хората, които вземат решенията за развитието на държавата.

преди 36 минути, bootlicker написа:

Ако имаш да обясняваш нещо, отивай и го обяснявай на политиците.

Щот те са гладни? В скапания капиталистически свят, имаш пълната свобода да живееш в мизерия - избора си е изцяло твой. И впрочем, ако продължаваш да спамиш такива теми, ти предстои перма бан.

• Автор
преди 11 минути, insec написа:

избора си е изцяло твой.

Аз ли избрах България да бъде де-индустриализирана? Аз ли разпродадох индустриалните мощности на частни приватизатори? Аз ли поставих държавата в зависимост от външни доставчици, приватизатори, компании, и идеологически подривници? Аз ли го направих? Ако не съм го направил аз, тогава беднотията в България не е по моя вина.

преди 11 минути, insec написа:

И впрочем, ако продължаваш да спамиш такива теми, ти предстои перма бан.

Не спамя, а се оплаквам. Покажи едно форумно правило, което съм нарушил. Не можеш да го покажеш, тъй като не съм нарушил никакви правила. Оплакването не е спам. Да се оплакваш, не значи да спамиш.

Думата "спам" си има дефиниция - провери каква е дефиницията. Това, което правя, не е спам.

току-що, bootlicker написа:

Аз ли избрах ....

ти избираш да живееш мизерно. Инак не се коси - вярвам, че си комАнист, като всеки такъв, винаги някой друг ти е виновен.

• Автор
преди 14 минути, insec написа:

ти избираш да живееш мизерно. Инак не се коси - вярвам, че си комАнист, като всеки такъв, винаги някой друг ти е виновен.

Дай примери за избори, които ще ме направят богат. Хайде, слушам. Искам да чуя как да стана богат, като живея в свят, чиято световна монетарна система е умишлено направена така, че само малка група да е богата и властна, а мнозинството - бедно.

Хайде, давай съвети. Искам да чуя как да наруша законите на реалността, в която живея.

преди 1 час, bootlicker написа:

Дай примери за избори, които ще ме направят богат.

Малко ли ти плащат от бесепе?

п.п. още по- малко ще ти плащат. 😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.