Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пука ли Ви от околните?

Featured Replies

Ако не - сигурни ли сте? Не се ли притеснявате поне малко когато семеен скандал стане публичен, когато си купувате или избирате презервативи пред 20-30 човека повечето пенсии, когато се изтърсите на оживено място или счупите прибор в някой бар, ресторант. Когато банските Ви се смъкнат, когато не може да си платите сметката, или за пореден път сте оплескали работата. Когато станете достатъчно шумни при правенето на секс за да Ви чуят съседите от всички посоки, или след пиянска вечер срещате многозначителни погледите на нЕкои елементи.

Накратко - е*е ли Ви от сульо и пульо или вие го е*авате?

Ако да - Живеете заради или въпреки околните?

На мен не ми пука за почти всичко. Хич не ме интересува какво ще види/чуе съседът или който и да било. Изпадал съм в редица неловки ситуации в които не ми е пукало. Научил съм се да бъда непукист за повечето работи. Въпреки всичко внимавам къде какво говоря и какво правя. Човек не трябва да се притеснява от околоните , защото ще му стане "тясно" за живеене.

Няма човек,на когото да не му "пука",колкото и да го отрича.... :huh: Човекът ежедневно се сблъсква с най-различни хора по един или друг начин и не съществува вариант,при който да ти е все тая от околните....Да,може и да има такова чувство(на мен ми е често срещано :angry: ),но в действителност не е така....Понякога хората искаме да останем сами със себе си или да не ни "дреме" от нищо,но това е точно,защото сме били разочаровани преди това състояние,нали?Нещата са вързани просто....ако не са околните,няма да се възприемаме като хора,като част от цялото....

Пука ми, защото така е устроен света и няма как да се избегне.

Пука ми, защото съм зависима от много хора и колкото и да се дразня на това трябва да се съобразявам.

Пука ми, защото човек трябва да има граница между себе си и собствената си простотия понякога прекаляваме и не се усещаме.

Пука ми, защото така съществуването ми се улеснява.

Пука ми, защото искам да ми пука и не виждам нужда да бия контра на всичко около себе си.

Разбира се, колкото и да ми пука аз се смятам за един непукист колкото и парадоксално да звучи biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Винаги когато мога да се измъкна от "пукането" го правя, но общо взето не бих преминала нито в едната, нито в другата крайност...

Знам че не е хубаво но аз съм много зависима от чуждото мнение т.е. мноого ми пука! Прекалено много се съобразявам с това какво биха си помислили другите, какво ще кажат и т.н....гадно е! :)

Ами зависи от ситуацията. Понякога ми пука, понякога не. От непознати не толкова много, колкото от близки. :clap:

"Не живей за мнението на хората а за самите хора" - някой го беше казал....

Пука ми, най вече от мнението на хората, които уважавам и които означават нещо за мен. Иначе на останалите се старая да не правя лошо впечатление и да не преча. Мнението им е важно доколкото може да ми служи за коректив. Винаги ми е интересно да чуя мнението на околните за себе си и се вслушвам в някои съвети.

Естествено, когато вървиш постоянно срещу някакви правила ще трябва да се подготвиш, че ще чуваш какво ли не. Така че Мнението на околните си зависи предимно от собственото ти държание и твой избор е какво ще чуваш .

Но всяко вманиачаване на тая тема "какъв съм аз в очите на околните" е безсмислено.

Пука ми за околните до определена степен.Радвам се когато всички са добре и са щастливи.Не ми пука за това какво мислят и говорят за мен.Всеки си е отделен индивид и съм на мнение,че има право на глас.Съобразявам се с хората ако на среща си виждам същото.Общо взето за мен важи поговорката:Каквото повикало такова се обадило ...

На кой ли не му пука biggrin.gif ???На всеки му пука в определени ситуации с приятели или непознати.

На мен лично повече за познати,а за непознати не чак толкова cool.gif

Редактирано от crazy-master (преглед на промените)

Когато немисля за това, хич не ми пука cool.gif Ама когато трябва да направя нещо пред много хора и трябва по някакъв начин да се докажа, мисълта какво ще помислят другите направо ме задушава sad.gif

На мен не ми пука, освен ако това не са родителите ми. Иначе слухове да искам! Тук направо погребват хора angry.gif Толкова са посредствени хората, че чак се плаша понякога. Обаче ми предстои да се махна оттук и затова не ми пука. Не че досега съм се съобразявала с кого излизам и къде ходя, само заради слуховете. Не! Не смятам и занапред да го правя cool.gif

Пука ми какво мислят за мен само тези хора,коитозначат нещо за мен! :angry:

Много добре си го казала cool.gif

ми да си кажа , вече не чак толкова ! Писнало ми е този да обсъжда онзи , да се обсъжда кой с какви обувки , сутиени и чанти е! До гуша ми е вече...... то пък бива тъпотия и простотия ама чак пък такава !

Какво те засяга теб другия с какво е Гледай себе си ! Като бях малка страшно ми пукаше кой какво казал , какво направил, какво му е мнението за мен и т.н Сега нещата се промениха и по-добре иначе няма излизане от този ад.....това си е кошмар според мен ! Ясно е, че няма да се харесаш на всички по една или друга причина .... просто е невъзможно........., ама какво значение има това, важно е хората, които харесваш да те оценят и да те уважават ..... , а тези които не го правят си е тяхна работа не можеш да го промениш и да се харесаш на всички ! Според мен е добре човек да е в хармония със себе си, да се харесва, да има вяра в себе си , да е амбициозен, а не да кибичи по пет часа на едно кафе.......е какВо пък толкова си приказвате ? за мен е по - хубаво да се разходя, да отида на кино или на театър , не ми е нужен още пушек , в къщи ми е предостатъчен ! Освен това всеки човек си има нагласа и мнение за това какъв тип хора харесва ..... и ти може да не си от него ......., просто да не се вписваш по една или друга причина ..... може да си много готин ама не достатъчно !

пука ми до определена степен, която още не съм напипала, но принципно се старая да не се поставям сама поне в неудобни ситуации, то другите достатъчно го правят и ще го правят. Хубаво е да не ти пука много, но аз като че ли още не успявам да стигна дотам

Но когато се носят неприятни слухове за теб, те е страх родителите (например) да не повярват, нали? Още по-лошо е когато преди това си изгубил доверието им (пак заради глупави и безсмислени слухове). Аз също вече не обръщам внимание на слуховете, но се притеснявам единствено, ако родителите ми им повярват. Имала съм такъв случай и наистина е наприятно. Не само неприятно, бих казала жалко, посредствено. Ами ако и не търсят обяснение, а просто приемат слуховете за факт? Тогава положението вкъщи става нетърпимо, повярвайте!

Пука ми но само в определени ситуации, когато се отнася до хора с които трябва да се съобразявам или най-малкото не искам да се почувстват наранени.

Не ми пука какво мислят хората за мен, знам че на хората на които държа едва ли биха им повлияли клюки и заплетени интриги....

Предимно Яко!!!

И сега като чета постовете, моето ми се струва пресилено. Май трябва да си преразгледам приоритетите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.