Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Самсунг

Gradinarova

Препоръчан отговор

преди 9 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Пробвахте ли с рестарт на телефона?

Да но нищо не се променя нито има някъде в самсунг съпорт нещо спец. За този проблем

преди 11 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Пробвахте ли с рестарт на телефона?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прехвърли си важната информация и направи factory reset. Ако и това не помогне - преинсталиране на ROM-а през Odin и ако и така пак продължава проблема - сервиз. Не е ясно и кой е модела, въпреки че няма особено значение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Raze написа:

Прехвърли си важната информация и направи factory reset. Ако и това не помогне - преинсталиране на ROM-а през Odin и ако и така пак продължава проблема - сервиз. Не е ясно и кой е модела, въпреки че няма особено значение.

Galaxy a01 core никъде не прочетох точно такава грешка да създава. Вс друго работи само в настройките не може да влезе. Благодаря Ви все пак ще опитам да го върна в 1-ви клас със бутоните ако ли не се засилва през 4-ят етаж!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А той телефона си е твой, щом парите не са ти проблем, купи си последния модел от най-високия клас и няма да имаш подобни проблеми. От  бюджетни телефони за по/под 200 лв. всичко може да очакваш, но нали си гъзар и ги

преди 9 минути, Gradinarova написа:

засилва през 4-ят етаж

не вярвам, че ще ти е проблем да си вземаш всеки месец поне по един такъв и да го хвърляш. На твое място бих събрал пари поне от 5-6 месеца за да си купя нещо по-читаво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Gradinarova написа:

Galaxy a01 core никъде не прочетох точно такава грешка да създава. Вс друго работи само в настройките не може да влезе. Благодаря Ви все пак ще опитам да го върна в 1-ви клас със бутоните ако ли не се засилва през 4-ят етаж!!!

Колко време го ползвате? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, P!NK написа:

Колко време го ползвате? 

Той е на майка ми близо две години но е втора ръка. Интересното е защо настройките. Обикалям още форумите и няма и няма такъв случай!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gradinarova написа:

Той е на майка ми близо две години но е втора ръка. Интересното е защо настройките. Обикалям още форумите и няма и няма такъв случай!

Като задържите пръст на иконката Настройки, може ли да ви изведе информация за приложението?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, P!NK написа:

Като задържите пръст на иконката Настройки, може ли да ви изведе информация за приложението?

Както съм посочила в снимката като поискам инфо за приложението нищо не се случва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Който търси - намира...

Предложението е да се деинсталират ъпдейтите на приложението "цифрово здраве"... тоест се заменя със заводската му версия. Не знам все пак дали вече проблема не е решен, но може пък друг да се възползва.

settings keeps stopping

И както един в коментарите на друго видео в YouTube е писал:

Цитат

This is temporary. After the factory reset, it will be done again. So far, I think, the recent 2022.01.01 security patch update and recent Google Digital Wellbeing crashing the settings app. So, just go to Google play store and search for 'Digital Wellbeing', then uninstall the Digital Wellbeing. After uninstall, uncheck the auto-update for digital wellbeing. My model is SM-A013G/DS (Vietnam)
This will solve the problem, for now, 2022.03.14 (Happy Pi-day btw)

Освен че трябва да се деинсталират ъпдейтите, трябва да се спрат и бъдещи такива от настройките на Google Play, иначе... всичко наново - дори и след фабрично нулиране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 10 месеца по-късно...

Здравейте,и аз с проблем със Samsung S21 FE

След последното обновяване на Samsung Health,просто спря да се показва в реално време горе в лентата при уведомленията и пише "Samsung Health се стартира",вече не показва крачките,трябва да отидеш на самото приложение.

Отделно от това има червено "1" на Samsung Health,все едно има известие за нещо а всъщност нищо няма.

На заключен екран иконката също я няма.

Бъг ли е при всички,или е само при мен?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fashion Lover написа:

Здравейте,и аз с проблем със Samsung S21 FE

След последното обновяване на Samsung Health,просто спря да се показва в реално време горе в лентата при уведомленията и пише "Samsung Health се стартира",вече не показва крачките,трябва да отидеш на самото приложение.

Отделно от това има червено "1" на Samsung Health,все едно има известие за нещо а всъщност нищо няма.

На заключен екран иконката също я няма.

Бъг ли е при всички,или е само при мен?

Пробвай фабрично нулиране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И защо трябва да губиш нещо? Правиш backup на информацията, после възстановяваш.

От само себе си едва ли ще се оправи, също и ако го дадеш в сервиз пак никой няма да ти даде гаранция за информацията, а там това ще е първото, което ще направят, после ще флашнат нов фирмуеър, ако не се оправи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Fashion Lover написа:

Ще изчакам следващия ъпдейт...

Исках да знам и дали съм само аз с този проблем.

Ето нагледно...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробва ли на самото приложение да изчистиш данните или да го преинсталираш? За нотификацията може да пробваш това:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...