Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за Samsung 55au7172

Featured Replies

Здравейте на всички, 

Преди седмица си закупих въпросният телевизор Samsung 55au7172, но мисля, че има проблем. Става въпрос за тъмните кадри, цветовете там са под всякаква критика всичко е с един лек зелен оттенък и каквито и да е настройки да му правя става само по-зле. На светлите кадри цветовете са топ, всичко е 6 точки, но на тъмните особенно сенкире по лицата на хората е супер зле. Въпроса ми е такъв ли си е самия телввизор или му има нещо и да го връщам на гаранцията, защото имам един панасоник три години по стар и пак е лед, но няма нищо такова на него съвсем нормално си го дава всичко.Дано успеете да придобиете някаква представа от снимките, видеото е 4к 110ГБ е въпросния филм.И също ако това е дефект в телевизора как да го обясна на гаранцията какво да им кажа, че да не ми го връщат пак така и да не кажат, че всичко е наред.

Благодаря ви предваритешно на всички! 

20220314_201316.jpg

20220314_201432.jpg

Бюджетен модел, VA матрица и samsung, не знам какво очакваш. Затъмни малко тази сцена и изключи автоматичните обработки на картината. Пробвай и с други настройки. Само при този филм ли го има проблема?

• Автор

При всички филми е така, ютуб, нетфликс, също и телевизията, особено се забелязва в 4К форматите наистина не знам дали е нормално това, не съм про, но ако трябва да бъда честен не очаквах толкова лошо качество, щом аз го забелязвам. Както споменах стария ми телевизор, който не е 4к и е също LED и дори като нов не струваше толкова го няма този проблем, сенките са си сенки, тъмното си е тъмно. Иначе така както съм го снимал е със намалена яркост, всички авто корекции са спряни. Пробвах също да рекалибрирам цветовете по калибровъчна палитра следвайки туториали, но всичко е без успех. Според теб това е нормално така ли? Много ми е важно мнението ви, защото не искам да се излагам в магазина в гаранцията хахах благодаря отново

Нямам идея дали е нормално, но ми изглежда прекалено осветено това. Дали е от телефона или от телевизора не е ясно. Разгледай пак добре всички настройки за gamma специално и автоматична яркост нещо ако има. Bleeding-а на бялото отдолу, на последната снимка, няма да го коментирам.

• Автор

Може би наистина си прав, че толкова му е капацитета на този кошник, наистина вече съжалявам, че спестих 300лв и послушах многобройните коментари в емаг за този модел... Благодаря ти сърдечно, проятелю

• Автор

От емаг го взех, мисля да отида до близкия техноцентър и да погледна другите как е що е, много съм аматьор в тези неща, но защо го вождам този проблем не знам направо ми иде да го изхвърля през терасата :D 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.