Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Yettel и баланса в живота? Капиталистическа пропаганда, нали?

Featured Replies

Всеки път като видя реклама на Yettel, винаги се говори за живота и баланса в живота, и за това как Yettel ни помага да намерим баланс в живота. Имам един въпрос. Как съществувахме преди Telenor да смени името си на Yettel? Преди Yettel, в съществуването хаос и само хаос е имало, и никога баланс, така ли да го разбирам? Баланса във вселената се въведе след като Telenor си смени името на Yettel, така ли? А преди Yettel всичко е било депресия, ужас, отчаяние, разруха и гибел?

Айде, стига глупости.

Мобилните планове за минути и интернет на Yettel са абсолютно същите като тези на всеки друг оператор - мобилни планове като мобилни планове... плащаш, получаваш минути, ползваш ги, свършват... след което пак плащат и капиталистическия цикъл се повтаря...

Е, аз ли греша? Как точно Yettel вкарват баланс в живота ни? Защо трябва все така да използват False Need Theory за да промотират мобилните си планове, които не са по нищо по различни от мобилните планове на всеки друг оператор, включително и на Telenor-а отпреди няколко месеца, тъй като Yettel и Telenor са всъщност едно и също нещо с две различни имена.

Никакъв баланс не ни вкарват в живота. Всичко е пълна лъжа, за да карат хората да се чувстват специални, че да си дават парите на надценени мобилни планове, чиято истинска цена е няколко стотинки, и НЕ включва мускулести мъжкари и съдебни изпълнители разбиващи врати и проникващи в домовете на хора, които са забравили да платят или не са могли да платят поради някакви си причини.

Омръзна ми капиталистите да ни лъжат с цел да ни карат да консумираме това, което уж ни дават изгодно.

• Автор

@цър-вулаз не говоря глупости. Просто попитах как точно Yettel внасят баланс в нашия живот. Бих искал някой да ми отговорих как хората живееха преди Yettel, и как хората живеят сега, след като имаме Yettel. Каква е разликата между живота преди Yettel и живота след Yettel.

преди 7 минути, bootlicker написа:

@цър-вулаз не говоря глупости. Просто попитах как точно Yettel внасят баланс в нашия живот. Бих искал някой да ми отговорих как хората живееха преди Yettel, и как хората живеят сега, след като имаме Yettel. Каква е разликата между живота преди Yettel и живота след Yettel.

Жаба влачи телевизор с нокторезачка

преди 7 минути, bootlicker написа:

Мани го тоя оператор, казвай кога ше продваш местата по-морето и ше отваряш комуната

преди 17 минути, bootlicker написа:

Всеки път като видя реклама на Yettel, винаги се говори за живота и баланса в живота, и за това как Yettel ни помага да намерим баланс в живота. Имам един въпрос. Как съществувахме преди Telenor да смени името си на Yettel? Преди Yettel, в съществуването хаос и само хаос е имало, и никога баланс, така ли да го разбирам? Баланса във вселената се въведе след като Telenor си смени името на Yettel, така ли? А преди Yettel всичко е било депресия, ужас, отчаяние, разруха и гибел?

Айде, стига глупости.

Мобилните планове за минути и интернет на Yettel са абсолютно същите като тези на всеки друг оператор - мобилни планове като мобилни планове... плащаш, получаваш минути, ползваш ги, свършват... след което пак плащат и капиталистическия цикъл се повтаря...

Е, аз ли греша? Как точно Yettel вкарват баланс в живота ни? Защо трябва все така да използват False Need Theory за да промотират мобилните си планове, които не са по нищо по различни от мобилните планове на всеки друг оператор, включително и на Telenor-а отпреди няколко месеца, тъй като Yettel и Telenor са всъщност едно и също нещо с две различни имена.

Никакъв баланс не ни вкарват в живота. Всичко е пълна лъжа, за да карат хората да се чувстват специални, че да си дават парите на надценени мобилни планове, чиято истинска цена е няколко стотинки, и НЕ включва мускулести мъжкари и съдебни изпълнители разбиващи врати и проникващи в домовете на хора, които са забравили да платят или не са могли да платят поради някакви си причини.

Омръзна ми капиталистите да ни лъжат с цел да ни карат да консумираме това, което уж ни дават изгодно.

Прочетох,първите три думи...За повече-нямам (капиталистически)стимул.Демек-някой може да прочете(слуша),срещу сериозно заплащане.

преди 20 минути, bootlicker написа:

Просто попитах как точно Yettel внасят баланс в нашия живот.

Май никак не е просто. Особено в твоята глава. На колко години си, та се впечатляваш от реклами?
И с какво сме заслужили това наказание да ни залива с блудкавата си логорея?

преди 2 минути, цър-вул написа:

Май никак не е просто. Особено в твоята глава. На колко години си, та се впечатляваш от реклами?
И с какво сме заслужили това наказание да ни залива с блудкавата си логорея?

Само тихо,да не ни чуят-Мъжът е на 19.Жената-по моя преценка-25-28.И двамата,си нямат хал-хабер,от нищо.Ха моли,да забогатеят.

преди 32 минути, The Rage написа:

Само тихо,да не ни чуят-Мъжът е на 19.Жената-по моя преценка-25-28.И двамата,си нямат хал-хабер,от нищо.Ха моли,да забогатеят.

Жената е на 38

преди 5 минути, petie1 написа:

Жената е на 38

Е,много стават,в едно.Фройд,може само да завижда,за такъв случей.

преди 4 минути, The Rage написа:

Е,много стават,в едно.Фройд,може само да завижда,за такъв случей.

Ми тя нашата форумна нацистка има повече от едно в нея

преди 14 минути, Bubbles написа:

Браво, Прасчо и Близалчо пак се почнаха, липсва само третия перко - Бръмбърчо и купона ще е пълен. :popcorn2:

ллл

преди 31 минути, Bubbles написа:

Браво, Прасчо и Близалчо пак се почнаха, липсва само третия перко - Бръмбърчо и купона ще е пълен. :popcorn2:

?! Белгиеца си е самодостатъчен

преди 5 часа, Banesc написа:

мен ме дразни мъжкия  глас в рекламите, противен ми е , сигурно е някакъв връзкар

Само за Сергеев има женски гласове

преди 2 часа, ined написа:

Според мене е женски, ама щом казваш че е мъжки връзкар сигурно ще е така.

Мария Игнатова, no? :no-no:

преди 12 часа, bootlicker написа:

....Преди Yettel, в съществуването хаос и само хаос е имало, и никога баланс, така ли да го разбирам?..........

Да , само хаос е имало във Вселената! Е било е отдавна 😆. Сега просто има ред в хаоса 🤣 Продължавам да се учудвам, защо ползвате, коментирате и въобще обсъждате капиталистически неща? Мисля е редно да давате примери как да изградим комунизъм! Пример, вие може да отглеждате домати и като берете реколтата , аз ще идвам и ще ги делим по равно или всяко друго, което произвеждате 🤪

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да , само хаос е имало във Вселената!

Е! Не го ли помниш онова време? 😈
Авторът е само за ДРК. Ама там за най-малкото и за кратко гледаш срещу 8 тръби.

Аз, ще ходя на комсомолски лагер в...... Белене, после на Скравена, да поканя ли и автора се чудя, ще правим пропагнда.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.