Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам съвет... Отново

Featured Replies

Вижте ся пак съм аз... Ще ви искам съветите защото знам че сте минали през това. Предстои ми да вляза в гимназия и напръв поглед си викам нали че всичко ще е наред, че ще си намеря приятели, хубави оценки и така нататък... Но сега като се замисля започнах да гледам по реално на нещата и чесно казано това ми се струва само като мираж. Искам да кажа, че просто ме е малко шубе да отида в 8 ми клас и на първият учебен ден да не познавам почти никой и да трябва да се впиша на ново сред нови хора. Смисъл в класа в който съм сега... Е меко казано отвратително понеже ме смятат за една от "най-задръстените" или нещо от сорта и знам не се влиая от това но просто изпитвам страх, че като отида там ще бъде дори и по зле😬

преди 53 минути, Swaggy написа:

не се влиая от това

Хич да не ти пука, гледай си образованието и не само като оценки, а като истински знания. Може да намериш подобен на теб там - кой знае?

Всички минават през това. В началото все някой те заговаря да се запознаете и да пита нещо свързано с училище. След няколко седмици почват да се оформят групичките в зависмост от интересите им. Дали ще си намериш приятели, зависи какви хора са в това училище. Няма значение дали на първата седмица или втория месец ще се запознаете. 

Оценките нямат особено значение, наблегни на математика, че е полезна, а като изтървеш нещо е трудно да наваксаш. Учи каквито чужди езици ви преподават и чети книгите по литература. 

преди 3 часа, Swaggy написа:

...

а ти всъщност задръстенячка ли си 😄 ма кажи честно.

Инак за кураж ще ти кажа следното - нищо няма да е наред, а дори и след гимназията нищо няма да е наред, и тъй ще е цял живот, та по- добре свиквай. 😄

Приятели и приятни връстници са различни неща. До колко си приятна ти помисли?! Ориентирай се кои са "задръстените" и сред тях търси приятели. 

В живота е така, т.е. за едни не ще бъдеш приятна, а за други ще им е приятна твоята компания. Друг е въпроса дали се бориш да си най сред "задръстените".  При тях няма йерархия и определено в даден момент може да не им е приятно да общуват с теб, ако видят в теб амбиция да си най над тях. Ако си с амбиция да си най, то се подготви за разочарования, защото не че си "задръстена" ти е проблема, а че не може да си "отворена" колкото други с амбиция да са по-по-най. :) 

Успех! 

А ми ще се запознаеш. И запомни! Не всеки ще те хареса, а и не трябва. Бъди себе си! Ако все пак нещата станат много зле, поговори с вашите. Но дай време и шанс на нещата. Аз като отидох за първия учебен ден в първи клас, за пръв път като влезнах в класната стая бях много притеснен и даже всеки се разпредели да седне с другарче, само аз останах сам и седнах на най-задния чин, пък даскалицата дойде да седне при мен и станах нейн любимец в последствие. После и на съучениците. После 6-ти клас се преместих, обаче не ме прие стадото. Бях черната овца. В началото на учебната година вече бях пред изключване, двойки от горе до долу. Еми явно не е било мойта среда. Избутах учебната година и се върнах в старото даскало. После техникума, там беше лудница. Някои ме харесваха, други ме мразеха. Не ми пукаше бях перде. И там си имах приятели и антураж. Бях бунтар хеви метъл по онова време, петък събота с мойта групичка айде на рок клуб. Накрая групата покрай мен стана доста голяма. Не ги мисли много тия неща, а ги изживей по-възмножно най-готиния начин тези прекрасни години! Успех! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.