Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо не мога да гледам онлайн телевизия БТВ с браузър Гугъл Хром? С Мозила нямам такъв проблем

Featured Replies

Здравейте! 

Не знам дали тук е мястото за проблема ми, но ще го напиша. Ползвам браузъра на Гугъл Хром по ред причини. Обаче не мога да пусна онлайн телевизия БТВ, а също така, когато във Фейсбук има препратка към същата телевизия да се види техен клип, рекламите им вървят без проблем, но същинския видеоклип не тръгва - стрелката на плеъра е задраскана и не е активна! Определено става въпрос може би до някаква настройка, но не съм силен в компютърната техника и не знам къде и какво да променя за да се оправи проблема! На екрана се изписва надписът от снимката по-долу... Моля за помощ и съвет!!!  Благодаря ви!...

Без име.jpg

преди 44 минути, liusien написа:

ред причини.

например? Аз не го ползвам и нямам проблеми с нищо, ползвам waterfox (firefox базиран) и ms edge (който е chrome базиран, но се води по-бърз и ползващ по-малко ресурси, въпреки че не съм правил сравнения). Иначе, сега пробвах https://btvplus.bg/live/ през google chrome и си работи нормално.

С друг браузър имаш ли проблем? В България ли си?

BTV (bg-gledai.live)

Иска регистрация-20 секунди.

п.п.И аз съм с edge / waterfox.

• Автор
преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Нещо линк да дадеш?

Без значение е линка. Каквото и да поискам да гледам на сайта на телевизия БТВ, ми излиза надписа от предния ми пост!  Има нещо в настройките на браузъра, но не ми е ясно какво да направя! Ето примерен линк:

https://btvplus.bg/live/

Работи без проблем. Все още не си отговорил на въпросите ми. Като не искаш, оправяй се както знаеш. Все пак не съм врачка, да знам какъв браузър ползваш, каква ОС и билд, какъв интернет и дали си в България или в чужбина. Говори с доставчика си за проблема, който имаш.

В една друга тема го бореха същия проблем и там пишеше че е от някакви кодеци на Хрома

Не знам chrome да има опция за инсталиране на кодеци. Моя chrome е vanilla, дори добавки нямам и нямам проблем с гледане на btv онлайн.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

например? Аз не го ползвам и нямам проблеми с нищо, ползвам waterfox (firefox базиран) и ms edge (който е chrome базиран, но се води по-бърз и ползващ по-малко ресурси, въпреки че не съм правил сравнения). Иначе, сега пробвах https://btvplus.bg/live/ през google chrome и си работи нормално.

С друг браузър имаш ли проблем? В България ли си?

Да, в България, в София съм! В заглавието на темата написах, че с Мозила нямам проблем! Нея пък не я ползвам, защото е много бавен браузър, а при възпроизвеждане на видеоклипчета във Фейсбук, много засича плеъра, а много често започва възпроизвеждането и след около 5-6 секунди спира и не може да продължи! При мен най-лошото е, че не съм първа младост, а и не ми е било нужно да изучавам компютъра както днес го правят младите хора! Явявам се активен потребител, но поддръжката на машината ми е почти непозната!.... Нямам идея защо при Вас тръгва, а при мен не иска. Да не би пък да не съм качил някоя програма и от там да идва проблема? Ще кача снимка на програмите с които работи в момента компютъра - дано намерите някаква основна липсваща програма, която не съм качил, евентуално!..... 

Без име 0.jpg

преди 1 час, The Rage написа:

BTV (bg-gledai.live)

Иска регистрация-20 секунди.

п.п.И аз съм с edge / waterfox.

Направих регистрация и телевизията тръгна. Въпроса сега е, че когато искам да гледам клип от което и да е предаване на телевизията, примерно пропуснал съм новините, плеъра не тръгва!

Ами ползвай браузър, който работи, ако трябва само за btv, за другите неща си ползвай chrome. Проблема може и да е от ОС, която ползваш - горната картинка ми прилича на windows 7? Инсталирани ли са всички обновления, които са налични? Пробвай да спреш антивирусната или да и зададеш изключение за chrome (аз съм с windows 10, не ползвам антивирусни, вградения windows defender съм го деактивирал). Пробвай и с друг browser (не е като да няма варианти).

8+ Best Browser for Windows PC in 2022 for PC and Laptops (browserhow.com)

Fix: The Media Could Not be Loaded, Either Because the Server or Network Failed or Because the Format is Not Supported - Appuals.com

преди 45 минути, liusien написа:

Без значение е линка. Каквото и да поискам да гледам на сайта на телевизия БТВ, ми излиза надписа от предния ми пост!  Има нещо в настройките на браузъра, но не ми е ясно какво да направя! Ето примерен линк:

https://btvplus.bg/live/

image.png.aef479c5969eba44f43ed75b1ca7b5fd.png

Нулирай настройките ако не се получава.

Chrome е актуален
Версия 100.0.4896.127

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор
преди 15 минути, Raze написа:

Ами ползвай браузър, който работи, ако трябва само за btv, за другите неща си ползвай chrome. Проблема може и да е от ОС, която ползваш - горната картинка ми прилича на windows 7? Инсталирани ли са всички обновления, които са налични? Пробвай да спреш антивирусната или да и зададеш изключение за chrome (аз съм с windows 10, не ползвам антивирусни, вградения windows defender съм го деактивирал). Пробвай и с друг browser (не е като да няма варианти).

8+ Best Browser for Windows PC in 2022 for PC and Laptops (browserhow.com)

Fix: The Media Could Not be Loaded, Either Because the Server or Network Failed or Because the Format is Not Supported - Appuals.com

Да, с Win 7 съм в момента! Антивирустната ми програма е Avast - Free. До момента така си играех, като пускам Мозила и през нея да гледам, но не е удобно така. Друго е като има препратка и цъквайки върху линка, веднага да тръгне видеото, а не - да копирам линк, а след това да го търся с друг браузър! ОС е във вида, в който съм я свалил от нета... Забранил съм ъпдейта, защото в противен случай ще ми блокират компютъра!

преди 1 минута, liusien написа:

Да, с Win 7 съм в момента! Антивирустната ми програма е Avast - Free. До момента така си играех, като пускам Мозила и през нея да гледам, но не е удобно така. Друго е като има препратка и цъквайки върху линка, веднага да тръгне видеото, а не - да копирам линк, а след това да го търся с друг браузър! ОС е във вида, в който съм я свалил от нета... Забранил съм ъпдейта, защото в противен случай ще ми блокират компютъра!

Аз също съм с Windows 7 но без Аваст - ползвам друга защита.

Нулирай настройките на браузъра и пробвай отново.

• Автор
преди 3 минути, nikssi написа:

image.png.aef479c5969eba44f43ed75b1ca7b5fd.png

Нулирай настройките ако не се получава.

Chrome е актуален
Версия 100.0.4896.127

Нищо не съм пипал в настройките на браузъра! А и не знам от къде става нулирането... 

преди 24 минути, Raze написа:

Ами ползвай браузър, който работи, ако трябва само за btv, за другите неща си ползвай chrome. Проблема може и да е от ОС, която ползваш - горната картинка ми прилича на windows 7? Инсталирани ли са всички обновления, които са налични?

Е , стига с тия обновления бре. Хайде да не показвам какви никакви няма на компа ми и то не от вчера ...

Нищо не съм пипал в настройките на браузъра! А и не знам от къде става нулирането... 

711428906_.JPG.1c5f60881f3cf091cc0f80f1ceda5cf7.JPG

преди 3 часа, liusien написа:

Без име.jpg

https://www.google.com/search?q=The media could not be loaded%2C either because the server or network failed or because the format is not supported.

• Автор
преди 28 минути, nikssi написа:

Е , стига с тия обновления бре. Хайде да не показвам какви никакви няма на компа ми и то не от вчера ...

711428906_.JPG.1c5f60881f3cf091cc0f80f1ceda5cf7.JPG

https://www.google.com/search?q=The media could not be loaded%2C either because the server or network failed or because the format is not supported.

Нулирах браузъра, но пак не тръгва телевизията! 

• Автор
преди 1 час, nikssi написа:

Посетих сайта. Направи ми впечатление следното: "...

4. Деактивирайте или активирайте VPN

Въпреки че VPN мрежите защитават вашата поверителност, те понякога могат да попречат на вашето сърфиране. Така че, ако осъществявате достъп до видеото, докато VPN е активиран във вашия браузър, деактивирайте го. Тази корекция работи и по обратния начин, така че можете да получите достъп до видеото, като използвате VPN, ако не сте го използвали преди."

Имам последна молба - къде да погледна за въпросното VPN? Всичко друго в съветите написани в линка съм ги направил...

преди 6 часа, liusien написа:

Направих регистрация и телевизията тръгна. Въпроса сега е, че когато искам да гледам клип от което и да е предаване на телевизията, примерно пропуснал съм новините, плеъра не тръгва!

Сори,аз съм те/се подвел.VPN-не търси,нямаш.Ако имаш adblock,изключи го.Само за сайта на БТВ.Виждам видео-драйвър от десет години...

Не е нужно да се копират връзки или каквито и да е подобни гимнастики. Запамети си връзката на телевизията в bookmarks toolbar-а и имаш точно 2 клика - отваряш браузъра и цъкваш на връзката.

Виж и в настройките на chrome - privacy and security/site settings въпросния сайт да не би да има някакви забрани.

преди 9 часа, nikssi написа:

А откъде си сигурен, че неговата версия на ОС не е по-стара от твоята?

преди 1 час, Raze написа:

А откъде си сигурен, че неговата версия на ОС не е по-стара от твоята?

до колкото помня,  през 2020-та година бяха дали 18 месечно предупреждение-предизвестие, че спират поддръжката на гугълхром

преди 10 часа, liusien написа:

Нулирах браузъра, но пак не тръгва телевизията! 

пробвай със стара версия 
примерно с :
https://www.centbrowser.com/

преди 11 часа, liusien написа:

примерно пропуснал съм новините, плеъра не тръгва!

https://www.seirsanduk.us/btv-hd-online?player=2

• Автор
преди 6 часа, The Rage написа:

Сори,аз съм те/се подвел.VPN-не търси,нямаш.Ако имаш adblock,изключи го.Само за сайта на БТВ.Виждам видео-драйвър от десет години...

Не съм инсалирал adblock! Когато търсих драйвер за видеокартата, попаднах на този, който съм качил... Може ли насока за по-нов?

Не съм инсалирал adblock! Когато търсих драйвер за видеокартата, попаднах на този, който съм качил... Може ли насока за по-нов?

Driver Booster

• Автор
преди 1 час, The Rage написа:

Благодаря! Инсталирах програмата, а тя поправи каквото е преценила за нужно. Единствено ми изтри драйвъра на LAN картата на дънната платка, но го възстанових и всичко си дойде на мястото. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.