Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 1 минута, Flashback написа:

Ние не сме подарявали само боеприпаси с изтичащ срок на годност.

Според AI, цитирам:

България е предоставила значителна военна помощ на Украйна от началото на войната. До средата на 2026 г. са изпратени общо 13 пакета военна помощ.

Военна и финансова помощ (основни известни доставки):

• Самолети: 14 броя Су-25 (предоставени на страна членка на НАТО и предадени на Украйна през април 2022 г.).

• Танкове: Неуточнен брой Т-72М1 (предадени чрез Чехия през май/юни 2022 г.).

• Бронетранспортьори: Около 100 броя BTR-60PB (през 2024 г.).

• Реактивни системи: Неуточнен брой BM-21 Grad (122 mm).

• Зенитни ракети С-300.

• Други: доставки на муниции (особено съветски калибри), BRDM-2 и самоходни гаубици 2S1.

• Пряка финансова помощ от 16,3 млн. евро (към края на 2025 г.)

Кое не разбра?

преди 2 часа, Звяра! написа:

Зверо няма никакъв контакт с никой от пишештите в форума или където и да било! ) Последно посетих форума преди два дни и от тогава не съм отварял браузер. Днес от радиото чух, че Румен Радев спира военната помощ за Украйна. Не знам за каква точно военна помощ става въпрос, но съм сигурен, че това няма да повлияе на Украйна и войната. )

Не искам да критикувам никой, но ми се струва, че малко се драматизира с тази помощ и спирането и, пак повтарям каквато и да е тя!

Лично моето мнение е, че раздухват и политизират новината с цел да обвинят новото правителство и неговият лидер. За мен е категорично предвид резултата с който победи на изборите, и всички дето гласувахме за ПБ трябва да сме очаквали нещо подобно. Въпреки това Русия не е постигнала нито една от целите си за пет години война и няма да постигне след още пет!!!

Както многократно съм казвал - мнението ми се различава от всички, които ги сочите за мои профили. С този коментар поне това се вижда!

• Отговори 4,8k
  • Прегледи 248,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Да

Проблемът е, че един пък почнеш гонения, защо да няма гонения срещу русороби, например? Гориме го живи заедно с мигрантите. 🙄

Според данни от Kiel Institute Ukraine Support Tracker масрафа за България досега е 1,3 милиарда долара. Това включва военна, хуманитарна и всякаква помощ за Украйна.

Източник: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/total-aid-to-ukraine-by-country

Отделно ако България трябва да плаща и онзи заем от 1,2 милиарда евро, сметката ще отиде към 2,5 милиарда евро.

Пещерната русофобия се оказва много скъпо удоволствие!

преди 7 минути, Волен написа:

Интересно как си ги представяте нещата. Ако почнем да се организираме в организации, подобни на Ку-Клукс-Клан, и почнем да линчуваме мигранти и да ги горим живи, Европа по-добро място ли ще стане?

Щото според вас излиза, че щом няма гонения на мигранти, Европа загива.

Да, така си го представям, а ти мълчи!!!! Достатъчно Ви слушахме вас, скапаните и прогнили морално и ментално либерасти!!!! ЕВРОПА НЕ Е НА АФРИКАНЦИТЕ И МЮСЙЛМАНИТЕ, ЕВРОПА Е НА ВИСОКООБРАЗОВАНИТЕ БЕЛИ ХОРА!!!! НА ХРИСТИЯНИТЕ! ДОРИ НЕ И НА ЕВРЕИТЕ! ЗАРАДИ ВАС И ВАШИТЕ МАЛОУМНИ ИДЕИ СЕ СТИГНА ДОТУК!!! НЕ ИСКАТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ СТЕ СБЪРКАЛИ!!!!

Като си фен на черните недоволни жени, малш в Африка или в САЩ да си търсиш такива!!!! Ние не желаем да живеем с психично болни чернокожи хора, въобразили се на Елена от Троя или Ан Болейн.......................Няма да позволим да ни съсипват историята, културата и литературата заради откачени либерастки истории!!!!!

преди 46 минути, Волен написа:

Проблемът е, че един пък почнеш гонения, защо да няма гонения срещу русороби, например?

Видя ли какво е положението днес в С. Ирландия? Някакъв от Судан наръгал местен и сега цялата страна се тресе.

Ако тези, които наричаш "русороби" правят подобни золуми, аз съм с две ръце "за" и тях да ги гоним.

преди 33 минути, Anneliese написа:

ЕВРОПА НЕ Е НА АФРИКАНЦИТЕ И МЮСЙЛМАНИТЕ, ЕВРОПА Е НА ВИСОКООБРАЗОВАНИТЕ БЕЛИ ХОРА!!!! НА ХРИСТИЯНИТЕ! ДОРИ НЕ И НА ЕВРЕИТЕ! ЗАРАДИ ВАС И ВАШИТЕ МАЛОУМНИ ИДЕИ СЕ СТИГНА ДОТУК!!! НЕ ИСКАТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ СТЕ СБЪРКАЛИ!!!!

Като цитираш Хитлер, поне слагай кавички.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.