Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 17 минути, Волен написа:

Руските политици в момента са изправени пред трудна дилема. Мнозина вече реагираха с осъждане на явлението и съчувствие към испанците и Европа като цяло. Някои са ужасени, представяйки си, че след кратко време подобни орди, може би стотици хиляди, ще щурмуват южните граници на Русия.

От друга страна на най-високите нива е провъзгласено, че Русия вече е част от Глобалния Юг, което означава, че трябва да се асоциира с мароканците и чернокожите африканци, катерещи се по стените в Сеута. За днешна Русия това са „нашите“ и тя подкрепя и одобрява нахлуването на тези орди. Този дуализъм разкъсва руското съзнание от векове.

Вече имаш повод да пътуваш. Дойдоха любимите ти млади момчета от Мароко. Екзотична стока. Обграден ще си от тях. Представи си 1000 от тези. Направо стягай куфара. Кеф.sausage ramsey GIF

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 269,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Вече имаш повод да пътуваш. Дойдоха любимите ти момчета от Мароко. Екзотична стока. Обграден ще си от тях. Представи си 1000 от тези. Направо стягай куфара. Кеф.

17855106164032207609739695647631.jpg

Тук пишат 25000, някъде из медиите срещах че били 60000

https://eurocom.bg/2026/07/31/nad-25-000-migranti-sa-varnati-ot-seuta-v-maroko/

току-що, AAUUXX написа:

17855106164032207609739695647631.jpg

Тук пишат 25000, някъде из медиите срещах че били 60000

https://eurocom.bg/2026/07/31/nad-25-000-migranti-sa-varnati-ot-seuta-v-maroko/

Ако дойдат по море, нямат право да ги пипат. Посрещат ги с паела.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Дойдоха любимите ти млади момчета от Мароко. Екзотична стока. Обграден ще си от тях. Представи си 1000 от тези.

Ти си истински европеец. Западна Европа е залята от мигранти, а ти стоически продължаваш да стоиш там, обграден от тях. Машала, европеецо. 🤣😂

преди 1 минута, Волен написа:

Ти си истински европеец. Западна Европа е залята от мигранти, а ти стоически продължаваш да стоиш там, обграден от тях. Машала, европеецо. 🤣😂

И какво смяташ да направим, ний европейците? Да позная, всички дружно да отидем в Россия. Всички европейци дружно в Россия.

току-що, АСПЕКТ написа:

И какво смяташ да направим, ний европейците? Да позная, всички дружно да отидем в Россия.

Или в Мароко ,когато се освободи?

току-що, АСПЕКТ написа:

И какво смяташ да направим, ний европейците? Да позная, всички дружно да отидем в Россия.

Който не му харесва в Европа и хленчи, да хваща пътя за Масква.

току-що, Волен написа:

Който не му харесва в Европа и хленчи, да хваща пътя за Масква.

А не е ли по нормално да я направим Европа да ни харесва?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Да, този закон е много глупав.

Ето, специалисти са. Този е специалист по климатиците.

https://www.the-sun.com/news/16773859/migrants-spain-break-homes-looting-riot/

image_8f8ac5.png

c86ed13e-60b7-4a25-9d6e-270b8db42463_175

току-що, AAUUXX написа:

А не е ли по нормално да я направим Европа да ни харесва?

Виж сега, и на мен не ми харесва, че Европа е пълна с русороби - но не се оплаквам, че Европа загива заради тях.

току-що, Miusuka написа:

Ти май си падаш по яки негри )

Защо?!? У нас няма негри.

току-що, Волен написа:

Виж сега, и на мен не ми харесва, че Европа е пълна с русороби - но не се оплаквам, че Европа загива заради тях.

Путин е виновен. Той пусна тези мароканци. Путин направи и атентата в Берлин.

току-що, Волен написа:

Значи негрите, мароканците, афганите и не зная какви други има ти харесват, ама само русофилите - не. Ясно и ти си от меките китки явно.

току-що, АСПЕКТ написа:

Путин е виновен.

Путьото определено е виновен за възхода на русоробите. Сегашното разделение в нашето общество се дължи изцяло на Путьото.

Когато през 2007г ни приеха в ЕС, имаше празнични церемонии и народът се радваше. Никой не твърдеше, че Европа загива.

А сега Путьото ни насъсква да мразим Европа и плаща милиони за създаване на раздор в Европа и нашето общество.

току-що, AAUUXX написа:

Покани си hush

Ако негрите имат апетит за русороби, веднага ще ги поканя. Иначе защо?

току-що, AAUUXX написа:

Покани си hushО

току-що, Волен написа:

Путьото определено е виновен за възхода на русоробите. Сегашното разделение в нашето общество се дължи изцяло на Путьото.

Когато през 2007г ни приеха в ЕС, имаше празнични церемонии и народът се радваше. Никой не твърдеше, че Европа загива.

А сега Путьото ни насъсква да мразим Европа и плаща милиони за създаване на раздор в Европа и нашето общество.

Някой пита ли България дали иска да влиза в ЕС или в Еврозоната?

Можеш ли да намериш видео от този момент на еуфория ,щот аз такъв спомен за масово празнуване не помня?

А особено западна Европа отдавна и още от малки ги лъжат че руснаците са лоши и ядат малки деца.

току-що, Miusuka написа:

А особено западна Европа отдавна и още от малки ги лъжат че руснаците са лоши и ядат малки деца.

А като че ли не е вярно? Кои варвари в 21-век почнаха имперска/колониална война в Европа?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Можеш ли да намериш видео от този момент на еуфория ,щот аз такъв спомен за масово празнуване не помня?

И аз не помня. Бяха някакви скрити договорки между царят тогава. Някакви скрити споразумения с цел да приемат България в ЕС. България е кандидат от 1996 ли беше или 95.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Склерозата яко те тормози. Нямаш спомен, че Руспия направи мобилизация през 2022г. Нямаш и спомен за тържествата по Нова година 2007г по случай приемането ни в ЕС.

Склери, не мога да ти помогна.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И аз не помня.

Хич не се учудвам, батка. И на теб не мога да ти помогна. 🤣😂

преди 2 минути, Волен написа:

Склерозата яко те тормози. Нямаш спомен, че Руспия направи мобилизация през 2022г. Нямаш и спомен за тържествата по Нова година 2007г по случай приемането ни в ЕС.

Че ние всяка година за Нова година правим тържество на 31 декември ,но това не означава че всяка година ни приемат в ЕС ,също въпреки че не си спомням датата на която са ни приели в ЕС ,но съм сигурен че не е било за Нова година ? Какво си празнувал тогава сам незнаеш ,хората празнуват Нова година ,а ти си празнувал членството ни в ЕСohmy

преди 5 минути, Волен написа:

Хич не се учудвам, батка. И на теб не мога да ти помогна. 🤣😂

Е разкажи ни, какво е имало. Купони до зори, масова истерия по улиците. Хората си късали ризите от кеф ли?

На всяка улица еуфория ли? Екстаз?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Че ние всяка година за Нова година правим тържество на 31 декември ,но това не означава че всяка година ни приемат в ЕС ,също въпреки че не си спомням датата на която са ни приели в ЕС ,но съм сигурен че не е било за Нова година ? Какво си празнувал тогава сам незнаеш ,хората празнуват Нова година ,а ти си празнувал членството ни в ЕСohmy

Имаше клауза и голямо пазаране. Никой не искаше България в ЕС. От 1995 година преговори. Имаше клауза за съдебната система и корупцията, до ден днешен не е изпълнена, но въпреки това България е в ЕС. Явно друга договорка е изиграла по-важна роля и са приели България в ЕС.

току-що, АСПЕКТ написа:

Е разкажи ни, какво е имало. Купони до зори, масова истерия по улиците. Хората си късали ризите от кеф ли?

На Нова година 2007г имаше тържествена церемония в НДК, а също и в Пловдив, ако не ме лъже паметта. Също така и голямо парти пред Президенството.

Има видеа на Ютюб. Потърсете си сами ако ви интересува.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.