Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко ви е заплатата?

Featured Replies

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Аз като работя в София близо 10 години, да не би да съм станал милионер? Там е същата помия, живея на 230 километра от Голямото СЕЛО. И съм благодарен на Господ за това.

На мен ми е интересно, как така цената на горивото постоянно расте и въпреки това, автомобилите стават все повече, никой не се оплаква и всичко живо постоянно е на път? Как стават тези работи?

Искам да направят цената на ДИЗЕЛА 18 лева за литър. И съм сигурен, че пак ще има задръствания!

наоро имах ена камара (над10) оферти за там. На нормални заплати - не на минимална. Казах на всички - „Сори! Ако сте съгласни „дистанционно“ - бием ръката, иначе си търсете друг.“

За колите - също се чудя. На тротоарите няма хора (пешеходци), а коли бол.
Нямам кола от 8 години и скоро не предвиждам. Мога да си купя веднага, но си ходя пеш.

• Отговори 102
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Недей че току виж автора хванал следващия полет за Берлина.

• цър-вул
    цър-вул

Ти Декларация за поверителност не си ли подписвал? 'що караш хората да влизат в нарушение? Ти, пък! Пари за билет трябват. Ще се напъха нелегално в някой товарен жп вагон. Тоя от карфица 100м б

преди 8 минути, jhoro написа:

Нямам кола от 8 години и скоро не предвиждам. Мога да си купя веднага, но си ходя пеш.

ааааа!
ти затва имаш пари за домати

преди 1 минута, Овню написа:

ааааа!
ти затва имаш пари за домати

И за домати, и за Джак Даниелс 0.7л – АВАНТИ

преди 5 минути, jhoro написа:

За колите - също се чудя. На тротоарите няма хора (пешеходци), а коли бол.

Аз си спомням преди 30 години, когато бях дете, в моето градче когато видехме ЖЕНА да управлява автомобил, това беше ХИТ, беше голяма атракция, нещо уникално. А сега отиди в София и веднага ще видиш, че повече жени шьофират от колкото мъже. И то все скъпи автомобили, стар и ефтин автомобил винаги се кара от мъж. Не знам каква е тази мода и какво се случва.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Аз си спомням преди 30 години, когато бях дете, в моето градче когато видехме ЖЕНА да управлява автомобил, това беше ХИТ, беше голяма атракция, нещо уникално. А сега отиди в София и веднага ще видиш, че повече жени шьофират от колкото мъже. И то все скъпи автомобили, стар и ефтин автомобил винаги се кара от мъж. Не знам каква е тази мода и какво се случва.

Аз знам, ама ... ще те оставя, сам да се сетиш.

току-що, Христофор_първи написа:

Само загубеняците не си знаят цената!

викаш голямата част от българите да са такива ли ве

преди 4 минути, Христофор_първи написа:

Само загубеняците не си знаят цената!

Иска да ме обиди, но не знае, че аз от такива като него не се обиждам! :bye1:

преди 2 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Хора, вие какви пари вземате? Много ли сте богати? Интересно ми е да разбера какъв ви е месечния доход, колко сте богати, за да мога да сравня някои неща - искам да се сравня с вас, за да разбера дали съм горе-долу като вас, или много по-долу от вас.

Всичко е до пазарлък!

Преди време бачках в една фирма, и случайно в един разговор с колега, който беше много по-ефективен от мен в работата, той беше с 25 години опит в областа, аз с 0 години опит, и разбрах ,че взимам с едно евро и 20 цента на час повече от него. Обаче знаеш ли, къде е хватката?  Че 0-лата е преди всички числа;)

преди 9 минути, Овню написа:

викаш голямата част от българите да са такива ли ве

Апсолютно! Иначе щяхме да бъдем Швейцария на балканите!

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Не просто ти казвам истината. Да ли ще се обидиш ми е все тая.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Я си кажи твоята!?

Искаш да ти направа Предложение ли?

Ако беше жена на около 25г. нямаше да можеш да откажеш.

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

Искаш да ти направа Предложение ли?

Искам да ти "чуя" цената, щото не си загубеняк.

преди 23 минути, ДзВяРа! написа:

Смени пола и ще ти е пълен джоба. Това е рецептата.

преди 27 минути, ДзВяРа! написа:

Човек като него вижда собственото си отражение в лицата на другите. Той си мисли, че като взима социал и е общак, другите са такива като него.  Постовете му са неграмотно написани, липса на речников запас, няма израз, правописни грешки,  явно и очевадно, че няма и средно образование. Сигурно, само начално образование до 5 клас. Докато хората са били в и на училище, той е бил в кофи шопа. Да клеца.

преди 3 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Хора, вие какви пари вземате? Много ли сте богати? Интересно ми е да разбера какъв ви е месечния доход, колко сте богати, за да мога да сравня някои неща - искам да се сравня с вас, за да разбера дали съм горе-долу като вас, или много по-долу от вас.

Разчитам на Мама и Тати 🤣🤣🤣🤣

преди 44 минути, ДзВяРа! написа:

Веднага ти обеснявам. 

Автомобила е статус и символ на успех. Колкото по-скъп токова си по-успешен. 

Стана така, законово се позволи на жената да ограбва мъжа, да разполага с власт в политиката, изкуствено създадени спекулативни работни места, където все жени или мъже с меки китки набутаха. Позволи се на жените да си използват утробата си за да ограбват мъжа. 

Това не е мода, а епидемия наречена еманципация ,като пандемията Ковид-19 изкуствено създадена от американците с цел редициране населението на земята, и отслабване на мъжката мощ, след което мъжете стават лесно уязвими и в починена позиция. Ти като нямаш тостестерон у гащите, ставаш роб до гроб. Примерно в Нидерландия 90% от населението ги принудиха да се ваксинират срещу Ковид. Тука с тяхната еманципация отдавна успяха да скопят мъжете.

преди 27 минути, Bubbles написа:

Искам да ти "чуя" цената, щото не си загубеняк.

Вече мойта цена е договорена с договор с американска фирма. Като приключа ангажимента си към тях, ще ти се обадя.

преди 13 минути, Христофор_първи написа:

Вече мойта цена е договорена с договор с американска фирма. Като приключа ангажимента си към тях, ще ти се обадя.

Не бъди лош де, европейците не сме ли хора, пусни и на нас малко.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Човек като него вижда собственото си отражение в лицата на другите. Той си мисли, че като взима социал и е общак, другите са такива като него.  Постовете му са неграмотно написани, липса на речников запас, няма израз, правописни грешки,  явно и очевадно, че няма и средно образование. Сигурно, само начално образование до 5 клас. Докато хората са били в и на училище, той е бил в кофи шопа. Да клеца.

Ооо никога не съм крил, че бях лош като ученик. И то не защото не можех, а защото не исках. Винаги съм се откроявал от стадото. 

Само математиката я обичах.На мен ми плащаха в класа да им решавам контролните.И за това след 5-ти клас ми падна успеха по математика, защо нямах време за мойто контролно, но пък имах пари в джоба. И сто университета да имаш мамин, не успееш ли да се пласираш на печалба, сиромах ще си останеш.

преди 12 минути, Bubbles написа:

Не бъди лош де, европейците не сме ли хора, пусни и на нас малко.

Това, че си плащам данъците по дебелата тарифа в Европа малко ли е? С мойте данъци издържам изцяло един безработен европеец. Аре бегай от тука! 

Сменяш работи фукаш се ама до време. Минеш ли 45 и запътиш ли се към 50, опциите спадат драстично. Вече дори да имаш опит с предимство са по-младите кандидати. Освен това здравето и издръжливостта на се тези които са на 30-40. Не си ли се утвърдил на дадена работа като добър специалист до 45 е кофти. Да търсиш работа когато си около 50 е различно.

Примерно във софтуерни фирми редовно подменят по-възрастните програмисти с младежи, защото младите са по-ефективни и надъхани за успех.

преди 1 час, Bubbles написа:

Ей доживяхме да си купуваме Джак Даниелс вместо олио.

Извинявам се - сбъркал съм картинката!
американско-уиски-джентълмен-джак

преди 16 минути, потребител01 написа:

Сменяш работи фукаш се ама до време. Минеш ли 45 и запътиш ли се към 50, опциите спадат драстично. Вече дори да имаш опит с предимство са по-младите кандидати. Освен това здравето и издръжливостта на се тези които са на 30-40. Не си ли се утвърдил на дадена работа като добър специалист до 45 е кофти. Да търсиш работа когато си около 50 е различно.

Примерно във софтуерни фирми редовно подменят по-възрастните програмисти с младежи, защото младите са по-ефективни и надъхани за успех.

Е то всичко е до време в живота батко. Дори самият живот е до време. 

А колкото до младите, а ми моите наблюдения, че те отдавна си сринаха сами акциите на пазара. Последните няколко поколения са Тотал щета

Те дори нямат изградена дисциплина и работни навици. Пък издръжливост да не говорим. Меки китки и нерви лабави. 

В нашата фирма работят предимно млади между 19 и 30г. Мързеливи, без ценностна система, арогантни. Много от тях вече изгониха дисциплинарно, заради арогантно поведение, и прекалено много болнични.

За каква издръжливост говориш, кви пет лева, каква централна гара? То чеп за холандско зеле не става от тях.

Относно коментарите за колите. В днешно време колата е необходимост, особено за семейства с деца. Тук няма значение инфлацията и заплатата. Дали ще изплащаш колата или не също няма значение. Просто намираш начин да купиш кола и колкото и да ти вдигнат цената за горивото, зареждаш и не мислиш за цената, това е.

Отделен момент е като общество колко трябва да си траем за вдигането на цените и не само на горивата а като цяло.

преди 11 минути, jhoro написа:

Извинявам се - сбъркал съм картинката!

Стават грешки - казал таралежът и слязъл от четката за дъски...
При тия темпове на цената на мазното, може скоро да се конкурира и с Папи ван Уинкъл

преди 1 минута, цър-вул написа:

При тия темпове на цената на мазното, може скоро да се конкурира и с Папи ван Уинкъл

Бе то нали мазното беше вредно. Е сега с тази цена ще стане здравословно и много ценно. :)

преди 1 минута, потребител01 написа:

Е сега с тази цена ще стане здравословно и много ценно. :)

да
вместо да прайм с филийка, циганска баница с олио и червен пипер, ще правим като Боко...намазана с мас

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.