Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко ви е заплатата?

Featured Replies

преди 6 минути, цър-вул написа:

Тя свинската, пък, е евтина...

ами идват на една цена
ама свинската мас след пържене на картофче, остатъка можеш да го ползваш пак
не така стоят нещата с олио
аз го изхвърлям
преди много години, при опит за повторна употреба получих некви страшни киселини и ми стана много зле

• Отговори 102
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Недей че току виж автора хванал следващия полет за Берлина.

• цър-вул
    цър-вул

Ти Декларация за поверителност не си ли подписвал? 'що караш хората да влизат в нарушение? Ти, пък! Пари за билет трябват. Ще се напъха нелегално в някой товарен жп вагон. Тоя от карфица 100м б

току-що, цър-вул написа:

Ся, не ми са лъзгай кат сиган по тенеке покриф... Говорим за цена, не за технология на употребата!

ами вече са на една цена ве
даже на места е по-евтино от олиото

преди 4 минути, Овню написа:

ами идват на една цена
ама свинската мас след пържене на картофче, остатъка можеш да го ползваш пак
не така стоят нещата с олио
аз го изхвърлям
преди много години, при опит за повторна употреба получих некви страшни киселини и ми стана много зле

Овча лой няма ли?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Овче лой няма ли?

лой, само когато ходя на северния полюс

преди 1 минута, Овню написа:

ами вече са на една цена ве
даже на места е по-евтино от олиото

6-8лв за 0,8л същата цеена ли е или са прайш на амачест?

току-що, Овню написа:

лой само когато ходя на северния полюс

Патешка мас, овча лой, бекон, все мазнини.

току-що, цър-вул написа:

6-8лв за 0,8л същата цеена ли е или са прайш на амачест?

да, за толкова купувам олиото

преди 20 минути, цър-вул написа:

Тя свинската, пък, е евтина...

Обаче от маста излизат вкусни джумерки  , а олито след 1 2 готвения в кофата

Да ви кажа с мас съм правил кифтаци , картофи , и пържени филийки стават уникални отколкото с олио .

преди 4 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Хора, вие какви пари вземате? Много ли сте богати? Интересно ми е да разбера какъв ви е месечния доход, колко сте богати, за да мога да сравня някои неща - искам да се сравня с вас, за да разбера дали съм горе-долу като вас, или много по-долу от вас.

Дотук какво разбра? Какво сравняваш? Какви са резултатите? Къде се намираш долу или горе?

преди 4 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Хора, вие какви пари вземате? Много ли сте богати? Интересно ми е да разбера какъв ви е месечния доход, колко сте богати, за да мога да сравня някои неща - искам да се сравня с вас, за да разбера дали съм горе-долу като вас, или много по-долу от вас.

Тук сме само,айтита-майтита.Срещу нас да тичаш-не можеш,да ни стигнеш

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Това, че си плащам данъците по дебелата тарифа в Европа малко ли е? С мойте данъци издържам изцяло един безработен европеец. Аре бегай от тука!

Ба само един европеец храниш? Малка рибка си, беги от тука!

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Дотук какво разбра? Какво сравняваш? Какви са резултатите? Къде се намираш долу или горе?

Той отдавна отиде да търси милиционер с пищов. Както му бях...препоръчал.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ба само един европеец храниш? Малка рибка си, беги от тука!

Даа, на чужд гръб и сто тояги са малко. А ти колко нахрани, колко данък плати последния месец на държавата?

преди 35 минути, adersa написа:

Обаче от маста излизат вкусни джумерки

Ти уби горския, ве! Баси бисерът!!! От маста излизали джумерки. Това на кой кинопреглед го гледа?

преди 1 минута, цър-вул написа:

Ти уби горския, ве! Баси бисерът!!! От маста излизали джумерки. Това на кой кинопреглед го гледа?

,Гледай вв цървулан 

преди 1 час, потребител01 написа:

Дали ще изплащаш колата или не също няма значение. Просто намираш начин да купиш кола и колкото и да ти вдигнат цената за горивото, зареждаш и не мислиш за цената, това е.

С тоя начин на мислене,  цял живот ще си беден. 

Тя парата в глупава ръка не седи.

преди 3 минути, adersa написа:

,Гледай вв цървулан 

той има предвид семантичната грешка ве
ама наистина е убаф бисер
баси логиката
:giggle1:

преди 8 минути, adersa написа:

Гледай вв цървулан 

Еей, трудно е, не, много е трудно, да си тъп. Мас и джумерики се получава след термична обработка на парчета месо със сланина.
По твоята анти логика като си мупиш мас от магазина и я разтопиш трябва да излязат джумерките.
Даа, ама друг път.

преди 1 минута, Овню написа:

той има предвид семантичната грешка ве
ама наистина е убаф бисер
баси логиката
:giggle1:

Викаш чичо Венци ряпа да яде а :giggle1:

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

Даа, на чужд гръб и сто тояги са малко. А ти колко нахрани, колко данък плати последния месец на държавата?

Естествено!
Аз не се бия в гърдите колко плащам. ;)

преди 17 минути, Bubbles написа:

Естествено!
Аз не се бия в гърдите колко плащам. ;)

Естествено!

На гол тумбак да се биеш, ще стане като ония където бил в САЩ печял се на хамак и поливал палми, ама през Гугъл.

• Автор
преди 2 часа, потребител01 написа:

Сменяш работи фукаш се ама до време. Минеш ли 45 и запътиш ли се към 50, опциите спадат драстично. Вече дори да имаш опит с предимство са по-младите кандидати. Освен това здравето и издръжливостта на се тези които са на 30-40. Не си ли се утвърдил на дадена работа като добър специалист до 45 е кофти. Да търсиш работа когато си около 50 е различно.

Примерно във софтуерни фирми редовно подменят по-възрастните програмисти с младежи, защото младите са по-ефективни и надъхани за успех.

За да се забави дегенерацията при мъжете, препоръчва се Testosterone Replacement Therapy. Така, дори и когато надхвърлиш високата възраст, пак ще се чувстваш млад и силен, и ще имаш добра памет, ще си добре интелектуално и физически.

"защото младите са по-ефективни и надъхани за успех."

Това не е съвсем вярно. Да, младите програмисти, добре, де, някои млади програмисти са надъхани. Но, като цяло, последните поколения не са надъхани за нищо, и нищо не ги интересува. Отчаяни, неспособни да се концентрират, неспособни да мислят, неориентирани, смотани, наркоманизирани примитиви, от които нищо не става. Аз съм 22 годишен и си познавам поколението много добре. Тези "хора" не са способни да планиран за в бъдеще, и пилеят всичко, което имат - сега на момента, без да мислят за утрешния ден. Това е "instant gratification".

преди 7 минути, bootlicker (Мазния) написа:

За да се забави дегенерацията при мъжете, препоръчва се Testosterone Replacement Therapy. Така, дори и когато надхвърлиш високата възраст, пак ще се чувстваш млад и силен, и ще имаш добра памет, ще си добре интелектуално и физически.

"защото младите са по-ефективни и надъхани за успех."

Това не е съвсем вярно. Да, младите програмисти, добре, де, някои млади програмисти са надъхани. Но, като цяло, последните поколения не са надъхани за нищо, и нищо не ги интересува. Отчаяни, неспособни да се концентрират, неспособни да мислят, неориентирани, смотани, наркоманизирани примитиви, от които нищо не става. Аз съм 22 годишен и си познавам поколението много добре. Тези "хора" не са способни да планиран за в бъдеще, и пилеят всичко, което имат - сега на момента, без да мислят за утрешния ден. Това е "instant gratification".

В колкото по-модерен и защитен свят живеем, толкова по-калпави поколения ще се раждат. Мисля, че родените до 1970г. са силни и можещи поколения. Всичко родено след 1970г. е издънка, с някави изключения там. Къде по времето на Бай Тато ще обиждаш или унижаваш учител, ще малтретираш съученици, ще крадеш? Веднага ТВУ. В Плевенския окръг имаше три ТВУ. В Подем беше за момичета само. В Байкал И Славяново за момчета.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.