Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно редки филми на Ужасите!!!

Featured Replies

Здравейте, от години издирвам два много редки филми на ужасите.Единия темата му е следната, Едно провинциално семейство психопати които правят какви ли не щуротий и по средата на филма бащата се напи и нае*а една коза а козата роди чудовище и после чудовището уби всички без щастлив край.....Другия филм е следния...... Самолетна катастрофа с екипаж който пада на един остров и се оказва че там има проказани изроди и те ги избиват един по един пак без щастлив край.Ако някой се сеща са поне един от тези филми се надявам да ми ги каже, мерси предварително!!!

Първия филм не го знам - но ми звучи интересен. Втория филм - да не е някоя серия на "Погрешен Завой"? Казваш, че има изроди канибали - това ми звучи като "Погрешен Завой".

Ако в този форум никой не може да ти даде категоричен отговор, попитай въпросите си в някои форум, който е посветен на филмовата индустрия - там няма кака да не знаят.

преди 9 минути, Psychosouthwest написа:

Здравейте, от години издирвам два много редки филми на ужасите.Единия темата му е следната, Едно провинциално семейство психопати които правят какви ли не щуротий и по средата на филма бащата се напи и нае*а една коза а козата роди чудовище и после чудовището уби всички без щастлив край.....Другия филм е следния...... Самолетна катастрофа с екипаж който пада на един остров и се оказва че там има проказани изроди и те ги избиват един по един пак без щастлив край.Ако някой се сеща са поне един от тези филми се надявам да ми ги каже, мерси предварително!!!

Нищо лично, но вземи отиди на лекар!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Нищо лично, но вземи отиди на лекар!

Защо да ходи на лекар? Не мисля, че е болен. Аз също харесвам подобни филми, но не съм болен. Ако бях болен, нямаше да ми дадат разрешителното на оръжие. За да ми дадат разрешителното, минах през психиатър - тя каза, че ми няма нищо.

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

Защо да ходи на лекар? Не мисля, че е болен. Аз също харесвам подобни филми, но не съм болен. Ако бях болен, нямаше да ми дадат разрешителното на оръжие. За да ми дадат разрешителното, минах през психиатър - тя каза, че ми няма нищо.

:lol6::lol6::lol6::lol6::lol6: .На теб няма да ти дадат да гледаш оръжието на картинка, не да имаш разрешително. Хайде да спрем с глупостите за днес моля те!

А че постващият го боли главата не се и съмнявам. Не знам как ще те кефи филм, в който някой е наевал коза и се е родило чудовище, дето убива останалите.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 минути, Емил Костов написа:

А че постващият го боли главата не се и съмнявам. Не знам как ще те кефи филм, в който някой е наевал коза и се е родило чудовище, дето убива останалите.

Защо да не го кефят такива филми? Как има хора, които се кефят на филми, в които има жени с червена точка на челото, и говорят безсмислици в продължение на 30-40 минути (индийски сериали)?

Всеки си има свой вкус...

току-що, bootlicker (Мазния) написа:

Защо да не го кефят такива филми? Как има хора, които се кефят на филми, в които има жени с червена точка на челото, и говорят безсмислици в продължение на 30-40 минути (индийски сериали)?

Всеки си има свой вкус...

Не измествай фокуса на темата. Едно е да гледаш сапунки, а съвсем друго убийства и насилие.

преди 1 час, Емил Костов написа:

:lol6::lol6::lol6::lol6::lol6: .На теб няма да ти дадат да гледаш оръжието на картинка, не да имаш разрешително. Хайде да спрем с глупостите за днес моля те!

Абе той забрави да уточни че има пищов но гумен...:hush:

преди 3 минути, JKirilov написа:

Не всеки!

Аз примерно имам не само собствен вкус, но и и мирис (като на изпуснат пор-вдовец).

Определено са пуснали лудите за празниците.Помисли дали не е по-добре вместо да гледаш,как някой е ....... коза,прочети нещо.Ще е полезно за мозъка ти.

Е, какво стана? Разбра ли се как са имената на филмите? Звучат ми интересни, бих искал и аз да ги гледам - затова питам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.