Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Android TV Box + безлплатна телевизия

Featured Replies

Здравейте,

наскоро проявих интерес да си взема Nvidia Shield, за да мога да си стриймвам без кабели към телевизора. Попаднах на обяви, където се предлагат "отключени" и с инсталирани платени телевизии. Та за отключването е ясно, но не мога да намеря какви 'платени' апликации за телевизии могат да се възползват от това. Някой по-запознат може ли да разясни или да ме насочи към тема за четене.

Бокса е супер, но тия телевизии работят известно време и до там. 

Като искаш стабилна телевизия трябва да си плащаш към някой оператор.

• Автор
преди 34 минути, Coco1 написа:

Бокса е супер, но тия телевизии работят известно време и до там. 

Като искаш стабилна телевизия трябва да си плащаш към някой оператор.

Благодаря за отговора. Това ми беше интересно, понеже се предлага с отключени булстакоми и прочие. В момента от 2 години плащам по 10-12 лева А1 тв ,а е включвано максимум 7 пъти за целия период, та ако има вариант за базова телевизия бих се възползвал.

преди 5 часа, clickme написа:

Здравейте,

наскоро проявих интерес да си взема Nvidia Shield, за да мога да си стриймвам без кабели към телевизора. Попаднах на обяви, където се предлагат "отключени" и с инсталирани платени телевизии. Та за отключването е ясно, но не мога да намеря какви 'платени' апликации за телевизии могат да се възползват от това. Някой по-запознат може ли да разясни или да ме насочи към тема за четене.

Определено най-доброто на пазара, но какъв е този телевизор , който няма функционалности? Не е ли шилда прекалено скъп за такова ТВ ? Съвременитте теливизори имат всякакви въможности. В този ред на мисли не мислите ли за нещо по-евтино и същевременно така ефективно или нов ТВ? Ако е за FHD мисля има доста по-евтини вариант , като Xiaomi ТВ Mi TV Stick !

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не е ли шилда прекалено скъп за такова ТВ

Първия модел Шилд от 2015г преди два месеца получи андроид 11.

Бокса си преплаща инвестицията.

преди 52 минути, Coco1 написа:

Първия модел Шилд от 2015г преди два месеца получи андроид 11.

Бокса си преплаща инвестицията.

Не казвам , че не си заслужава, но по-скоро след време да се купи модерен TV от колкото да разчиташ на Шилда 5+ години още и то със стар TV ако е още жив! В тази връзка по резонен избор би бил стик или бокс на шаоми пример за 90-120лв. ... за една телевизия и някой локален стрийм на филм, като дори ще е нужно само за FHD  !?

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Не казвам , че не си заслужава, но по-скоро след време да се купи модерен TV от колкото да разчиташ на Шилда 5+ години още и то със стар TV ако е още жив! В тази връзка по резонен избор би бил стик или бокс на шаоми пример за 90-120лв. ... за една телевизия и някой локален стрийм на филм, като дори ще е нужно само за FHD  !?

Шилда може да го слага на всеки телевизор да си инсталира Коди и т.н. като има пари по-добре да ги даде за истински бокс отколкото чекийки за по 100лв. 

преди 9 часа, Coco1 написа:

Шилда може да го слага на всеки телевизор да си инсталира Коди и т.н. като има пари по-добре да ги даде за истински бокс отколкото чекийки за по 100лв. 

Да, ако има пари дори да си купи читав телевизор !

• Автор

Здравейте отново,

извинявам се, но не разбирам каква е връзката с телевизора. В момента съм с LG подържащо 4k HDR и т.н. като най-вероятно до няколко дена ще си поръчам OLED серията.

Както казах ,Shield-a тръгнах да го гледам заради възможноста да стриймвам 4к60 от компютъра ми без да пускам кабели в целия апартамент. Интереса ми относно въпроса е ,че гледам предлагат в обявите "отключване" на устройството и акаунти за булсатком, нетфликс и т.н.
Исках просто да разбера дали си заслужава и е надеждно да им дам 80лв (колкото искат от обявата), понеже общо събрано за последната година , тв приемника е работел не повече от 3часа без да преувеличавам.

Edit: Благодаря за линка по-горе.

преди 4 часа, clickme написа:

Здравейте отново,

извинявам се, но не разбирам каква е връзката с телевизора. В момента съм с LG подържащо 4k HDR и т.н. като най-вероятно до няколко дена ще си поръчам OLED серията.

Ако се спреш на ТВ с Android TV ОС, и няма да използваш бокса за различно нещо, от пускане на приложения, като youtube, и IPTV. Тогава външен бокс не ти трябва. И парите ги инвестирай в по-висок клас ТВ с Android.

На пазара: от големите прoизводители Sony, имат модели със Android TV, както и TCL, Philips.

преди 4 часа, clickme написа:

Здравейте отново,

Както казах ,Shield-a тръгнах да го гледам заради възможноста да стриймвам 4к60 от компютъра ми без да пускам кабели в целия апартамент. Интереса ми относно въпроса е ,че гледам предлагат в обявите "отключване" на устройството и акаунти за булсатком, нетфликс и т.н.
Исках просто да разбера дали си заслужава и е надеждно да им дам 80лв (колкото искат от обявата), понеже общо събрано за последната година , тв приемника е работел не повече от 3часа без да преувеличавам.

Edit: Благодаря за линка по-горе.

Не разбрах кое струва тези 80лв. - Шилда или услугата "отключване" ?

P.S. Понеже шилд на такава или близка до тази цена не знам да се предлага?!

• 2 седмици по-късно...

Услугата безплатна телевизия ще ти дойде от съседната тема и ще ти вземе едни +80лв с някоя друга инсталирана апликация. Това си е грабеж. ;)

• 3 години по-късно...

кои щтеми каже как се гледа безплатна телевизия с тивибокс хлаоми

преди 9 минути, tofi34 написа:

кои щтеми каже как се гледа безплатна телевизия с тивибокс хлаоми

Например с Kodi + 

Balkandzo за балканските телевизии включително и българските

https://github.com/BalkanDzo/balkandzo.github.io?tab=readme-ov-file

The crew за целия свят 

https://troypoint.com/crew-kodi-addon/

В този сайт има и други безплатни притурки които са добри.

Честно казано отдавна следя темата и ми прави впечатление, че пишещите в нея залагат на постоянни гимнастики с плейлисти и мак адреси които работят временно а често и изобщо не работят, та им се чудя как не им омръзва, но явно си им е хоби. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.