Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Windows 7/XP на неподдържан софтуер

Featured Replies

Доколкото знам, ако една ОС не се поддържа от хардуера, няма как да тръгне или ако тръгне, ще функционира проблемно. Ако не може да инсталирам Уиндоус 7 и ХР на физически хардуер, то поне има ли някакъв начин да ги инсталирам на виртуален, симулиран хардуер, където драйверите също ще бъдат стимулирани, в резултата на което въпросните операционни системи ще 'мислят' че са на поддържан хардуер и ще работят безпроблемно?
Няма ли как на компютър, чийто хардуер не поддържа Windows 7/XP, да се стартира VM, на която да се симулират по-стари драйвери и хардуер, които поддържат и двете въпросни ОС-и, и така те да тръгнат безпроблемно?

Ако имаш необходимите знания може да ги инсталираш дори и на телефон, ама ако ги нямаш лапаш мухите.

• Автор
преди 2 минути, ined написа:

Ако имаш необходимите знания може да ги инсталираш дори и на телефон, ама ако ги нямаш лапаш мухите.

Други хора от този форум ми казаха, че операционни системи не могат да се инсталират на устройства, които имат хардуер който не поддържа драйвери за операционните системи, които се искат да се инсталират.

• Автор
преди 5 минути, plmen88 написа:

Тя лъжат, слагай...

Как да ги сложа?

• Автор
преди 3 минути, adersa написа:

А на жена знаеш ли как да го сложиш ? 

Знам, знам.

преди 3 минути, plmen88 написа:

Инсталирай директно.

Няма да тръгнат. Ако ги инсталирам просто така, ще има проблеми с функционалността, тъй като хардуера няма поддържани драйвери.

преди 41 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Доколкото знам, ако една ОС не се поддържа от хардуера, няма как да тръгне или ако тръгне, ще функционира проблемно. Ако не може да инсталирам Уиндоус 7 и ХР на физически хардуер, то поне има ли някакъв начин да ги инсталирам на виртуален, симулиран хардуер, където драйверите също ще бъдат стимулирани, в резултата на което въпросните операционни системи ще 'мислят' че са на поддържан хардуер и ще работят безпроблемно?
Няма ли как на компютър, чийто хардуер не поддържа Windows 7/XP, да се стартира VM, на която да се симулират по-стари драйвери и хардуер, които поддържат и двете въпросни ОС-и, и така те да тръгнат безпроблемно?

Да, има много начини.

Има начини и без цялата ОС Даже Линукс има едни от най добрите инструменти затова

Имам предвид за подкарване на ОС във виртуална среда

А за мазн'о най добре е Virtualbox

преди 7 часа, lupis написа:

Мазно не му трябва, той си го има достатъчно.

Най вече в чутурата

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.