Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поредната глупост- ваучери за храна до 200 лева, с които можел да се плаща ток и други битови сметки

Препоръчан отговор

преди 3 минути, Dawn to Dusk написа:

К'ви гащи? Като е разписано във вътрешно-фирмен документ, какво му дреме на работодателя? 

Нали за това говоря. Документ>подпис на работника - точка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, symanbg написа:

Ваучерите са само за да улеснят прехода към Безусловен базов доход.

Какъв преход ве? Наясно ли сте, че има отрасли дето е гласувано по 23 лв. за храноден!? За заплатите там, па въобще да не отваряме дума. И къде е прехода? Или това е някакъв пролом и трябва търпение и време докато всички го преминат. Щот всички вкупом ще им тесничко. 

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Нали за това говоря. Документ>подпис на работника - точка

Странен работодател си! Добре, че не съм ти служител! Точка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Защо? Ще ясеш македонки и по малко хляб и няма да гладуваш. Ще си сложиш 2 стари черги от горе - ще ти е топло. 

цъ...

нас бедните-хляба ни храни...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Не - просто се се спестяват едни пари!

Мне, щото да си плащате токО с тех а не да ги давате за рикия и после пак да плачете че нема. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Полагат ми се, ще ги харча, както намеря за добре. А дали ще плача, ям, пия, пуша или топля си е само моя грижа. 

То в казармата и автомат ти се полага, пък дали и кой ще застреляш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bubbles написа:

Мне, щото да си плащате токО с тех а не да ги давате за рикия и после пак да плачете че нема. ;)

Не можеш да си представиш колко си прав!

преди 2 минути, Dawn to Dusk написа:

Полагат ми се, ще ги харча, както намеря за добре. А дали ще плача, ям, пия, пуша или топля си е само моя грижа. 

Не! Не ти се полагата! Вземаш си заплатата и я харчиш, както искаш. Но ваучера е социална мярка (надявам се временна - до септември изборите) итя е целева. Давам ти (ако искам) 100 лв и ти казвам къде точно можеш да ги ползваш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Bubbles написа:

То в казармата и автомат ти се полага, пък дали и кой ще застреляш...

ъхъ, да не сме в 80-те

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Не ти се полагата!

Полагат ми се! Моя работодател сам си е го подписал и заверил в Инспекцията. :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Dawn to Dusk написа:

Полагат ми се! Моя работодател сам си е го подписал и заверил в Инспекцията. :P

Кое? Ваучерите за ХРАНА от ОПРЕДЕЛЕНА марка/верига/магазин са предмет на вътешно-фирмени споразумения. В ти смисъл, .....винаги мога да тесложа от страната н булката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще ме сложиш, ма друг път. За двугодишен договор да си чувал! Айде стига мери само с твоя аршин! 

Чувал съм (и го ползвам) и за едноднвен! И какво общо има ТД с ваучера за храна?

ПС: И двугодишния ти го прекратявам винаги! Винаги си в издънка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Dawn to Dusk написа:

ТД? Само такъв ли познаваш? Ясноо ... приключих тук. Точка!

Не ми е работа да познавам всички видове Трудови взаимоотношения с работника. За това си плащам на счетовоодната кантора и казвам какво искам. Боли ме само, че от 17 - сега са само 4 човека. Но, въпроса беше за т. нар ваучери! Там мърдане няма! 

ПС: На еднодневни като идват, по собствено желания искат кеш, а не договор - демек осигуровки - нема. Като няма кеш - чакат!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Веси Филипова написа:

прилична е заплатата, но може да не ми харесват магазините, където приемат ваучери. Какво- да ги продавам ли . Пълна простотия е това. Задължават те да пазаруваш от определени магазини. Аз може да искам да направя оборот на кварталния магазин, а там да не приемат ваучери. 

Глупости!
Тези ги приемат почти навсякъде!Визия и защити на ваучера за храна

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Dawn to Dusk написа:

Стандартни работни взаимоотношения. Ма има и други, но на теб не ти е работа. ;)

Естествено, че не ми е работа. Не знам какво наричате тук стандартни - стандартно е на е определената дат в сметката на работника да има съответната сума! Премии, кеш и други, звиси колко ще ми трябват на мен

преди 4 минути, jhoro написа:

Глупости!
Тези ги приемат почти навсякъде!Визия и защити на ваучера за храна

Стига да ги имаш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Не знам какво наричате тук стандартни

Минималното, което ти се полага по закон и подзаконови нормативни актове. Всичко друго е по браншово договаряне и над упоменатото. 

преди 3 часа, Веси Филипова написа:

вместо да увеличат заплатите, увеличават ваучерите. в бензиностанции с ваучери ли ще се плаща горивото, в транспорта също ли ще се пътува с ваучер, в книжарницата тетрадки с ваучер ли ще се купуват. Много е подло това, който го е измислил" Уж за добро на служителя"

Ма е по-добре от нищо, нали?
На българина, колко и да му дадат все ще е недоволен. А в същото време мързелува и шмекерува, и все в чуждата купа гледа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Минималното, което ти се полага по закон и подзаконови нормативни актове. Всичко друго е по браншово договаряне и над упоменатото. 

Полагат ти се 710 лв. Подзаконовите актове се борят по друга линия (алинея) Бранщовото договаряне можете да си го....... нали знаеш къде!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И ти като работодател си го... ! Има защо да си останал с 4-ма, скоро и без тях. Никога няма да си в които и да е бранш! 

Ще си го.... обещавам. А са 4-ма, защото толкова мога да си позволя в момента. Да и аз се налага да бачкам малко сега - ама моите нужди съо са по го;еми.

Аз не искам да съм голям - искам си моите доходи. Ме ми пука, да знаеш = пенсията ми е по голяма от заплатат ви. 

КТД прекратяваш? Пхааа ... 

Няма КТД, бе червей! В малкия, частен бизнес няма такова нещо! Синдикат ли ще ми парвиш? Ами има и море в бг - дълбоко е, да знаеш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Dawn to Dusk написа:

Минималното, което ти се полага по закон и подзаконови нормативни актове.

Полагаеми работи има само в казармата, когато работиш заплатата се заслужава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...