Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за парфюмите

Featured Replies

Парфюмите се разделят според аромата на пет основни групи: леки, тежки, цветни, тревни и свежи.
Парфюмът носи индивидуалност и характер, той трябва да подчертава, а не да се натрапва. Не се прекалява с количествата и не се води по модата, купуват се аромати, които харесваш и ти отиват.
Някой поръчвал ли е от тук: https://www.al-amar.bg/perfumes-alamar/perfume-for-him интересувам се от мъжките. Харесвам нотките на пачули, бергамот, жасмин, ванилия, портокал, мускус.

Репликите на Le Parfum Original са доста добри и бюджетни за БГ. А вие какви предпочитате и от къде купувате?

Някак репликите не ми допадат, просто не е същият мирис, не са трайни и т.н. Горе-долу един път годишно ми се пада да си купувам и вече над 30г. ползвам един и същ - Fahrenheit !

... Сега ми се пада дори да купувам пак , че ми свърши !

• Автор
преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Някак репликите не ми допадат, просто не е същият мирис, не са трайни и т.н. Горе-долу един път годишно ми се пада да си купувам и вече над 30г. ползвам един и същ - Fahrenheit !

... Сега ми се пада дори да купувам пак , че ми свърши !

А от къде купуваш? 
Тц, има и много добри реплики, по трайни и с наситен аромат, и след пране остават. Изпитано. :) Четох за тези Le Parfum Original, че вече имат и доста физически магазини в големите градове, провери, няма да съжаляваш. 

преди 9 минути, JKirilov написа:

две групи - стари и нови. Не знам коя година е станало делението, сори...

Да, да - винаги има деление - я на яйцеклетка, я на съдържание, я на сори ... не знам.

преди 8 минути, Dawn to Dusk написа:

А от къде купуваш? 

Последният път съпугата ми го купува, значи по предна година някъде след БФСто на Иван Асен има магазинче , та от там!

• Автор
преди 18 минути, JKirilov написа:

Като не разбираш защо спамиш? Купи си там един портокал с ванилия и мирувай!

На мен ли говориш?

преди 13 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Последният път съпугата ми го купува, значи по предна година някъде след БФСто на Иван Асен има магазинче , та от там!

Дай линк за тоя Фаренхайт.

преди 3 минути, Dawn to Dusk написа:

На мен ли говориш?

Дай линк за тоя Фаренхайт.

Къв линк да ти дам, гугъл не може ли да боравиш? Пиши там фаренхайт на диор и ще ти излезе!

Ето , примерен е сайта !

....

Това е парфюм , който не може да се сбърка, леко тежък и доста траен много специфичен аромат. Щом жената знае от къде съм минал - смятай колко следа остава след себе си , говоря за затворени пространства!

• Автор

Мерси! 
Аз препоръчвам тази реплика M27-Le Parfum Original SAUVAGE . За ежедневен, дълготраен и бюджетен. 

Поръчах на сляпо два от ориенталските, да видим какво ще дойде. :)

преди 10 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Това е парфюм , който не може да се сбърка, леко тежък и доста траен много специфичен аромат. Щом жената знае от къде съм минал - смятай колко следа остава след себе си , говоря за затворени пространства!

Mхх, това ли е критерия - тя жена ти и без парфюм ще те надуши от къде си минал. :D 

Фаренхайт е емблематичен парфюм! Не съм вярвал , че така ще ми допадне. Никога не съм мислил , че ще съм фен в такава насоченост. Някъде средата на 90те батко ми ми подари този парфюм и така до днес!

• Автор
преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Фаренхайт е емблематичен парфюм! Не съм вярвал , че така ще ми допадне. Никога не съм мислил , че ще съм фен в такава насоченост. Някъде средата на 90те батко ми ми подари този парфюм и така до днес!

Странно съвпадение и репликата на SAUVAGE е на Диор. :) Мхх, май следващия ще е фаренхайт. 

преди 1 минута, Dawn to Dusk написа:

Странно съвпадение и репликата на SAUVAGE е на Диор. :) Мхх, май следващия ще е фаренхайт. 

Не знам до колко могат да го репликират ?! Един път в някакъв мол ми предлагаха да душкам някакви реплики и мога да кажа, че частично наподобява, ама е някакво бонбонено , абе не става.

От години Angel и Allure.Само и единствено.

преди 3 часа, Dawn to Dusk написа:

Парфюмите се разделят според аромата на пет основни групи: леки, тежки, цветни, тревни и свежи.
Парфюмът носи индивидуалност и характер, той трябва да подчертава, а не да се натрапва. Не се прекалява с количествата и не се води по модата, купуват се аромати, които харесваш и ти отиват.
Някой поръчвал ли е от тук: https://www.al-amar.bg/perfumes-alamar/perfume-for-him интересувам се от мъжките. Харесвам нотките на пачули, бергамот, жасмин, ванилия, портокал, мускус.

Репликите на Le Parfum Original са доста добри и бюджетни за БГ. А вие какви предпочитате и от къде купувате?

Дано да не забравя нещо, но засега на прима виста Byredo, CK, Paco Rabanne, Muggler, Bruno banani...

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Горе-долу един път годишно ми се пада да си купувам и вече над 30г. ползвам един и същ - Fahrenheit

Готин аромат. Интересното е, че всъщност жените го харесват даже повече от нас. Но аз лично не бих ползвал една парфюмна/тоалетна вода за дълъг период от време. Виж Tobacco Oud by Tom Ford. Може да ти допадне.:)

Това с парфюмите не го разбирам. Аз примерно, такъв не ползвам (доста често ми подаряват и аз просто ги прибирам в шкафчето и забравям, че съществуват). Харесвам си миризмата на изпуснат пор-вдовец и не ми се ще да я развалям. Още повече, че от силни миризми почва да ми се гади.

преди 15 минути, Петър Ангелов написа:

Това с парфюмите не го разбирам. Аз примерно, такъв не ползвам (доста често ми подаряват и аз просто ги прибирам в шкафчето и забравям, че съществуват). Харесвам си миризмата на изпуснат пор-вдовец и не ми се ще да я развалям. Още повече, че от силни миризми почва да ми се гади.

Околните, хората до теб, какво мислят по този случай? Те харесват ли?

• Автор
преди 23 минути, Петър Ангелов написа:

Още повече, че от силни миризми почва да ми се гади.

Със собствената ти такава си свикнал?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Paco Rabanne

Кой на Пако Рабан? 

преди 29 минути, Dawn to Dusk написа:

Със собствената ти такава си свикнал?

Кой на Пако Рабан? 

https://douglas.bg/paco-rabanne-pure-xs-conf-42276

https://douglas.bg/paco-rabanne-1-million-perfume-conf-54885

Моите любими са цветните. Мразя женски парфюми, които миришат на нещо различно от цветя.

Мисля, че най-хубавият, който съм имала е Allure Sensuelle на Chanel.

А от по-нормалните е Far Away на Avon и Gloria Vanderbilt на Vanderbilt.

Мислех, че ще стане хубав разговор...

Колко съм тъп, а?:angry:

Все пак да обясня, младежите влизащи сега в казармата няма как да знаят (а, то нямало казарма? ;) )

Както казах парфюмите са

преди 6 часа, JKirilov написа:

две групи - стари и нови. Не знам коя година е станало делението

Старите парфюми си имат собствен мирис, който трае с години, дори с десетки години. Примерно носил си риза само 1-2 часа при хладно време и решаваш да не я переш, а само я прибираш в гардероба. След 3 месеца (примерно) я вадиш и се сещаш "Вярно тогава бях с...".

При съвременните боклуци такова нещо няма, поне не съм срещал, а тествам доста. Всякакви, от Том Фордов до Dolce & Gabbana. Първоначално миришат страхотно, след 10-15 минути нещо се променя, а само след половин час или малко повече вече всички са като най-гадното Fa (не знам кое е, но са все боклуци).

Виждали сте как описват мириса (The One):

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.

глава - мандарина, личи, бергамот, праскова

сърце - крем, жасмин, момина сълза

база - ванилия, ветивер, мускус, слива, кехлибар

Ta аз си харесвам много стари аромати - Класическият Арамис, Поло Класик, Зино Давидов. Имаше един страхотен бял Лакост, но го спряха, докато другите продължават да се произвеждат.

Ако става въпрос за ориенталски аромат, то си има абсолютен нумбер уан - Ятаган на Карон!

А купуването става от Нотино...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.