Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате ли да се обединим за възраждане на Българския дух в

Featured Replies

Искате ли да се обединим българи от всички точки на света и да си спомним нашите корени,да изградим нещо с общи усилия и да оставим нещо Българско на децата си.Имам идеи.Пишете ми.

0877662176Руми

Идеите ми за светло бъдеще на България бяха разгромени 1991 година. 

Има българи, но не и България. Та, който е българин би следвало да е в България и да служи на нея, а не да слугува на някой и да се възвеличава, че е българин.

Та, сподели поне една идея, за да видим до колко си заслужава да хрантутим българите извън България??? 

Или какво: Българи от вси континенти обединете се, за да запазим духът (джина), а не България ли??? 

Аз лично се подготвям за новото робство. = По-съм българин и тача България, а не българите, че те веч из България са малцина. 

Аз казах!!!

п.п. Българското се съхранява само и единствено в България!

преди 1 час, Milkydead написа:

Не отговорност на всеки българин е да не прави деца в българия за да не се мъчат клетниците в тая кочина.

Ами излезте от "кочината" бе госпожице, където и да е тя - или пък ви харесва да седите в нея !? Аз съм сигурен, че и на най-райското кътче на земята ще намерете някакъв кусур за да оправдаете вашата фригидна същност с която не спряхте да ни занимавате във форума!

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

с която не спряхте да ни занимавате във форума!

стар потребител с нов профил ли е викаш?

преди 1 час, Биси написа:

Имам идеи.Пишете ми

изложи поне една идея, защото за празни приказки си има раздел

преди 3 минути, дръндю написа:

стар потребител с нов профил ли е викаш?

Не знам какъв потребител е, но спорадично в нейните теми, както тук и в чужди такива поства налудничавите си тези породени от изгелжда сериозна психологична обремененост!

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Не знам какъв потребител е, но спорадично в нейните теми, както тук и в чужди такива поства налудничавите си тези породени от изгелжда сериозна психологична обремененост!

мнозина са тези дето дърпат държавата назад с техни налудничави идеи

Нали на тебе ще остане тая българия бе циганино ! Да добруват децата ти в нея , вярно е че циганите са най-продуктивната част от българското общество , ама ти не губиш и от където и да го гледаш.

преди 12 минути, Milkydead написа:

вярно е че циганите са най-продуктивната част от българското общество

щот сме на кифтета и кибапчета по избори
я се огледай за некоя бира на ена ръка разстояние и я подай насам

преди 5 часа, Биси написа:

Искате ли да се обединим българи от всички точки на света и да си спомним нашите корени,да изградим нещо с общи усилия и да оставим нещо Българско на децата си.Имам идеи.Пишете ми.

0877662176Руми

Какво българско да оставим и как по-точно да се обединим?! Абсолютно никаква информация не сте дали.

преди 5 часа, Milkydead написа:

Не отговорност на всеки българин е да не прави деца в българия за да не се мъчат клетниците в тая кочина.

997311353_uspokoisa.jpg.0d5796d6e66242ddc9dfbb802ccc5ba0.jpg

преди 19 часа, дръндю написа:

изложи поне една идея, защото за празни приказки си има раздел

Тя е изложила ... започва с 08 .... ;) = импулсен телефон .. примерно ... :) или да разполага със списък на сюр отгатни мат ке теб фор ми ... :)

Мнозина не разбраха, че идеи много, но измамници още повече. ;) 

Спокойно може да сподели не само една идея, а всичките. Ех, този страх, че някой може да открадне идеята ти ... :) и да я реализира вместо теб ... :) 

Реалистът си казва: Който, каквото и да ти говори, то знай - става въпрос за пари. Кюфтета и кебапчета дават, но все белим я лук, я картофи после ... :) 

на 25.05.2022 г. в 6:16, dioib написа:

Тя е изложила ... започва с 08 .... ;) = импулсен телефон .. примерно ... :) или да разполага със списък на сюр отгатни мат ке теб фор ми ... :)
Мнозина не разбраха, че идеи много, но измамници още повече. 

Кратко проучване показва, че този телефон се появява във Фейсбук за търсене за количка за социално слабо семейство и в страница на НПО - дарения за някъде си. 
Има някакъв шанс да не е импулсен телефон, но популяризиране на някакво НПО или не се знае какво точно.
Със сигурност е съмнително.

на 25.05.2022 г. в 6:16, dioib написа:

Тя е изложила ... започва с 08 .... ;) = импулсен телефон .. примерно ...

Прилича на обикновен телефон, а не на импулсен. Започва с 087, което означава, че е към Виваком. 088 е за А1, а 089 за Yettel. Макар че с преноса на номерата няма гаранция. Импулсните май започваха с 09.

преди 9 минути, ncl написа:

Прилича на обикновен телефон, а не на импулсен. Започва с 087, което означава, че е към Виваком. 088 е за А1, а 089 за Yettel. Макар че с преноса на номерата няма гаранция. Импулсните май започваха с 09.

С възможността да се прехвърлят номера от един оператор на друг, горното твърдение е изгубило значение вече няколко години !

преди 10 часа, jtaggerx написа:

Има някакъв шанс да не е импулсен телефон, но популяризиране на някакво НПО или не се знае какво точно.
Със сигурност е съмнително.

Забележете тук кои са "целта" -> " Б по Света" ... = "Лов" на наивници. 

Популяризирането на НПО става с три имена и истинско споделяне на идеите, а не "Имам идеи". ;) 

Може да е "свалка". Да си търси момичето богат ерген. :) 

Показва и друго: Повдига тема, а не е в раздел обяви. -> Може и да е някакво проучване. Колко ще звъннат, за да проявят любопитство. 

преди 10 часа, ncl написа:

Макар че с преноса на номерата няма гаранция. Импулсните май започваха с 09.

Разглеждам темата от към несериозността, че иначе е за доклад, но не към администрацията на форума. ;) 

Споменахме двама - Да даде поне една идея!? Да може да се води някакъв дебат и/или диспут, но ... "тишина" ... 

Ей го "псевдо комунисттЪ" - идеята (голяма глупост...) W11, W10,W7 и прочие да е "жива ОС" .. = има идея и "изтъркана" полемика, НО = идея ... :) 

В края на краищата: Или прави споменатото име популярно или наобратно -> Да компрометира въпросното име или телефон?! ... 

Може да е психологически тест?! = Следи за реакциите ... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.