Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спящата красавица или как да съблазним спяща жена

Featured Replies

Неведнъж сигурно ви се е случвало, да се приберете късно и тя вече да спи. Знаейки, че на другата сутрин ще ставате рано и размишлявайки над сексуалният си живот, който напоследък не е добре, решавате, че не можете да губите ценно време.

Окей, но как да я събудим. Няколко съвета от мъжката енциклопедия Аskmеn ще ни покажат, че не е чак толкова трудно, макар да не претендират, че те работят в 100% от случаите. Все пак основното е да успеете дa я събудите нежно и леко. Накарайте я да не усети граница между съня и реалността, като я преведете леко между двете.

Запалете свещички в стаята

Нежната светлина би подействала страшно възбуждащо и затрогващо на вашата половинка. Освен това проблясването на малките пламъчета може да я събуди съвсем нежно. В краен случай можете да използвате и приглушените светлини на нощна лампичка.

Афродизиаци

Ако свещичките от горната точка имат лек аромат на ванилия или друга приятна миризма, ще направите събуждането и най-сладкото на света.

Пуснете нежна музика

Пуснете лека и нежна музика, но не забравяйте, че трябва наистина да е лека. Изберете нещо с повече бас линии и нежни вокали. Moby и Air са перфектни за това.

Милвайте я

Милвайте я по корема, краката и нежно по гърдите. Но започнете от корема и постепенно се придвижвайте към тях, а не да ги сграбчите изведнъж. Не избързвайте с движенията. Следвайте нейните реакции и продължете по-настоятелно, едва когато сте сигурни, че и тя го иска вече от вас.

Целувайте я

Целувайте я нежно по гърба, по врата, по шията, по ушите и устните, но без език. Просто нежни малки целувки. Жените полудяват от това.

Играйте си с косата й

Прокарайте нежно ръка през косата й и леко масажирайте в областа на скалпа. Усещането може да я накара да се събуди готова за емоции.

Шепнете в ухото й

Говорете и тих, нежен и дълбок глас какво си мислите. Бъдете нежен и говорете роматнично без да очаквате отговор. Кажете и колко е секси и колко много искате да бъдете с нея.

Свалете бельото й

Прокарайте ръка по коремчето й по-надолу към нежните и части. Ако тя заеме по-предизвикателна поза, продължете, като пъхнете ръка отдолу, но не се задържайте там, ами леко и бавно свалете бельото й.

Покажете й, че сте готов

Прегърнете я отзад и я докоснете с тяло. Нека тя да усети, че сте “твърдо” възбуден и готов за любов. Ако ви отговори положително, значи всичко е наред.

Орален секс

Следващата стъпка е съвсем леко с език да я подготвите за това, което следва. Нежно прокарайте пръсти през най-нежните й части, а след това продължете много нежно с език. Едва когато е напълно овлажнена, можете да продължите малко по-настоятелно.

Имате истински шанс да направите най-добрия ви секс досега,тъй като повечето хора произвеждат хормони именно нощно време.

Все пак не на последно място ви предупреждаваме, че не е добре да будите приятелката си в нейния “дълбок сън”. Просто следете реакциите й. И ако продължава лекичо да похърква, просто я оставете да поспи.

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=53&id=3447

Пуснете нежна музика

Пуснете лека и нежна музика, но не забравяйте, че трябва наистина да е лека. Изберете нещо с повече бас линии и нежни вокали. Moby и Air са перфектни за това.

Хъх... разби ми илюзиите.. Обикновено при мен Hocico вършат много добра работа при събуждането :)

Абе,аз хич не обичам да ме будят нощем..... :) Виж,сутрин да ме разбудят с желание за ласки,тогава съм винаги готова,ама през нощта искам да си спинкам.... :angry:

Оооооооо, всичко звучи така романтично....Само някой трябва да се сети да направи всичко това :magnifier:

desert_rose, мерси... ще го пробвам! :magnifier:

• Автор
desert_rose, мерси... ще го пробвам! :magnifier:

Ако те замери с нещо, аз не нося отговорност ;)

Успех ;)

Aбе то много хубави трикове за събуждане си дала, ама мен ако ме събудят, дори и тлкова нежно, съм в ужасно настроение :yanim: Не обичам да ме будят нощем ;)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Е как със голям и твърд някъде към 04:30 АМ

п/с

Неочавано добра комбинация. cool.gif

Aбе то много хубави трикове за събуждане си дала, ама мен ако ме събудят, дори и тлкова ежно, съм в ужасно състояние ;) Не обичам да ме будят нощем :)

Е-е-е-х жени , от нищо не се трогват...

Е-е-е-х жени , от нищо не се трогват...

Кво да направим, природа :wors:

Не ме буди- опасно е! :clap::wors::wors:

Аха много опасно :)

За тия де казват че е опасно, да гледат да не попаднат в следната ситуация:

Влиза биричеда на три ракии :beer: . Отваря вратата :hush: (с крак) с гръм и трясък и светва "ароматната" лампа. Вижда жената :bedtime2: и се ухилва самодоволно :) . Отива при нея и започва да и шепти - стани и ми сипи да ям. Сръгва я два пъти и пак и шепти "нежно" - ади ма, стани и ми сипи да ям. Пуска телевизора нормално силно :computer2: , тъкмо като да я предразположи да стане. Решава :idea: че трябва да скъса един косъм от глава и, за да стане. Пак и говори :ph34r: и я ръчка - ади мааа. Фиу :whist: (свири с уста). В един момен решава да покаже кой е шефа :angry22: и аха да стане и да покаже и се строполява върху леглото и заспива върху жената, като диша в лицето и с приятен алкохолен дъх.

Ъ, това е само малко и невинно примерче. Аз съм невинен и не пия алкохол. Само лимоната и фафли консумирам. Дан ми са падни някоя пиянка за жена, че тогава...

Пф, не ми стигнаха иконките.

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Ние мъжете си падаме по опасните работи :ph34r:

Maximilian принципно се пазя от подобни екземпляри, но ако ми се случи това ще ни е последната вечер заедно...Мъж и алкохол ми е възможно най - противната комбинация...тъй - че...не бих търпяла такъв индивид около себе си..

За тия де казват че е опасно, да гледат да не попаднат в следната ситуация:

Влиза биричеда на три ракии :clap: . Отваря вратата :hush: (с крак) с гръм и трясък и светва "ароматната" лампа. Вижда жената :wors: и се ухилва самодоволно :) . Отива при нея и започва да и шепти - стани и ми сипи да ям. Сръгва я два пъти и пак и шепти "нежно" - ади ма, стани и ми сипи да ям. Пуска телевизора нормално силно :wors: , тъкмо като да я предразположи да стане. Решава :idea: че трябва да скъса един косъм от глава и, за да стане. Пак и говори :wors: и я ръчка - ади мааа. Фиу :clap: (свири с уста). В един момен решава да покаже кой е шефа ;) и аха да стане и да покаже и се строполява върху леглото и заспива върху жената, като диша в лицето и с приятен алкохолен дъх.

Ъ, това е само малко и невинно примерче. Аз съм невинен и не пия алкохол. Само лимоната и фафли консумирам. Дан ми са падни някоя пиянка за жена, че тогава...

Пф, не ми стигнаха иконките.

А такъв чаровник, ще го посрещам с Уинчестер в ръка, и три мли добермана зад гърба, не за друго ми щото доберманите на дядо много ги обичат такива убавци, (най вече на фурна) ;)

• 1 месец по-късно...

Всичко е хубаво и съветите са подходящи не само за спяща,ами и за будна жена.av9new03.gif

Само ме интересува, как да събудя нежно заспал и хъркаш мъж.

Всичко е хубаво и съветите са подходящи не само за спяща,ами и за будна жена.av9new03.gif

Само ме интересува, как да събудя нежно заспал и хъркаш мъж.

От опит освен да споделя, друго не остава...

Най-лесно съм бил събуждан, дори и в малките часове, от нежна длан - там и страстни устни - отново там :P - отначало ръмжа, но накрая мъркам.... :help wanted: Но, защо ли ти давам аз такива съвети... Дай повечко воля на въображението си :help:

• 1 година по-късно...

Това ми е генетично заложено посреднощ да правя нежни магии на мацките

По дяволите това не е мъжа ми той никога не се прибира след мен!!!! Много съм притеснена, за да има подобна "статия" това означава, че е система при някой хора!!!

Огледайте се ... май има някаква грешка!!! ohmy.gif

абе тея които живеят на по-високо по добре да не пробват да будят жената че може да се наложи да използват парашут

абе тея които живеят на по-високо по добре да не пробват да будят жената че може да се наложи да използват парашут

Ако си добър,няма да ти трябва парашут,а една банка глюкоза венозно,щото няма да можеш да мръднеш на сутринта от изтощение.

Ако събуждането е през нощта по го възприемам, ама, ако е малко преди часа за ставане, съм кофти компания

Абе вии сте били много опасни бре! То човек да не ви бутне... Ами да кажем, че някой го направи тва и ко? Ще го напсувате, наритате и ааааареее през вратата...? Поне едно "Мерси" няма ли да кажете? Уж мъжете не били правели нищо за вас, а то човек да не посмее...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.