Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще стана болногледач, за да не умра от глад. Помогнете да си намеря работа.

Featured Replies

В България пари няма, аз нямам много пари - аз давам пари за други неща, затова парите не ми стигат при заплата 1,000 лева.

България е денационализирана (и деиндустриализирана) колония, не държава, а колония, при която всичко е приключило - политика, правителство, армия, образование, социален живот - всичко. Всичко, всичко.

Аз нямам повече работа в тази колония, собственост на капиталистическата империя на САЩ, откъдето идват парите на НПО-тата и фондациите, които управляват "българските партии", които не са български.

Искам да напусна тази колония, и да отида в друга колония, където нещата са горе-долу по-добре. Франция, Италия, Германия и Австрия са колонии, където commodity market все още съществува, и тези държави се използват от централните банки за контролиране на инфлацията и като животоподдържаща система за умрялото евро, чиято цел е денационализация на капитала и валутите на суверенните нации, които вече не съществуват.

Ясно е, че където и да отида, утопия няма да намеря, нито комунистическа, нито каквото и да е. Утопия има само в гроба.

Целта е да отида в колония, където пак ще ме експлоатират, но поне ще дават по-голямо "възнаграждение", както го наричат.

Примерно, касиер в България ще взема по-малко пари от касиер в Германия. Ето затова искам в друга колония - в другите колонии, които се използват като резерви от централните банки, има повече пари.

Аз не държа да стана точно касиер, това беше просто пример.

Аз мога да работя работи за глупаци, да обръщам бургери на скарата в McDonald's, да чистя, да охранявам, да съм градинар, да работя по поддръжката на нещо, което не изисква специални умения, и така нататък...

Засега съм се спрял на работа за болногледач, тъй като звучи лесно, ако бабата и дядото не е на легло, и не изисква сменяне на памперси, примерно.

Искам работа като за глупак, работа, от която никой няма високи очаквания от теб.

Аз говоря английски, това е единствения чужд език, който говоря.

Може ли да ме опъните какво да правя? Дали да стана болногледач в България, или в някоя друга колония - къде е по-добре?

Ако има друга, по-лесно работа от болногледач, където парите са повече от 1,000 лева на месец, мога и Ния да работа.

Хайде, намерете нещо и ми помогнете, покажете линк към обява за работа или нещо от този сорт.

Гладен съм и умирам от глад.

С 1,000 лева или ще купувам само храна, или само нещата, които са ми хоби - но не може и двете. 1,000 лева са малко.

Умирам от глад, наистина.

• Отговори 67
  • Прегледи 6,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Ами спри да пишеш глупости във форума и започни да учиш и да се развиваш. Колкото до работа не можем да ти намерим, защото не знаем какво можеш.

• Малиии е те тогава ша види кон боб яде ли.    

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Аха, сам ще се гледаш един вид!

Ами спри да пишеш глупости във форума и започни да учиш и да се развиваш. Колкото до работа не можем да ти намерим, защото не знаем какво можеш.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Да уча...

Нали съм описал какво мога - не прочете ли внимателно?

преди 10 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Може ли да ме опъните какво да правя?

ами може да има мераклии да те опънат
нъл вече сме джендърска държава

преди 9 минути, Емил Костов написа:

е как ве
човека стана вече софтуерен специалист
сега ако стане програмист, цена няма да има

преди 19 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Нали съм описал какво мога - не прочете ли внимателно?

Общо взето не можеш нищо:

преди 29 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Аз мога да работя работи за глупаци

да съм градинар

Не можеш

да работя по поддръжката на нещо, което не изисква специални умения

Няма такова нещоо, което да позволява поддръжка без умения и сертификат.

Ако нивото е като писането на български - мале-мале...

ПП И да беше споменал с какъв доход си тук, в България! Че не стана ясно... 😎

преди 30 минути, bootlicker (Мазния) написа:

...

Сега е зеленият сезон, има какво да се яде! Ходи си хвани малко рибка, леворда, спанак, лапад, копривка, един хляб и си готов!

• Автор
преди 30 минути, дръндю написа:

ами може да има мераклии да те опънат
нъл вече сме джендърска държава

е как ве
човека стана вече софтуерен специалист
сега ако стане програмист, цена няма да има

Имах предвид "опъните", не "опъните".

преди 18 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аха, сам ще се гледаш един вид!

Нали има болни хора.. аз ще им бъда социалния работник.

преди 41 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Може ли да ме опъните

Моста на Босфора.Намираш пет лири,навеждаш се да ги вземеш и усещаш,как ги зароботваш.

преди 1 час, bootlicker (Мазния) написа:

В България пари няма, аз нямам много пари - аз давам пари за други неща, затова парите не ми стигат при заплата 1,000 лева.

България е денационализирана (и деиндустриализирана) колония, не държава, а колония, при която всичко е приключило - политика, правителство, армия, образование, социален живот - всичко. Всичко, всичко.

Аз нямам повече работа в тази колония, собственост на капиталистическата империя на САЩ, откъдето идват парите на НПО-тата и фондациите, които управляват "българските партии", които не са български.

Искам да напусна тази колония, и да отида в друга колония, където нещата са горе-долу по-добре. Франция, Италия, Германия и Австрия са колонии, където commodity market все още съществува, и тези държави се използват от централните банки за контролиране на инфлацията и като животоподдържаща система за умрялото евро, чиято цел е денационализация на капитала и валутите на суверенните нации, които вече не съществуват.

Ясно е, че където и да отида, утопия няма да намеря, нито комунистическа, нито каквото и да е. Утопия има само в гроба.

Целта е да отида в колония, където пак ще ме експлоатират, но поне ще дават по-голямо "възнаграждение", както го наричат.

Примерно, касиер в България ще взема по-малко пари от касиер в Германия. Ето затова искам в друга колония - в другите колонии, които се използват като резерви от централните банки, има повече пари.

Аз не държа да стана точно касиер, това беше просто пример.

Аз мога да работя работи за глупаци, да обръщам бургери на скарата в McDonald's, да чистя, да охранявам, да съм градинар, да работя по поддръжката на нещо, което не изисква специални умения, и така нататък...

Засега съм се спрял на работа за болногледач, тъй като звучи лесно, ако бабата и дядото не е на легло, и не изисква сменяне на памперси, примерно.

Искам работа като за глупак, работа, от която никой няма високи очаквания от теб.

Може ли да ме опъните какво да правя? Дали да стана болногледач в България, или в някоя друга колония - къде е по-добре?

Ако има друга, по-лесно работа от болногледач, където парите са повече от 1,000 лева на месец, мога и Ния да работа.

Хайде, намерете нещо и ми помогнете, покажете линк към обява за работа или нещо от този сорт.

Гладен съм и умирам от глад.

С 1,000 лева или ще купувам само храна, или само нещата, които са ми хоби - но не може и двете. 1,000 лева са малко.

Болногледач е много трудна и отговорна задача. Не казвам умишлено работа, защото това е признание, задача.  Която ти дават малко пари. Също така ти не знаеш никакъв западен език. Английски език едва ли го знаеш?

Относно бургери в Макдоналдс също е много трудна работа и дават минимална ставка. Или под минималната. 

• Автор
преди 24 минути, цър-вул написа:

Общо взето не можеш нищо:

Не можеш

Няма такова нещоо, което да позволява поддръжка без умения и сертификат.

Ако нивото е като писането на български - мале-мале...

ПП И да беше споменал с какъв доход си тук, в България! Че не стана ясно... 😎

Има такава работа, която не изисква умения. Градинар. Колко е трудно да се садят борчета, примерно?

На 1,000 лева съм тук в България.

И какво му е на писането ми?

преди 21 минути, adersa написа:

продавай тялото си :giggle1:

Аз съм от мъжки пол.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Болногледач е много трудна и отговорна задача. Не казвам умишлено работа, защото това е признание, задача.  Която ти дават малко пари. Също така ти не знаеш никакъв западен език. Английски език едва ли го знаеш?

Относно бургери в Макдоналдс също е много трудна работа и дават минимална ставка. Или по минималната. 

За болногледач не дават ли 3-4-5 хиляди евро?

И кое му е трудното да обръщаш бургери?

преди 5 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Има такава работа, която не изисква умения. Градинар. Колко е трудно да се садят борчета, примерно?

Аз съм от мъжки пол.

За болногледач не дават ли 3-4-5 хиляди евро?

И кое му е трудното да обръщаш бургери?

За 130 часа работа ти дават едва 1000 евро и като добавиш и нощния извънреден труд, който не ти плащат. Не ти дават никакви бонуси и когато работиш през края на седмицата.

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

Има хора, които и с по- малко гледат и деца. Ти мрънкаш, че взимаш 1000 лв. Я се стегни и се дръж, като млад човек. На много хора не им стигат парите, но не мрънкат само. Кой с каквото може се подпомага. JohnTRIVOLTA , ти даде един пример как можеш да спестиш даже.

• Автор
преди 3 минути, hjhj написа:

Има хора, които и с по- малко гледат и деца. Ти мрънкаш, че взимаш 1000 лв. Я се стегни и се дръж, като млад човек. На много хора не им стигат парите, но не мрънкат само. Кой с каквото може се подпомага. JohnTRIVOLTA , ти даде един пример как можеш да спестиш даже.

Не е вярно. Хората имат пари, но казват, че нямат.

Какъв съвет е дал Джон Триволта?

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Не е вярно. Хората имат пари, но казват, че нямат.

преди 5 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Ти четеш ли какво ти пишат?

преди 34 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Сега е зеленият сезон, има какво да се яде! Ходи си хвани малко рибка, леворда, спанак, лапад, копривка, един хляб и си готов!

• Автор
преди 1 минута, hjhj написа:

Ти четеш ли какво ти пишат?

Аз предпочитам мръвка със салати. И как ще правя като свърши зеления сезон?

преди 2 минути, цър-вул написа:

Дават - по 10кЕ

Минимална ставка. Ако вземат 2000 евро пак е добре. Но едва ли. Повечето взимат едва 1000 евро максимално.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Те болните нямат ли си достатъчно проблеми че и ти да ходиш да ги гледаш?

мдаа горките болни

Прави компоти.

Затова през тези няколко месеца хората слагат зимнина. Ти си от Бургас, риба газиш. Хвани напълни фризера за зимата. Теб не можеш да гледаш, пък искаш други хора да гледаш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.