Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой процесор от тези двата е по-мощен е бърз?

Featured Replies

• Автор
преди 40 минути, ДзВяРа! написа:

Мазния пак си показа характера!

Моля ви се помогнете ми да избера и след предложения кое е добро и си заслужава, Мазния се изказва:

-Нищо не разбирате аз съм си наумил нещо и ще го направя въпреки че не е правилно.

Ами как някой да ти помогне изобщо след като и лекарите не могат?

Защо ме наричаш мазен? Кое ми е мазното, нямам идея...

И защо ми а да купувам нещо, което е вече употребявано?

Като си толкова разбиращ, хайде да ми обясниш защо е добра идея да се купуват употребявани неща.

Как да знам при какви условия е използвана техниката? Как да знам, че техниката няма да спре, след като я купя, тъй като е употребявана много, и е вече на ръба, при последните си часове живот? Няма как да ме убедиш, че употребяваната техника е по-добра от новата техника.

преди 16 часа, FatMan9 написа:

Като си толкова разбиращ, хайде да ми обясниш защо е добра идея да се купуват употребявани неща.

Когато нищо не разбираш от такава техника, добре е да се довериш на тези които разбират, а не да философстваш !!! Обърни внимание ,че хората които разбират са одобрили предложението ми, което би трябвало да насочи вниманието ти и да се замислиш за този вариант.

Само едно ще ти кажа, че модела който съм ти предложил се води бизнес клас и като нов е струвал минимум два или три пъти повече. Освен това гаранцията може да се удължи до 2 години срещу още 60лв. ! Машините са неразличими от нови и са обслужени и тествани, като им е добавен бърз диск.

На такива като теб е по-добре да не им се дават съвети и да се оставят да се белосват с "новите" боклуци, които едвам изкарват гаранцията си!

• Автор
преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Когато нищо не разбираш от такава техника, добре е да се довериш на тези които разбират, а не да философстваш !!!

Защо реагираш толкова остро? В никакъв случай не съм искал да те засегна или провокирам.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Само едно ще ти кажа, че модела който съм ти предложил се води бизнес клас и като нов е струвал минимум два или три пъти повече.

Съгласен съм с теб - добър клас е. Защо сега струва по-малко отколкото е струвал като нов, ако не е износен? Електрониките имат определени часове живот. Нали намаления живот води до по-ниска цена. Аз как мога да знам, че 90% от живота не е използван, и сега за мен да са останали само 10%?

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Освен това гаранцията може да се удължи до 2 години срещу още 60лв.

Това не го бях забелязал.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Машините са неразличими от нови и са обслужени и тествани, като им е добавен бърз диск.

Ако са неразличими от нови, защо струват по-малко от новите? Нали ниската цена се причинява от намалено качество. Ако са неразличими от нови, това означава, че са нови. Факта, че струват по-малко, означава, че има разлика между тях и новите. Ако едно нещо е неразличимо от ново, то е ново. Ако е използвано, щетите на атомно ниво са вече нанесени. Употребата води до затопляне и охлаждане - разширяване и свиване - това води до щети на микроскопично ниво, което води до намаляване на живота и износване.

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

На такива като теб е по-добре да не им се дават съвети и да се оставят да се белосват с "новите" боклуци, които едвам изкарват гаранцията си!

Не е така. Ако разбираш повече от мен, аз бих те послушал. В момента съм с лаптоп, който е "боклук", според всяка дефиниция. Много ниски спецификации има, и е от най-евтините от серията Aspire 3. И въпреки това, след повече от 3100 часа работа и експерименти загряващи процесора, още си работи като нов и му няма нищо.

преди 1 час, FatMan9 написа:

Ако е използвано, щетите на атомно ниво са вече нанесени. Употребата води до затопляне и охлаждане - разширяване и свиване - това води до щети на микроскопично ниво, което води до намаляване на живота и износване.

:lol6:

Нямам време да те светвам повече, но повече от ясно е, че повредата на "атомно ниво" е при тебе ! 

Един елементарен пример - Дачия най-нисък клас - живот 10-тина години в най-добрия случай, и Мерцедес 124 - живот над 30 години и все още се карат масово!

Що ли новата Дачия не устисква толкова на "атомно и микроскопично ниво"... ?!

• Автор
преди 22 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:

Нямам време да те светвам повече, но повече от ясно е, че повредата на "атомно ниво" е при тебе ! 

Един елементарен пример - Дачия най-нисък клас - живот 10-тина години в най-добрия случай, и Мерцедес 124 - живот над 30 години и все още се карат масово!

Що ли новата Дачия не устисква толкова на "атомно и микроскопично ниво"... ?!

Защо сравняваш двигатели и лагери с микро-електроники? Това са две различни неща.

• Автор
току-що, цър-вул написа:

Не е повреда, а фабричен дефект

Вместо да обиждате, защо не отговорите на въпросите ми?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.