Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заамунда не се отваря

Featured Replies

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Не ги бъркам. Те бяха едно. И ГДБОП ги гониха няколко пъти. Но ти си вярвай че са ги хакнали. Това е твое решение.

Бяха - само за това си прав, но от момента в който клонираха замунда.нет се разграничиха и са две съвсем отделни платформи. Това, че имаме рег и в двете е, защото в онзи момент са свалили цялата база данни на оригиналната замунда.

преди 13 минути, JKirilov написа:

Костов тъкмо го пишеше, излезе 5 секунди по-късно!

Ми добре...

• Отговори 106
  • Прегледи 11,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

За някой е на живот и смърт

• Другия сайт Zamunda-Zelka си работи , това за инфо само .  

• Колев 74
    Колев 74

Да не беше писал тогава. Ти от какво ли имаш представа! Важното е да има  беееее... бее..бееееееееее!

Публикувани изображения

Защо са "банани", а не - торенти?

преди 3 минути, dimy написа:

Не е това.

баш това е
"замунда ни храни с банани"

Цитат

Замунда е малка република в Централна Африка. Основана е от двама пловдивски зевзеци - Н"Гого и Кобо-Кобо някъде през деветдесетте години.

https://mglishev.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/05/11/da-jivee-zamunda.542684

Цитат

Вероятно си забравил, че освен име на най-големия торент тракър в България, Замунда е и държава. Вярно - измислена, но, оказва се, със знаме.

https://flagovete.blogspot.com/2017/07/zamunda-banana-band.html

Това е, но е по-далечната връзка. Преди 3-4 години спряха да пресмятат сваленото, само каченото. Тогава всички направиха едни яки коефициенти, не че ще трябват де. И докато траеше този дълъг период, може би година и нещо (вижте в датата), торентите бяха прекръстени на банани - Граби народе.

После си остана така.

• 3 години по-късно...
преди 4 часа, Т.Христов написа:

Пак я няма Замундата ...

Ми то си е отворена тема, ама и ти да снесеш допълнително шум: 

Аз научих днес от шурея, и той ми вика, че мога да попитам какво става из форумите. Казах му "да", аз обаче седнах да си поиграя на компютъра и случайно влязох тук и гледам - те другите разпитали веднага навред. Може и на замунда тракера да му е дошъл краят. Готвеше се от преди повече от година с тенденция тракерите ни да удържат две години и после голи като пушки. Въобще няма да се учудя!

Вече сме европейци, господарите ни нареждат. Отделно, че по БНР основателят на валутен борд говори, че приемането на евро е наша грешка и доста каза за насилственото ни въвличане в мандрата на корумпетата.

А бре, хора, всеки път ли като падне сайта, ще се вдига олелия все едно е дошъл края на света?

Естествено че ще тръгне пак. Фактът че абсолютно всички други подобни сайтове си работят говори ли ви нещо? Ако имаше глобален проблем с торрент тракерите, най малкото е че щеше да има някакво официално инфо.

пп: Все пак подозирам че Путин е виновен за случката. Не знам как, но той успява да е виновен за всичко. Ако не вярвате на мен - питайте Урсула фон дер Лайнен или Кая Калас :)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А бре, хора, всеки път ли като падне сайта, ще се вдига олелия все едно е дошъл края на света?

Естествено че ще тръгне пак. Фактът че абсолютно всички други подобни сайтове си работят говори ли ви нещо? Ако имаше глобален проблем с торрент тракерите, най малкото е че щеше да има някакво официално инфо.

Като си невежа по въпроса, за какво се обаждаш? Поколението Z като си мисли, че много разбира, да стои в ъгъла и да мълчи като безмълвна риба, че само вреди и смърди! Ако беше компетентен, щеше да знаеш, че за една две години десетки СВЕТОВНИ популярни тракери се закриха без предупреждение. Те специалните мисии идват с предупреждение за акцията, корпуса за бързо реагиране се обажда предварително по телефона и казва да си събират крушите, че идват. :lol6:zgen.thumb.jpg.d9c58b179d50a2c43a0c0e90aeea666b.jpg

By the Way - вече изписва, че се работи върху възстановяване на услугата. Така че имаме късмет и този път. :) 

преди 2 часа, Клонинга написа:

Така че имаме късмет и този път

За толкова години съществуване, ако собствениците на сайт като въпросния не са се ориентирали как да се справят със законови рамки и различни рестрикции, то и ползватели и рекламодатели ще ги изоставят в един момент. Относно конкретния пореден случай - нищо ново под Слънцето... случва се постоянно и на всички по различни причини.

преди 2 часа, Клонинга написа:

By the Way - вече изписва, че се работи върху възстановяване на услугата. Така че имаме късмет и този път. :) 

Не може да бъде. Ма как така? Та нали корпуса за бързо реагиране правел някакви специални мисии без предупреждение?  :speak:

преди 10 часа, Joss Bomon написа:

За толкова години съществуване, ако собствениците на сайт като въпросния не са се ориентирали как да се справят със законови рамки и различни рестрикции, то и ползватели и рекламодатели ще ги изоставят в един момент.

Поръчителите на реклами не ги вълнува въобще статуса на сайта. Сайта брои дните, в които се поддържа услугата и това е.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Не може да бъде. Ма как така? Та нали корпуса за бързо реагиране правел някакви специални мисии без предупреждение?  :speak:

Все един ден ще му ударят ключа без уговорки! За какво мислиш се трият торенти, или не си разбрал, че се прави политика?

• 3 седмици по-късно...
на 11.01.2026 г. в 13:17, ivottoshev написа:

Ей така!
САЩ и България конфискуваха домейните на ArenaBG, Zamunda и Zelka|Vesti.bg

Само че Зелка май са я хванали за опинците. Бърза контра реакция, тя работи. Кво приказват тия душмани?

преди 17 минути, Клонинга написа:

Ей така!
САЩ и България конфискуваха домейните на ArenaBG, Zamunda и Zelka|Vesti.bg

Само че Зелка май са я хванали за опинците. Бърза контра реакция, тя работи. Кво приказват тия душмани?

Само Зелката и Арена са под ножа, другите български тракери си работят, Рутракер и Пиратите също... Ще се оправят и Зелка и Арена. Не вярвам да си оставят магарето в калта :)

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Само Зелката и Арена са под ножа, другите български тракери си работят, Рутракер и Пиратите също... Ще се оправят и Зелка и Арена. Не вярвам да си оставят магарето в калта :)

Грешиш. Всичките са под ножа. Замунда и Арена не работят, а Зелка се измъква предвидливо. Явно хоства от друго място.

bg-ban.png

преди 13 минути, Клонинга написа:

Грешиш. Всичките са под ножа. Замунда и Арена не работят, а Зелка се измъква предвидливо. Явно хоства от друго място.

Ми аз проверих преди да пиша. И p2pbg си бачка, Energi, AXEl и Avetorrents също. Рутракер, Пиратите и 1377 нямат проблеми... Виждам че само Зелките и Арена са пострадали, но вярвам че ще се оправят бързо.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми аз проверих преди да пиша. И p2pbg си бачка, Energi, AXEl и Avetorrents също. Рутракер, Пиратите и 1377 нямат проблеми... Виждам че само Зелките и Арена са пострадали, но вярвам че ще се оправят бързо.

Пак сбърка. Опитай пак. Белкем олучиш. Зелка работи, Замунда не работи! Това кой как ще работи не е ясно.

преди 2 минути, Клонинга написа:

Пак сбърка. Опитай пак. Белкем олучиш. Зелка работи, Замунда не работи!

В грешка си бре, човек. Замунда.нет си работи. Под ножа е Зелка.орг

преди 14 минути, ivottoshev написа:

В грешка си бре, човек. Замунда.нет си работи. Под ножа е Зелка.орг

Само АРЕНА спря, Замундите си работят - в момента тегля!

Освен това имаме утешително Мастерс, работи перфектно!

преди 3 минути, nickolaycho написа:

Само АРЕНА спря, Замундите си работят - в момента тегля!

Освен това имаме утешително Мастерс, работи перфектно!

При мен едната Замунда (Зелка.орг) не бачка :(

При мен маймунда нет си бачка без ядове даже ако има проблеми с net домейна ch бачка екстра а зелка org я дава блокирана но se си бачка нормално.

https://zamunda.ch/

преди 50 минути, vlado1985 написа:

При мен маймунда нет си бачка без ядове даже ако има проблеми с net домейна ch бачка екстра а зелка org я дава блокирана но se си бачка нормално.

https://zamunda.ch/

И при мен вече бачкат и двете :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.