Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заамунда не се отваря

Featured Replies

Спокойно народе има все още надежда за банани рано е да преритваме:lol6:

Screenshot_77.png

• Отговори 106
  • Прегледи 11,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

За някой е на живот и смърт

• Другия сайт Zamunda-Zelka си работи , това за инфо само .  

• Колев 74
    Колев 74

Да не беше писал тогава. Ти от какво ли имаш представа! Важното е да има  беееее... бее..бееееееееее!

Публикувани изображения

преди 38 минути, vlado1985 написа:

Спокойно народе има все още надежда за банани рано е да преритваме:lol6:

Преведе изречението за незнаещите английски и нямащите преводач ли? Или и ти да се включиш...

И въпреки всичко аз отново сийдвам торенти свалени от там. Прави впечатление че само от чужбина успяват да се закачат към мен. 

преди 50 минути, lupis написа:

Преведе изречението за незнаещите английски и нямащите преводач ли? Или и ти да се включиш...

Къде видя че съм го превел като така ми зареди страницата

преди 12 минути, adersa написа:

750 евро за информация събирана с години и някакъв си дрисльо се хвалел че гътнал сайта. Вече и за шарани не ни вземат.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 23 минути, Емил Костов написа:

750 евро за информация събирана с години и някакъв си дрисльо се хвалел че гътнал сайта. Вече и за шарани не ни вземат.

Колко му е и зелката да последва съдбата на zamunda net

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Замунда не е хакната, но както и да е.

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Хакната е.

преди 5 часа, Емил Костов написа:

смешен ставаш Емо за тебе винаги всичко е на обратно ХАКНАТА Е ! като гледам скоро няма да имат светлина в тунела и другата седмица арена и зелка може да са следващата цел . Тоя напълни гащите  на ГДБОБ там уж големи спецове антимафиоти за 15 години не успяха да свалят замундата , а тоя с един удар ги уби :giggle1:

Така да е - Хакната. Вървете да купувате информацията.

току-що, adersa написа:

смешен ставаш Емо за тебе винаги всичко е на обратно ХАКНАТА Е ! като гледам скоро няма да имат светлина в тунела и другата седмица арена и зелка може да са следващата цел . Тоя напълниха гащите  на ГДБОБ там уж големи спецове антимафиоти за 15 години не успяха да свалят замундата , а тоя с един удар ги уби :giggle1:

Нека аз да съм смешен! Между другото и Зелката падна. Пазете се от хакера, че ви е вдигнал мерника.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Така да е - Хакната. Вървете да купувате информацията.

Нека аз да съм смешен! Между другото и Зелката падна. Пазете се от хакера, че ви е вдигнал мерника.

Да ги хакват аз там  имам имейло от времето на абв пощата отдавна използвам служебен имейл и GMAIL тъй че все тая ми е .А и вече там не качват нищо интересно друго си е международните тракери .

Зелката бачка 

• Автор
преди 6 часа, vlado1985 написа:

:Може и това да стане.

Във въпросната тема в онзи форум се споменава

Цитат

Good job my guy. I am preparing something else for the Bulgarians that will stop them from piracy for a long time.

което ще рече аренабг и зелка да се готвят за атака

преди 3 часа, adersa написа:

смешен ставаш Емо за тебе винаги всичко е на обратно ХАКНАТА Е ! като гледам скоро няма да имат светлина в тунела и другата седмица арена и зелка може да са следващата цел . Тоя напълни гащите  на ГДБОБ там уж големи спецове антимафиоти за 15 години не успяха да свалят замундата , а тоя с един удар ги уби :giggle1:

Ми нали има публикувани част от данните? Нали искат пари за цялата база? Значи - хакната е.

преди 2 минути, dimy написа:

Ми нали има публикувани част от данните? Нали искат пари за цялата база? Значи - хакната е.

Добре де, хакната е. Няма да споря, а и има ли значение. Като я пуснат пак ще има друга версия. 

• Автор

Чак толкова лични данни едва ли ще има в базата им. Примерно какви филми са теглени, емейл, парола и потребителско име. Затова искат толкова скромна сума.

преди 4 минути, JKirilov написа:

Докато спорите на зеленчукова тема, спря и арената!

Нормално! В момента цяла България е под "лупа и се хаква" всичко подред. Затова нещата се спират.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

И аренката е OUT :giggle1: Явор Колев се мъчеше 15 години да ги затвори и накрая едно пишлеме за 1 ден им спря кранчето да живее Русия :giggle1:

преди 29 минути, Емил Костов написа:

Нормално! В момента цяла България е под "лупа и се хаква" всичко подред. Затова нещата се спират.

Едно безгрешно нещо да кажеш в темата 

преди 2 минути, adersa написа:

И аренката е OUT :giggle1: Явор Колев се мъчеше 15 години да ги затвори и накрая едно пишлеме за 1 ден им спря кранчето да живее Русия :giggle1:

Едно безгрешно нещо да кажеш в темата 

Не се ли усещаш, че не мога да казвам в темата как стоят нещата, защото просто НЕ МОГА по ред причини. Но добре, хаква се всичко подред. Така да е!

току-що, Емил Костов написа:

Не се ли усещаш, че не мога да казвам в темата как стоят нещата, защото просто НЕ МОГА по ред причини. Но добре, хаква се всичко подред. Така да е!

И кой щее разбере какво и къде си казал ,?  За пореден път се питам като го пишеш това от коги се криеш ?  Верно бачкаш в голяма телекомуникационна компания ама демокрация сме всеки може да пише квото си иска .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.