Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За любители на класическия блус

100names

Препоръчан отговор

Аз нямам претенции за "академик и професор" по темата за блуса като някои хабилитирани лица тук.

Аз просто харесвам музиката и слушам каквото ми харесва!

И не съм съгласен, че трябва да си китарист виртуоз или стар негър, за да правиш блус.

Едно 10 годишно бяло момче също може да прави блус....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

на 12.06.2022 г. в 20:47, 100names написа:

Аз нямам претенции за "академик и професор" по темата за блуса като някои хабилитирани лица тук.

Аз просто харесвам музиката и слушам каквото ми харесва!

И не съм съгласен, че трябва да си китарист виртуоз или стар негър, за да правиш блус.

Едно 10 годишно бяло момче също може да прави блус....

Не му обръщай особено внимание на Кирилов. Той си е такъв. Гони го мензиса през 3-4 дни, а и от музика толкова чува, но се взема за Гуруто на форума . Предполагам, си чел коментарите му от как се е появил в този форум. Пиши си и си пускай това, което ти харесва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Със вторият клип на Бет и Джо исках специално да зарадвам Бигиарди. Той е най вече за него защото ги обича - като мен!

(Част от концерта им в Нидерландия през 2014 година)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Kolev72 написа:

Той е най вече за него защото ги обича - като мен!

Много ти благодаря,приятелю! Аз смело мога да кажа , че имам и слушам почти всичко на Бет  и Джо. Дали са заедно или поотделно все се кефя!

ПП В горния клип съставът се казва с мъчното име "Говърнмънт Мюл" и харесвам изпълнението им с Грейс Потър!

Грейс има страхотно сценично присъствие , а е и готина !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Kolev72 написа:

Ето още малко., отново заради теб!

Грейс Потър  определено е много атрактивна на сцената, агресивна леко и прави често откачени неща . Но тя има и много нежни изпълнения ,изпълнени с много чувство! Като това:

Kolev72

Пич ,имаме еднакви музикални вкусове!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То си личи, че вкусовете ни са твърде еднакви, като добавя още един жанр, който също много обичам  COUNTRY.

На Грейс Потър имам една част от дискографията. Аз предимно събирам дискографии, но е много трудна задача. Ето:

ScreenShot001.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма срамни неща тук. Аз съм на 72 години и от 18 годишна възраст това ми е едно от големите хобита.  Не веднъж ми се е случвало да чуя изпълнител за пръв път в живота си, докато той, зад гърба си има вече 15-20 албума. Човещина е и не може всичко да знаем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нещо добро за мезе на вечерния джак ...

(само да напомня че тук Джим Морисън е само подходящ персонаж от видеото, а изпълнител и създател е Otis Taylor)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честно да си кажа тези архаични блус парчета НЕ могат да ме грабнат! Харесвам мелодичността , лиричността  нещо което ме успокоява ,задължително с интересен текст,да има лека тъга ! Когато човек е на възраст винаги в съзнанието му има неизказана тъга заради хубави години от младостта! Следващото "сладко жило "ми импонира:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То минах на тази вълна ДНЕС и си спомних за един мой приятел, БОГ ДА ГО ПРОСТИ! Спомних си с МНОГО ТЪГА за  една паметна вечер ,която изкарахме заедно в много готина компания! То и тази песен е точно за сегашния момент!За всички поостарели " гларуси" ПОЗДРАВ!

Много свестен ЧОВЕК ,истински ПИЧ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...