Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изчистя информацията от SSD и HDD на 100%?

Featured Replies

• Автор
преди 3 часа, dioib написа:

И защо мислиш, че AD e изпълнима команда на процесор?! И на кой?! :) 

Лека ви нощ ... за разлика от вас, ас немам грижа с BIOS ... :) щото съм го писал на една машина ... :) 

Какво е AD?

Хора, някой ще ми помогне ли като ми обясни как да постигна желаното от мен, което съм описал в тази тема?

• Отговори 54
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

""Помогнете ми, че ми е много важно."" Защо не ме поканиш на гости и да ти ги свърша всичките тези операции? Няма да ти взема много пари а и хем ще се "сдобрим" И няма да ти се карам по вече, ник

• Колев 74
    Колев 74

Аз не нося такова. Ползвам от по старите методи, дървените, щото не ми се е случвало да засекат.

• Колев 74
    Колев 74

Гледам, има наплив да ти се помогне, но ти липсва сиво вещество при помагането и ти само питаш ту за това, ту за друго. Еми , така не може бре момче! Казахме ти че помощта тук е безплатна, но от 15 то

преди 1 час, FatMan9 написа:

Какво е AD?

Хора, някой ще ми помогне ли като ми обясни как да постигна желаното от мен, което съм описал в тази тема?

Гледам, има наплив да ти се помогне, но ти липсва сиво вещество при помагането и ти само питаш ту за това, ту за друго. Еми , така не може бре момче! Казахме ти че помощта тук е безплатна, но от 15 този месец влезе увеличението и за помощта. От сега нататък има ограничение и за безплатно такова се ползва само една тема на 24 часа, за да влезеш в рамките на авантата. От там насетне , всичко се таксува по цени както за Европейския съюз. Във форума можеш да си създадеш и собствена група и да си поканиш всеки, който ти харесва. В тази ГРУПА можеш да пишеш до насита без някой да те ограничава колко и какво ще питаш или пишеш. На всичкото отгоре, ще имаш и наплив в групата, щото си много омайваща личност. Групата може да бъде и затворена от теб и никой няма да те притеснява с отговори и най вече с каквито и да било подигравки. Отиди най горе, вляво на страницата и веднага ще я видиш. Подредени са така: Форуми   Активност   Групи    Обяви    Топ потребители и т.н. Възползвай се най рационално от нея. Хем ти ще си доволен, хем и ние няма да те "дразним" и "обиждаме"

РЕДАКЦИЯ - добавено!

Гледам, смееш се и може би не вярваш. За да повярваш ще те поканя в моята да видиш, да си помислиш и тогава да предприемеш решение. Аз, както съм идиот, така и мога да бъда много свестен човек. Лошото е, че ти това го не можеш и си лишен от него - ЗАВИНАГИ

Ето имаш вече покана в моята група. Посети я, прочети, което ти е интересно и след това можеш и сам да я напуснеш , без моя намеса. Давам ти срок - 1 седмица считано от написаното тук  17.06.2022 до  24.06.2022 година.

Поканата ти е горе, в дясно на канбанката!

Сега се убеди, че не те лъжа и съм добър човек. Вече си в групата. Чети на воля, но нищо не пиши, защото модераторите в групата на минутата ще те уволнят дисциплинарно. Те имат такова право!

ScreenShot003.jpg

на 16.06.2022 г. в 19:41, FatMan9 написа:

Нямам пари - аз съм беден. Ако имах пари, нямаше да купувам реновирани лаптопи втора ръка, нали се сещаш

Чакай малко. В една друга тема казваш "Аз нямам нужда от милостини и дарения! Аз съм много богат човек", а сега казваш, че нямаш пари. Кое е истината?

Иначе за чистене на инфото, вземи лаптопа и го потопи в морето за 24 часа. Солената вода ще утепе всички вируси на 100%. (базик)

Иначе вземи някоя програма на Low level format и си ти.

преди 8 часа, hjhj написа:

Чакай малко. В една друга тема казваш "Аз нямам нужда от милостини и дарения! Аз съм много богат човек", а сега казваш, че нямаш пари. Кое е истината?

Което му отърва то е истината

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.