Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не получавам съобщения на Viber

Featured Replies

Здравейте, проблемът е следният: Ако не отворя специално приложението, за да проверя има ли съобщения, не получавам нищо. Преди нали излизаше изкачащ прозорец, екрана светваше, и отгоре се появяваше иконката на вайбър. Сега нищо от това няма. Ако специално не отворя да видя дали има съобщения, няма да ги видя изобщо. Уж всичко по настройките е наред и пак...За всеки случай пробвах да го дейнсталирам и пак да го инсталирам, рестартирах телефона и пак нищо. После забелязах, че като сложа една отметка, като съм отворила приложението отгоре иконката е като слушалка само, а не емблемата на вайбър. А на друга приятелка, на която бяха писали там, видях, че отгоре си е нормално иконата на приложението. А при мен защо така се получава...Не знам? Обаче ме ядосва вече така...

преди 5 минути, AstralGirl написа:

Здравейте, проблемът е следният: Ако не отворя специално приложението, за да проверя има ли съобщения, не получавам нищо. Преди нали излизаше изкачащ прозорец, екрана светваше, и отгоре се появяваше иконката на вайбър. Сега нищо от това няма. Ако специално не отворя да видя дали има съобщения, няма да ги видя изобщо. Уж всичко по настройките е наред и пак...За всеки случай пробвах да го дейнсталирам и пак да го инсталирам, рестартирах телефона и пак нищо. После забелязах, че като сложа една отметка, като съм отворила приложението отгоре иконката е като слушалка само, а не емблемата на вайбър. А на друга приятелка, на която бяха писали там, видях, че отгоре си е нормално иконата на приложението. А при мен защо така се получава...Не знам? Обаче ме ядосва вече така...

Screenshot_20220624-100334_Viber.jpg

Screenshot_20220624-100309_Viber.jpg

Screenshot_20220624-100258_Viber.jpg

• Автор

Screenshot_20220624-100243_Viber.jpg

преди 1 минута, нушо написа:

Виж тук

Благодаря, бях го видяла това, ама и то не ми помогна. Качила съм скрийншотове на настройките и всичко как ми е на вайбър... и пак нищо..

Или ..да екрана светва примерно, обаче нито издава звук, нито има иконката на вайбър се показва, нищо.

преди 5 минути, AstralGirl написа:

И това направих и пак нищо

Цитат

В някои случаи отсъствието на известия от Messenger може да бъде нерешен проблем дори след премахване на всички горепосочени нюанси, които могат да доведат до появата им. В такава ситуация няма друг избор, освен да се прибегне до по-драстични подходи за решаване на проблема: например, преинсталирайте приложението, разпределете повече изчислителни ресурси на устройството за съобщения и т.н.

Пробвай и преисталация, пак.

• Автор
преди 17 минути, цър-вул написа:

А в други приложения получаваш ли уведомления?

Нулирай кеша на Вайбър

Не, с други приложения няма проблем.

преди 21 минути, цър-вул написа:

А в други приложения получаваш ли уведомления?

Нулирай кеша на Вайбър

Как да нулирам кеша на вайбър?

преди 16 минути, нушо написа:

Пробвай и преисталация, пак.

Няколко пъти пробвах да го деинсталирам и инсталирам на ново...

При деинсталиране на приложение се изтриват всички папки и кешове, което е създало, няма нужда да се правят горните гимнастики.

Покажи снимки от настройки на приложения на андроид, където са разрешени нотификациите на вайбър, в началото имаш връзка за това с картинки! Търси го в настройките на андроид:

why-dont-i-get-notifications-in-viber_8.jpeg (1064×740) (soringpcrepair.com)

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

При деинсталиране на приложение се изтриват всички папки и кешове, което е създало, няма нужда да се правят горните гимнастики.

Покажи снимки от настройки на приложения на андроид, където са разрешени нотификациите на вайбър, в началото имаш връзка за това с картинки! Търси го в настройките на андроид:

Пробвах всичко написано дотук и пак нищо.. Още в описанието на проблема, съм качила снимки на приложението, къде какви отметки има.. 

:offtopic_s:

преди 3 минути, Raze написа:

и

преди 1 час, нушо написа:

Виж тук

каква е разликата? 😎

преди 6 минути, Raze написа:

При деинсталиране на приложение се изтриват всички папки и кешове

Да, ама не или поне невинаги!

преди 3 минути, AstralGirl написа:

Пробвах всичко написано дотук и пак нищо.. Още в описанието на проблема, съм качила снимки на приложението, къде какви отметки има.. 

Не на приложението, не четеш! Настройки на андроид, от там търсиш уведомления, намираш viber и проверяваш дали са активирани.

преди 2 минути, цър-вул написа:

Да, ама не или поне невинаги!

Специално кеш и настройки заминават, вече ако самото приложение си прави някакви допълнителни папки по вътрешната памет, те ще си останат. Тогава и нулирането няма да помогне.

• Автор
преди 3 минути, цър-вул написа:

:offtopic_s:

и

каква е разликата? 😎

И това го видях и по него направих стъпките...Сега пак деинсталирах, и инсталирах да видим..сега.. 

Ако проблема продължава, иди в настройки на телефона--> инсталирани приложения --> viber разреши му автостартирането и махни икономия на батерия.   

Screenshot_2022-06-24-11-40-20-121_com_miui.securitycenter.thumb.png.6fe22c022169008141a750df8c11c257.png

• Автор

И пак същата работа, накрая ще го изтрия и няма да си тровя нервите..

преди 3 минути, baitexpo написа:

Ако проблема продължава, иди в настройки на телефона--> инсталирани приложения --> viber разреши му автостартирането и махни икономия на батерия. Screenshot_2022-06-24-11-40-20-121_com_miui.securitycenter.thumb.png.6fe22c022169008141a750df8c11c257.png

Без промянааа...

преди 6 минути, AstralGirl написа:

Без промянааа...

Известията разрешени ли са след преинсталацията? Пак при тези настройки.

преди 4 минути, AstralGirl написа:

Не ти е виновно приложението.Разрови настройките на системата и открий,къде му е наложена забраната за известия.Виж първо,„Известия и контролен център“-известия от приложения .„Приложения“-разрешения.„Достъпност“ и т.н. ...

• Автор
преди 5 минути, baitexpo написа:

Известията разрешени ли са след преинсталацията? Пак при тези настройки.

Даа.......и пак същата работа

току-що, Димитър 59 написа:

Не ти е виновно приложението.Разрови настройките на системата и открий,къде му е наложена забраната за известия.Виж първо,„Известия и контролен център“-известия от приложения .„Приложения“-разрешения.„Достъпност“ и т.н. ...

Падна ми батерията да се ровя навсякъде и нищо....Ще видя сега пак, където казваш амаа...

• Автор
преди 3 минути, цър-вул написа:

Screenshot_20220624_115538_com.huawei.systemmanager.jpg

Screenshot_20220624_115629_com.huawei.systemmanager.jpg

И това направих и промяна няма

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Я си рестартирай телефона

Рестартирах го и същата работа..

преди 7 минути, Gangosa написа:

В настройките на антивирусната гледахте ли?

Ммм не

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.