Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Флашката не се разпознава

Featured Replies

Разрешен от цър-вул

току-що, Емил Костов написа:

Едно е да си експериментираш, а съвсем друго е да спасяваш ценна информация от флашка.

Че то всяка процедура е експеримент! Никои не ти гарантира. Как да знае в какво състояние е устройството/системата. 

То е, като доктор да лекува високо кръвно с едно и също лекарство, без да взема под внимание, индивидуалните особености и специфика.

• Отговори 103
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Верно ли? Що ли тогава ги пишат производителите тия приложения за ремонт? Освен това има и приложения за възстановяване на данни, които се ползват ПРЕДИ употребата на инструментите за ремонт. Ти в

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Да ти пратя 10 Евро и се простреляш в най южната точка на гръбначния стълб?! ... На мен лично тази информацията ми бе полезна!!!

• M.Николов
    M.Николов

Костов, засрами се, бре! Човека се опитва да помогне с техническа информация на хора, които биха имали интерес от нея, ти отново влизаш в някакви безумни спорове кое било редно и кое не. Тво

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мери Динолова написа:

Че то всяка процедура е експеримент! Никои не ти гарантира. Как да знае в какво състояние е устройството/системата. 

То е, като доктор да лекува високо кръвно с едно и също лекарство, без да взема под внимание, индивидуалните особености и специфика.

Значи си оставаме на моето мнение. Ценната информация поне на 2 места. Една такава флашка струва 10 лева. Ти колко ще ми вземеш за подобна процедура?!

преди 4 минути, dioib написа:

За един човек това е важно. Дал ми е отдавна, но не я изхвърлих ... е, казах му тогава, че не става, но ако стане -> човека ще е доволен .... ;) 

п.п. Съжалявам да те разочаровам, но съм Плюшкин. :) 

За кое ще е доволен?! Че ще му вземеш поне 50 лева да си играеш да му оправяш флашката ли? А, да! Забравих, че вие сте Самарянин.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 10 минути, Мери Динолова написа:

Как да знае в какво състояние е устройството/системата. 

Ти поне за малко загледа ли се в видеото?! -> Нормално е да анализираш преди решението "за коша"!!! 

току-що, dioib написа:

Ти поне за малко загледа ли се в видеото?! -> Нормално е да анализираш преди решението "за коша"!!! 

Аз го прегледах цялото видео ама 3 пъти. И точно потвърждавам - Кошче. Да не говорим, как съм виждал ремонтирана флашка как се запали и стопи пред очите ми. Но понеже сега ще кажат, че си измислям оставям ви да ме навирате в кучи гъз. Не спирам никой да си прави експерименти, но флашката е направена да умре. Тя има определн брой записи, да не говорим че пък ползвателите и евават мамата. 

преди 13 минути, Емил Костов написа:

Значи си оставаме на моето мнение. Ценната информация поне на 2 места. Една такава флашка струва 10 лева. Ти колко ще ми вземеш за подобна процедура?!

И какво?! Колко човека го правят? То затова се създават и подобни инструменти. Да не са всички, като теб и оня другия ти поддръжник? 

Обикновеният потребител, въобще не се замисля, за евентуалния риск от подобни гимнастики. Това разбираш ли го? 

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

. Да не говорим, как съм виждал ремонтирана флашка как се запали и стопи пред очите ми.

Те и напълнофункционални устройства се самозапалват, не само флашки...
И никой не отрича максимата "Съхранявай важна информация поне на две места. И в облак.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Аз го прегледах цялото видео ама 3 пъти.

И к'воо? Отричаш видяното?Сигурно и отзивите на usbdev.ru на хората, ремонтирали флашкие си и те не са показателни, да?

преди 20 минути, Емил Костов написа:

Една такава флашка струва 10 лева.

Кой говори тук за цените на флашките? 

Г-да и Дами! Няма смисъл повече да се занимавам или да си съсипван настроението. Дал съм мнение. Всеки има право да прави каквото иска. За мен целият цирк е безмислен. Това е.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

За мен целият цирк е безмислен. Това е.

Няма да е лошо, да помислиш за цирка, преди да го създадеш! 

преди 44 минути, Емил Костов написа:

Не спирам никой да си прави експерименти, но флашката е направена да умре.

:offtopic_s:Принципно всяко ел. изделие може да е вечно! НО, знаеш лафа за ел. крушката, та ...,може и да си хард, но явно не си проектант и слугуваш на шефа, а не на знанията си. 

Както и да е ... 

Да, при тези технологии вероятността в България да попаднеш на некачествен флашка е огромен (да не кажа предвидим, защото сме никакъв пазар ...), ТО, В Русия по-може да има с по-високо качество!!!

Все пак ако ми кажеш каква е вероятността из некачествените флашки в България да е съизмерим с руския ще ми е полезно за мен!!!

п.п. Говорим за висша математика пета част!!! Това не е само теория на играта (експеримента) ... :) 

Възползвал съм се от посочените инструменти в usbdev.ru Флашка "TDK" ми "умря". Съответните програми определиха контролера на "Toshiba". Префлашнах я и в Windows вече я виждам като Philips 🤣, но важното е, че работи.

преди 32 минути, parmobil написа:

Възползвал съм се от посочените инструменти в usbdev.ru Флашка "TDK" ми "умря". Съответните програми определиха контролера на "Toshiba". Префлашнах я и в Windows вече я виждам като Philips 🤣, но важното е, че работи.

За сервиз или коша, е? Освен, ако към днешна дата не я видиш, като Пешо :giggle1:

:offtopic_s:

преди 8 минути, Мери Динолова написа:

За сервиз или коша е. Освен, ако към днешна дата не я видиш, като Пешо :giggle1:

:offtopic_s:

Втора година си бачка. Нищо сериозно не копирам на нея, но си я експлоатирам за филми и музичка.

току-що, parmobil написа:

Втора година си бачка. Нищо сериозно не копирам на нея, но си я експлоатирам за филми и музичка.

Може ве! Случаи да иска, историята. Да си я ползваш още 'илядо години! Как да обясниш на цирка, че манежа е според-зависи?! :)

• Автор

Чудя се на хъса на Емил Костов - във всичките му N поста в темата няма нищо ново - една и съща мантра - "коша".
При положение, че доказано поне в 90% от случаите флашките са софтуерно ремонтируеми.
И е така у всяка тема, в която той участва - от първия до последния му пост в дадената тема.

преди 5 минути, цър-вул написа:

Чудя се на хъса на Емил Костов - във всичките му N поста в темата няма нищо ново - една и съща мантра - "коша".
При положение, че доказано поне в 90% от случаите флашките са софтуерно ремонтируеми.
И е така у всяка тема, в която той участва - от първия до последния му пост в дадената тема.

За толкова години, не му ли свикна?! Дежурен по кухня. Най-лесно е, всичко в коша и ново. 

преди 11 минути, цър-вул написа:

Е, той с 5к месечен доход така прави явно.😎

Здраве да му е! И по 10к да получава! За тези, за които всеки лев спестен е от значение, "цирка" му е излишен. 

• Автор

Вече започвам да съужалявам, че споделих... 
За себе си знам кое къде да намеря при нужда и как... Въпросът беше да се фиксира тема за хора в нужда.
За Костов всичко е консуматив и се изхвърля.

преди 2 минути, цър-вул написа:

Вече започвам да съужалявам, че споделих... 
За себе си знам кое къде да намеря при нужда и как... Въпросът беше да се фиксира тема за хора в нужда.
За Костов всичко е консуматив и се изхвърля.

Не, даже имам 2 флашки такива и ще пробвам твоят метод. 

Аз ти благодаря. На мен ще ми върши работа.

Ще докладвам по-късно тук.

преди 14 минути, цър-вул написа:

Въпросът беше да се фиксира тема за хора в нужда.

Споко! Повечето те разбрахме, правилно! И сме благодарни!

пп: А знаеш ли, колко хора четат и ползват/опитват, без да пишат и споделят мнения?! 

На един да си помогнал, пак е нещо!

преди 7 минути, JKirilov написа:

Въх! Ти да не си Слави от Татковци? ;)

Въй! Викай ми, както искаш! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.