Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталация на Winwoiws 7 на Dell Latitude E6330

Featured Replies

Здравейте, понеже дъртия лаптоп Тушиба се предаде, реших да го заменя с малко по младо поколение. Взех от ITR един Dell Latitude E6330 втора ръка. Днес го получих и сега седнах да му инсталирам WIN7, щото програмите дето ползвам вървят на него. С моя каръшки късмет обаче до никъде не стигам. Всъщност инсталацията започва, зарежда се от диска и като стигне до дяловете спира и ми изкарва съобщение че на този диск не може се инсталира и нещо за Биоса. Ама като съм зле с английския, не знам какво да го правя.Пробвах няколко пъти и все до там стига. Качвам снимка на бут менюто и съобщението, ако някой може да ми каже какъв му е проблема та не продължава.

Благодаря предварително.

IMG_20220701_185645.jpg

IMG_20220701_202600.jpg

IMG_20220701_202623.jpg

• Отговори 50
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така, да доложа какво стана. Сутринта си поиграх още няколко пъти с нов диск, и на флашка. Резултата все същия, интересното беше че с всеки нов опит все по бавно започваше инсталацията. Явно процеса с

• Колев 74
    Колев 74

Бате! То батито съм аз, но това няма значение. Методът за закупуване на реновиран лаптоп е такъв! Щом не си в час със компютрите - в най лошият случай купуваш такъв лаптоп с инсталирана

• Да се похваля, лаптопа се върна от Бургас с нов хард, вече му инсталирах ОС и с това сагата приключи. Ще взема предвид съветите на по знаещите от мен, за което още веднъж Благодаря. Бъдете здрави

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Слагай 10ка. Аз съм с 6330ка също с win 10 enterprise ltsc 2021 !

Програмите не вървят на 10-ката, само на ХР и 7-ца

преди 3 минути, ined написа:

Виж в BIOS-а дали Boot-а е в режим Legacy

Като гледа е така, пусна снимки

преди 7 минути, piron45 написа:

Програмите не вървят на 10-ката, само на ХР и 7-ца

Мисълта ми е подобни аут ъв дейт ОС да си ги пускаш виртуално само !

Гледай и secure boot да е disable също .

• Автор
преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Мисълта ми е подобни аут ъв дейт ОС да си ги пускаш виртуално само !

Не съм пробвал виртуално щото се притеснявам че 10-ката ще ми трие краковете на програмите.

преди 8 минути, Евгени Богданов написа:

При теб ще е нещо подобно в биос менюто,смени го на Legacy и ще тръгне

ей сега го правя като във видеото да видим

• Автор

Legasy е включено, secure boot е disable. Повторих видеото и пак стигнах до дяловете и съобщението че не може.

• Автор
преди 10 минути, Raze написа:

Провери ли да не е включен RAID?

включен е, смених го като на видеото и пак пробвам

преди 1 час, piron45 написа:

Здравейте, понеже дъртия лаптоп Тушиба се предаде, реших да го заменя с малко по младо поколение. Взех от ITR един Dell Latitude E6330 втора ръка. Днес го получих и сега седнах да му инсталирам WIN7, щото програмите дето ползвам вървят на него. С моя каръшки късмет обаче до никъде не стигам. Всъщност инсталацията започва, зарежда се от диска и като стигне до дяловете спира и ми изкарва съобщение че на този диск не може се инсталира и нещо за Биоса. Ама като съм зле с английския, не знам какво да го правя.Пробвах няколко пъти и все до там стига. Качвам снимка на бут менюто и съобщението, ако някой може да ми каже какъв му е проблема та не продължава.

Благодаря предварително.

Цялата тая дандания,няма нищо общо с биоса! Избрал си погрешния релийз за W7!
Кажи какъв релийз за W7 си изтеглил (избрал) за инсталиране?
Изтегли си релийз на W7,който е на MSND и ще ти тръгне инсталацията нормално!

• Автор

Така, направих настройките като на последното видео от Максим и пак не се получи. Остава вярно релийза да не е наред, макар че съм го инсталирал на други компютри. Сега ще разровя да намеря друг релийз за сваляне.

Благодаря на всички отзовали се, утре ще докладвам какво се получава.

• Автор
преди 51 минути, цър-вул написа:

Като зададеш езиковите настройки, натисни [Shift]+[F10]. В черния прозорец напиши
diskpart
sel dis 0
clean
exit
И преодължи с инсталирането

трябва ли да натискам ентер след всяка команда

• Автор

Пробвах с два нови релийза, пак нищо. Горните команди не минават на нов ред без ентер, но пак нищо не се променя. Свалям още един, но ще е за утре, че ми писна вече.

• Автор
преди 4 минути, JKirilov написа:

???

диска е празен, лаптопа дойде неинсталиран . Нямам флашка с Убунту

преди 29 минути, piron45 написа:

Пробвах с два нови релийза, пак нищо. Горните команди не минават на нов ред без ентер, но пак нищо не се променя. Свалям още един, но ще е за утре, че ми писна вече.

Искаш ли оригинален диск за DELL?

Цитат

Dell released an up to date Windows 7 Pro .iso – the "Dell Windows 7 Pro Skylake Reinstallation .iso" which is multilingual and includes USB 3.1 and Storage Controller support necessary for installation of Windows 7 Pro on up to 6th Generation Intel Skylake systems. This installation media is Updated until January 2016 and includes Internet Explorer 11. It will automatically activate on eligible Dell systems using Dell OEM System Locked Preinstallation.

Windows 7 Profession 64 Bit Multi-Language:

G13K9_PW4KGA00_W7SP1PRO64_ROW(DL).iso

https://mega.nz/file/4sQw2brL#aMznaFFKvd_TbXmRm7TT2t2IKJrESTFxAXFHnau2GGg

Влачи народе ... ;)

Download Dell Windows 7 Pro OEM Skylake Reinstallation.iso - Windows 11 Installation Guides (dellwindowsreinstallationguide.com)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.