Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Липса на key card за Blaupunkt London RDM 43

Featured Replies

Наскоро закупих на старо авторадио  Blaupunkt London RDM 43 и липсваше KEY CARD.Та въпроса ми е може ли да работи радиото без карта и ако да как?

Може ли да се въведе някакъв пин код и да работи само след въвеждането му?

А може ли да се използва със карта от друго авторадио?

Blaupunkt LONDON RDM 43 -Operating Instructions Manual  Тук са написали:Карта за отваряне на врата- KeyCard предпазва вашето радио в колата от кражба. Вашето радио в колата не може да работи без вашата KeyCard и няма да приема други KeyCards от тези, доставени с този комплект. Следователно вашият комплект няма да струва нищо за потенциален крадец. Това радио за кола може да се използва само с KeyCards 1 и 2 са включени в доставката график. Можете да съхранявате различни настройки за следните функции на KeyCard 1 и Key- Карта 2: Бас, високи, баланс и фейдър, разпределение на предварително зададени бутони, имена на станции, търсене на настройка чувствителност, сила на звука, цвят на дисплея, код LED и BEEP вкл./изкл. . Освен това, последната настройка на вълновата лента, станцията и чувствителността на настройката за търсене остават съхранени на вашата KeyCard. По този начин, когато вмъквате напр. KeyCard 1 отново вашата кола радиото ще започне да свири в зададения режим преди.

• Автор

Някакъв сайт за такива KEY CARD в който мога да поръчам независимо от коя държава!

Редактирано от Deyan Petrov (преглед на промените)

• Автор
преди 10 часа, JKirilov написа:

Интересуваме откъде мога да поръчам такава карта?

• Автор

А някой да знае ако има хора от Русе някакъв сервиз за авторадия където да ми помогнат?

Някакви телефони и адреси дали имат?

преди 5 часа, JKirilov написа:

Можеше простичко да кажеш, че не знаеш и дума на английски!

Не знам да и не се гордея с това!

Отиваш в сервиз и питаш. Ако не се занимават ще те насочат към друг колега. Но не очаквай да е за без пари.

Нещата опират до четене и записване на моторолски процесор.

• Автор
преди 14 часа, JKirilov написа:

В сервиза ще е големо приключение. Кажи можеш ли да превеждаш пари в чюжбина, както си седиш на компа, аз ще ти го преведа.

По принцип не е за мен а е за баща ми така,че кажи ми как ще се получи това превеждане?

Той искаше да го занесем в сервиз в Русе но ако няма къде може и през интернет да поръчаме с него!

преди 3 часа, Филипов написа:

Отиваш в сервиз и питаш. Ако не се занимават ще те насочат към друг колега. Но не очаквай да е за без пари.

Нещата опират до четене и записване на моторолски процесор.

Аз знам,че няма да е без пари пък и не съм споменавал такова нещо и ще си платим колкото е нужно само да стане работата!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 5.07.2022 г. в 13:57, JKirilov написа:

ок не е сериен номер

На мен ми трябва карта която отключва радиото а не сериен номер братле!

преди 16 минути, JKirilov написа:

На него не му трябва Програмиране, трябва му карта... :angry:

Трябва му празна карта която да програмира по описания начин който съм дал по горе в линка .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.