Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-мръсния компютър в България, а може би и в цяла Европа !

Препоръчан отговор

Ако някой иска да ми отнеме този приз, нека заповяда и да си ги мерим :vacuumcleaner:

Пускам тази тема, за да поема срама и да не правя повече тази грешка. За да ми помогнете е желателно да ми сипете с големия черпак, аз ще изпитам голям срам и това ще ми помогне да бъда по отговорен за напред. Срамно е защото съм наясно, че трябва да се чисти кутията и, че е важно, но все игнорирах. Бях я чистил преди доста време, няколко години. Когато видях радиатора на процесора ми стана много тъпо, защото аз съм си измъчвал хайванчето, което няма как да се охлажда добре. Първо хванах едрите парцали с прахосмукачката, после издухах с компресора, който имам вкъщи. След компресора видях, че съм пропуснал прах в малкия вентилатор на видео картата и го дръпнах с прахосмукачката. 

Обещавам си, че вече на всеки 2 месеца ще чистя кутията. Срамно е, защото ползвам този комп за работа, той ми вади пари и аз да не се погрижа за него. Вече няма да го държа и на пода, ще е по-високо.
В самото помещение много прах се отлага, обмислям и покупка на пречиствател за въздуха (не заради компа, но и за него ще има ефект).

Hide Reaction GIF by flor

spacer.png

spacer.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако на това казваш мръсен компютър си далече от истината. Даже си далече от представата за мръсотия. Не пиши глупости моля те.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Ако на това казваш мръсен компютър си далече от истината. Даже си далече от представата за мръсотия. Не пиши глупости моля те.

Хич не съм далече, срам ме беше да снимам другата част, а втората снимка е както съм написал след почистване, но съм бях пропуснал вентилатора на видео картата. 
Може заради това да си се заблудил. Вече при заклетите пушачи, може и да има по различна щета.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравей на всеки, половин или 1 месец го чистя моя  2 месеца е много.

Все пак зависи и къде е компютъра, нали ама все пак....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеки си чисти компютъра различно, но май има хора където по-дълъг период прави тази профилактика. 

Аз, моя го чистя на един / два месеца, но захранването не ми се ще да го отварям за едно почистване а по скоро да го продухам с компресор, но не знам къде да отида.

Казвам това, защото компресорите като се ползват и по някой път изхвърлят вода.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търгувам с машини 2-ръка, понякога идват такива идеи, че си нямате на предства, момчета.

Преди година дойде Tower с водно охлаждане, което бе нацвъкано яко от гълъби, не сте виждали подобна гледка, само да си намеря снимките и ще пратя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Няма грешка, снимал си мръсната си кочина, ама после те е досрамяло и си изтрил снимките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 10.07.2022 г. в 21:43, bipbip написа:

Ако някой иска да ми отнеме този приз, нека заповяда и да си ги мерим :vacuumcleaner:

Пускам тази тема, за да поема срама и да не правя повече тази грешка. За да ми помогнете е желателно да ми сипете с големия черпак, аз ще изпитам голям срам и това ще ми помогне да бъда по отговорен за напред. Срамно е защото съм наясно, че трябва да се чисти кутията и, че е важно, но все игнорирах. Бях я чистил преди доста време, няколко години. Когато видях радиатора на процесора ми стана много тъпо, защото аз съм си измъчвал хайванчето, което няма как да се охлажда добре. Първо хванах едрите парцали с прахосмукачката, после издухах с компресора, който имам вкъщи. След компресора видях, че съм пропуснал прах в малкия вентилатор на видео картата и го дръпнах с прахосмукачката. 

Обещавам си, че вече на всеки 2 месеца ще чистя кутията. Срамно е, защото ползвам този комп за работа, той ми вади пари и аз да не се погрижа за него. Вече няма да го държа и на пода, ще е по-високо.
В самото помещение много прах се отлага, обмислям и покупка на пречиствател за въздуха (не заради компа, но и за него ще има ефект).

Hide Reaction GIF by flor

spacer.png

spacer.png

тоя не е пушил цигари... имал съм такива дето миришат отдалече, ламарините са кафеви и вътре направо лепне от катран... и естествено перките блокирали... но не виждам причина да снимам такива...

на 11.07.2022 г. в 2:09, JKirilov написа:

post-88490-0-97348000-1302149915.jpg

KkUWvQN7LR96J4oH5zjHcd-970-80.jpg

akgpyg2daMSSrDdoyDxfRL-970-80.jpg

това с плъха бие всички...

на 10.07.2022 г. в 22:12, Bubbles написа:

ventblockers_mice.jpg?x=1200%26y=794&q=0

това не е компютър, вероятно е принтер...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...