Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

има ли букса-ПРЕХОДНИК за да този плеър ?

Featured Replies

преди 3 минути, Banesc написа:

режи ги тия букси заголвай кабелите и свързвай

аз така бих направил 

Ти си сапьор ,човека мож да не е :D

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Много правилно си разбрал, само дето трябваше да го забележиш много отдавна.

Не съм му чел темите ,доста време ме нямаше и не съм изчел пропуснатите теми в раздела все още.

преди 20 минути, Kolev72 написа:

Такъв човек, за уважение ли е в този форум?

Аз уважавам всеки след като се напия ... ;) 

Все пак нека пита, нека знае ... ;) 

Не знаеш какъв сиромах е и не би следвало да го съдиш!!! -> Колкото можем му помагаме... е, понякога трябва и психологически ... за да "разбие маслото и излезе от млякото кат ония две мишки от филма" "Ако можеш хвани ма!" ... 

Хвани ме, ако можеш - Българска национална телевизия;) 

преди 1 минута, dioib написа:

Аз уважавам всеки след като се напия ... ;) 

Все пак нека пита, нека знае ... ;) 

Не знаеш какъв сиромах е и не би следвало да го съдиш!!! -> Колкото можем му помагаме... е, понякога трябва и психологически ... за да "разбие маслото и излезе от млякото кат ония две мишки от филма "Ако можеш хвани ма!" ... 

Хвани ме, ако можеш - Българска национална телевизия;) 

На теб бях ти написал, че петък, събота и неделя  - не ти отговарям! Сега правя изключение, защото отново филосовстваш. На всичкото отгоре си ТУК, от оня ден!!! Защото пак си се намокрил. Когато си в такова ДЕРЕДЖЕ, не закачай мишката и клавиатурата, моля!

Точно ти да ме поучаваш тук - хептен не ти прилича!

Или по добре да пишеш в темите за...Господ!

преди 5 минути, Dalaidido Lama написа:

https://www.tomzzaudio.de/Radio-Adapter-Kabel-kompatibel-mit-Mitsubishi-1996-2006-auf-16pol-ISO-Norm 

опалянкааааааааааааааа ОТГОВОРЪТ ! 

Не рискувай с преходни кабели ,за времето което загуби да беше свързал по схемата кабелите .

преди 6 минути, Kolev72 написа:

в темите за...Господ!

:offtopic_s:Божията промисъл не ти е понятна явно, но не ще се консултирам с Господ, за да дам някакво мнение по тема повдигната в този свободен форум. 

п.п. И нека ме "моделират" по начин по който смятат тук администрацията, но никога не ще сметна, че тук не смятат като ценност искреността като основно средство не да се покажеш, а да споделиш своя опит, макар, че професионалисти ще те молят да не го правя.

Не съм Бог или Христос!!!  

преди 3 минути, dioib написа:

:offtopic_s:Божията промисъл не ти е понятна явно, но не ще се консултирам с Господ, за да дам някакво мнение по тема повдигната в този свободен форум. 

п.п. И нека ме "моделират" по начин по който смятат, но никога не ще сметна, че тук не смятат като ценност искреността като основно средство не да се покажеш, а да споделиш своя опит, макар, че професионалисти ще те молят да не го правиш.  

Професионализмът ти, на мен ми е ясен и съм ти го написал с черните букви. Прочети го отново, щото не виждам  ти като опит, какво сподели по поставеният въпрос.

Пак ще ти го напиша: ПЕТЪК, СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, не са ти дните за посещение на теми, най вече в техническите раздели!

преди 5 минути, Kolev72 написа:

опит, какво сподели по поставеният въпрос.

Опита ми е свързан с поемани от мен "такива" неща, от които не съм печелил. ;) Т.е. твоето незнание не ще задоволя къде по-точно съм бил професионално профилиран, а така също как извън професията отново съм помагал с дела, а не с думи!!! И без лична облага!!!

преди 1 минута, dioib написа:

Опита ми е свързан с поемани от мен "такива" неща, от които не съм печелил. ;) Т.е. твоето незнание не ще задоволя къде по-точно съм бил професионално профилиран, а така също как извън професията отново съм помагал с дела, а не думи!!! И без лична облага!!!

Ето ти опита - твоят опит:

"Не спорете с мен! Опасно е за Вашето здраве! Аз съм пилот изпитател и все още съм жив."

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Ето ти опита - твоят опит:

:offtopic_s:

;) 

Dalaidido Lama, режи кабелите. Поялник, изолирбанд, лустерклеми, термотръби ... каквото има в колхоза. Този преходник струва повече от дрънкалката ти.
И докато се регнеш, пристигне и коня у ряката. От 2016г така дрънка и ще е докато отплува към вечните ловни полета.

spacer.png

spacer.png

От ляво на дясно: антена, суб, свободни леви предни говорители, лустерклеми - задни леви и десни говорители, захранване и памет през термотръби, и на финал свободни десни предни говорители.

Имаш таблица, имаш глава. Клизмите с преходника под чадъра на сянка.

Поялник 8W 5V струва 5$. Повербанк и на място в колата цялата операция.

• Автор

за онези , по-точно за ОНЗИ , който си мисли , че влизам във форума за да използвам хората 
или да правя пари , чрез идеите от тук ! 
Абе , как да го блокирам , че освен да не му виждам коментарите ( което е и така ! ) 
ИЗОБЩО НИКЪДЕ НИКАКСИ ДА НЕ ми се появява , да не ми се меси , има ли начин ? 
( след няколко дни ще си правя по-безшумно Аудито , ще пиша във форума , и него ли да доказвам ? данъци ? кръвна група и изследвания когато търся здравни съвети за профилактика , у да е ..... ) 

IMG_20220717_194541.jpg

преди 4 часа, Dalaidido Lama написа:

купих си един плеър Kenwood защото ми писна да записвам касети , хубаво се чува , има еквилайзеер , долби , всичко , но .... много голяма играчка е 
та извадих оригиналния касетофон на колата ( в който е и контрол на навигацията но тя не ми е нужда и изненада с буксите ) ето го резултата 
и идва момента на И КО ПРАИМ СЯ ? 

A защо просто преди да купуваш нещо, не проверяваш възможностите? Щом звука от оригиналаната система те устрова, просто трябваше да ръгнеш на 13-пиновия един WEFA - получаваш всичко накуп + син зъб, без да буташ почти нищо от окабеляването

• Автор
преди 20 минути, Profruit написа:

Dalaidido Lama, режи кабелите. Поялник, изолирбанд, лустерклеми, термотръби ... каквото има в колхоза. Този преходник струва повече от дрънкалката ти.
И докато се регнеш, пристигне и коня у ряката. От 2016г така дрънка и ще е докато отплува към вечните ловни полета.

spacer.png

spacer.png

От ляво на дясно: антена, суб, свободни леви предни говорители, лустерклеми - задни леви и десни говорители, захранване и памет през термотръби, и на финал свободни десни предни говорители.

Имаш таблица, имаш глава. Клизмите с преходника под чадъра на сянка.

Поялник 8W 5V струва 5$. Повербанк и на място в колата цялата операция.

@Profruit - благодаря за идеята , всичко имам , ама все си мисля че акО купя оригинално - ще е по-добре 
 От Алиекспрес и не само - колетчетата идват вече ммммммммммнного бързо 
 Китайците направиха много много складове в Европа , а в Турция си имат огромни бази складове , нещо като ГАРА-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА 
  Това с рязането и запояването маааааааааааалко ще изчака , като краен вариант 
 За сега съм ОК с касетките , звука е топ ! 
  Записвам си ги на триглав дек Техникс , системата в колата има допълнителни настройки , направил я японеца и Долби сложил БИЛЯМ :)
Ето клип 1:1 с моята 

викам си да потрая 1-2 седмици на касетки 

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

A защо просто преди да купуваш нещо, не проверяваш възможностите? Щом звука от оригиналаната система те устрова, просто трябваше да ръгнеш на 13-пиновия един WEFA - получаваш всичко накуп + син зъб, без да буташ почти нищо от окабеляването

защото искам да слушам FLAC дискове 
и записи които аз си свалям от винили максита 
 звукът няма нищо общо с компресирани емпеТРИЦИ 

преди 1 час, Banesc написа:

режи ги тия букси заголвай кабелите и свързвай

аз така бих направил 

И аз така бих направил.И като втори вариант, след като изрежа Японската букса, може да се свърже Евро букса.

преди 9 минути, Dalaidido Lama написа:

Всички дигитални CD чейнджъри на WEFA поддържат MP2, MP3 (320Kbit/s), WMA, FLAC (8, 16, 24 bit), ACC / MP4 / M4A, WAV, AIF, AIFC

• Автор
преди 2 минути, AAUUXX написа:

Какво имаш предвид ? Без музика ще го оставиш ?

изолация около двигателя , с някаква вата шумоизолираща и извържаща на високи градуси 

Като си пусна тука личните данни какво доказваш ?

И може ли да спреш да пишеш с такива големи букви, виждаме ги, и нямаме нужда да слагаме на баба / дядо ОчилЪта за да може да го прочетем.

Благодаря !

преди 29 минути, Dalaidido Lama написа:

@Profruit - благодаря за идеята , всичко имам , ама все си мисля че акО купя оригинално - ще е по-добре 
 От Алиекспрес и не само - колетчетата идват вече ммммммммммнного бързо 
 Китайците направиха много много складове в Европа , а в Турция си имат огромни бази складове , нещо като ГАРА-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА 
  Това с рязането и запояването маааааааааааалко ще изчака , като краен вариант 
 За сега съм ОК с касетките , звука е топ ! 
  Записвам си ги на триглав дек Техникс , системата в колата има допълнителни настройки , направил я японеца и Долби сложил БИЛЯМ :)
Ето клип 1:1 с моята 

викам си да потрая 1-2 седмици на касетки 

Така е ,но след като имаш качествен касетен дек и работеща фабрична аудио система не намирам смисъл да бъде свалена и загубена навигацията.

преди 1 час, Dalaidido Lama написа:

опалянкааааааааааааааа ОТГОВОРЪТ ! 

Разбираме вълнението ти,но моля те не пиши с такива големи букви,виждаме! Благодаря предварително!

преди 4 минути, Dalaidido Lama написа:

изолация около двигателя , с някаква вата шумоизолираща и извържаща на високи градуси 

Има изолации самозалепващи се за купето ,около двигателя имаш предвид капака ли ?

• Автор
преди 24 минути, AAUUXX написа:

Има изолации самозалепващи се за купето ,около двигателя имаш предвид капака ли ?

може ли на ЛС ? 
 какво ми препоръчваш за изолация ОКОЛО двидателя да залепя - по ламарините , нееее по самия двигател :)
 и капака , под него също какво да залепя ? пиши ЛС акО не ти е проблем 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.