Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за телефон...

Featured Replies

Разрешен от jhoro

Перфектен за твоето изискване

• Отговори 60
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В случая това не е никакво решение, а набутвация. За 200-300 лв. може да се вземе сносен телефон, който да му върши работа до следващия. Доколкото разбирам, търсиш най- евтиното работещо решение- това

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

400-500.

• Redmi 10 ,10C, Poco C40 , Vivo Y21 ,Motorola G22 са също вариант около 300лв.

Следя форума от години, едни и същи обичайни, спам навсякъде, друга работа нямате ли си - не знам :D. Който, каквото и да попита винаги се явяват едни и същи с много "остроумни коментари".. та чак смешни.. отчайващо сте зле

току-що, c4nwerK написа:

Следя форума от години, едни и същи обичайни, спам навсякъде, друга работа нямате ли си - не знам :D. Който, каквото и да попита винаги се явяват едни и същи с много "остроумни коментари".. та чак смешни.. щом няма с какво да помогнете, поне не се излагайте

преди 10 часа, Петър Ангелов написа:

400-500.

За толкова пари - без основните 150 - ще си купя апараг за мен!
Примерно - Huawei nova 9 128GB 8GB Dual 479,70 лв

преди 18 минути, jhoro написа:

За толкова пари - без основните 150 - ще си купя апараг за мен!
Примерно - Huawei nova 9 128GB 8GB Dual 479,70 лв

На Нова-та не ѝ ли липсват Гугълските сървиси? Или не ги ползваш?

преди 7 минути, Петър Ангелов написа:

На Нова-та не ѝ ли липсват Гугълските сървиси? Или не ги ползваш?

За „Новата“ - не знам, на мен не ми липсват!

Пп. В HMS има достатъчно апликации.
Отделно - и GMS може да се добавя.

преди 1 час, c4nwerK написа:

Следя форума от години, едни и същи обичайни, спам навсякъде, друга работа нямате ли си - не знам :D. Който, каквото и да попита винаги се явяват едни и същи с много "остроумни коментари".. та чак смешни.. отчайващо сте зле

Следя форума от години, едни и същи обичайни, спам навсякъде, друга работа нямате ли си - не знам :D. Който, каквото и да попита винаги се явяват едни и същи с много "остроумни коментари".. та чак смешни.. щом няма с какво да помогнете, поне не се излагайте

За това се пита в чуждите форуми като BC например... Нито спам, нито нищо. Адекватни отговори за всичко и всички.

Реално е доста сложно да се подбере смартфон до 150лв. Хайде да бяха до 200, изборът щеше да е далеч по-голям, но въпреки това се сещам за:

Alcatel 1 (2021) https://amco.bg/product/smartfon-alcatel-1-5033f-1gb-16gb-cheren
Устройството е от миналата година с облегчената ОС Android GO, което значи, че би трябвало да върши работа през следващите 2 години. 

Има и по-интересни модели, но са по-стари. Не е особено разумно да си купува модел на повече от година, защото в ниския ценови клас ги поддържат 2-3 години софтуерно. Също купуването на апарат втора употреба крие рискове, като някой скрит дефект, отсъствие на гаранция, или просто убита от времето или неправилна експлоатация батерия, заради която апаратът не може да изпълнява пълноценно основните си задачи. 

• Автор
преди 3 часа, Soviet Soldier написа:

Реално е доста сложно да се подбере смартфон до 150лв. Хайде да бяха до 200, изборът щеше да е далеч по-голям, но въпреки това се сещам за:

Alcatel 1 (2021) https://amco.bg/product/smartfon-alcatel-1-5033f-1gb-16gb-cheren
Устройството е от миналата година с облегчената ОС Android GO, което значи, че би трябвало да върши работа през следващите 2 години. 

Има и по-интересни модели, но са по-стари. Не е особено разумно да си купува модел на повече от година, защото в ниския ценови клас ги поддържат 2-3 години софтуерно. Също купуването на апарат втора употреба крие рискове, като някой скрит дефект, отсъствие на гаранция, или просто убита от времето или неправилна експлоатация батерия, заради която апаратът не може да изпълнява пълноценно основните си задачи. 

Намерих АЛКАТЕЛ 12021 за 100 лв - нов с гаранция 2 години, за внук втори клас е ОК!

преди 8 часа, nickolaycho написа:

Намерих АЛКАТЕЛ 12021 за 100 лв - нов с гаранция 2 години, за внук втори клас е ОК!

Цената е добра. За дете на тази възраст Алкател 1 2021 би трябвало да върши дорба работа. 

• Решение
преди 5 минути, Bobbi86 написа:

Самсунг не искате да опитате? Има евтини и без звънци и свирки. Те ми вдъхват доверие повече от другите марки. Децата на самсунга нямат проблеми много лесно е да инсталирате програма за родителски контрол.

Човека вече се е оправил!

на 29.07.2022 г. в 8:43, nickolaycho написа:

Праскай си едно „РЕШЕНИЕ“ на този пост и ... „пускай кепенците“ на темата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.