Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за принтер

Featured Replies

Здравейте, може ли да ми препоръчате принтер до 400лв и да ме посъветвате кое е по-добре. Ако може да ми дадете 2 вариянта - за чернобял и за цветен. Благодаря предварително.

• Отговори 67
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Спрете да си ги мерите и оставете човека да вземе думата. А това: е глупост. Продал съм над 200... Аз самият съм с НР4000, на жената е нещо 2016, няма значение

• И там ли се моткаш бе - цървул??? Човека си попита, дадох му няколко варианта - по темата, предложих му алтернатива ... какво повече??? А вие само спамите - нищо смисленно!

• цър-вул
    цър-вул

Не мери чуждия ... на своя гз Ти не определяш света!!! Това, че при теб има не значи, че навсякъде е това! Елементарно като за прости хора обяснявам! Дано и да схванеш! Ситуация - няма наоколо п

• Автор
преди 25 минути, цър-вул написа:

Остава да дефинираш и област на приложение

За  нищо по специфично само за принтиране на документи в офис

Примерно натоварване - по колко листа ще се печатат на ден? Принципно лазерните излизат най-изгодно откъм консуматив.

• Автор
преди 3 минути, Raze написа:

Примерно натоварване - по колко листа ще се печатат на ден? Принципно лазерните излизат най-изгодно откъм консуматив.

Няма да е много, примерно 10-20 листа

преди 7 часа, DIKSAN написа:

Здравейте, може ли да ми препоръчате принтер до 400лв и да ме посъветвате кое е по-добре. Ако може да ми дадете 2 вариянта - за чернобял и за цветен. Благодаря предварително.

Само принтер или и със скенер?Ако ти трябва само принтер, тъй като не съм фен на втори употреби- този. Ако ти си фен, предложението на цър-вул е идеално.

преди 8 часа, DIKSAN написа:

За чернобял  - https://dilex.bg/pechat/printeri/pantum-p3010dw-nov-model-lazeren-printer-s-cherno-byal-pechat-dvustranno-printirane-bezzhichna-wifi-mrezhova-vrzka-24-meseca-garanciya.html

За цветен - https://www.emag.bg/lazeren-cveten-printer-brother-hl-l3210cw-wireless-a4-hll3210cwyj1/pd/DLMQSVBBM/?X-Search-Id=8ee000ff4d512502e4d1&X-Product-Id=36609403&X-Search-Page=1&X-Search-Position=10&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Цитат

да ме посъветвате кое е по-добре

Виж това : Анкета №2: Какъв принтер използване - Цветен или Монохромен (черно-бял)? ---> https://tehnologichno.bg/article/anketa-2-kakav-printer-izpolzvane-cveten-ili-monohromen-cherno-byal

Успех в избора на принтер!!

Абе те златни излизат консумативите за цветния принтер- оригинален комплект към 600 лв. за 1000 копия, съвместимия към 240 лв... Тая статия е далеч от истината...

преди 2 часа, lupis написа:

Ако е цветен- мастиленоструен, иначе цената на лазерните няма да ти хареса.

И като се запушат дюзите - щото не е ползван известно време - Кво праим???

преди 8 минути, jhoro написа:

И като се запушат дюзите - щото не е ползван известно време - Кво праим???

Тая тема е дискутирана не един път- на Брадър специално, защото имам личен опит от 3 мастиларки за последните 18 г, нито една не ми се е запушила досега, макар че е имало периоди от по 15-20 дни, в които не съм печатал. И това е така, защото имат добър цикъл на почистване на дюзите. А ползвам неоригинални мастила на смешни цени. За другите марки не гарантирам;)

преди 2 минути, lupis написа:

Тая тема е дискутирана не един път- на Брадър специално, защото имам личен опит от 3 мастиларки за последните 18 г, нито една не ми се е запушила досега, макар че е имало периоди от по 15-20 дни, в които не съм печатал. И това е така, защото имат добър цикъл на почистване на дюзите. За другите марки не гарантирам;)

Имал си късмет!

Пп. А това „последните 18 г“ е смешно - с принтери се занимавам от 1987 година. Смятай си сам.

преди 1 минута, lupis написа:

Късметът е в марката :)

Точно от Brother съм си патил няколко пъти.

преди 13 минути, lupis написа:

И какви са случаите?

Четеш ли?

Спрете да си ги мерите и оставете човека да вземе думата. А това:

преди 3 часа, lupis написа:

не съм фен на втори употреби

е глупост. Продал съм над 200...

Аз самият съм с НР4000, на жената е нещо 2016, няма значение

преди 6 минути, JKirilov написа:

Да не работиш за тоя сайт:D 

Имаме НР4200, купен нов:), добра машинка е.

преди 7 минути, JKirilov написа:

Прав си!

От втора употреба, при „първа“ инцидентно ползване - до втора употреба в някой офис, дето са му „стопили лагерите“ - има планина разлика.

Стигал съм до един кашон хартия за работен ден!

Пп. На лазерните машини - не тонерите са проблем. Макар, че са скъпи.

По-скъпи са барабаните - а те също имат лимит.

преди 27 минути, jhoro написа:

Пп. На лазерните машини - не тонерите са проблем. Макар, че са скъпи.

Точно, на HL-1223WE оригиналния барабан е 52 лв.(по други сайтове е даже около 40), съвместимия предполагам е още по- евтин:)

преди 22 минути, jhoro написа:

Барабаните са вътре в касетите и се сменят с тях! Вече ако си с оня японския с барабан за 100000 копия...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.