Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за принтер

Featured Replies

Явно устата ти е голяма - цял форум застава срещу теб, но си си дървиш. Ти си толко надут и себевлюбен, че не можеш по друг начин!
И нали си знаеш, бате - човек колкот по-одъртява, толко повече се губи

• Отговори 67
  • Прегледи 10,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Спрете да си ги мерите и оставете човека да вземе думата. А това: е глупост. Продал съм над 200... Аз самият съм с НР4000, на жената е нещо 2016, няма значение

• И там ли се моткаш бе - цървул??? Човека си попита, дадох му няколко варианта - по темата, предложих му алтернатива ... какво повече??? А вие само спамите - нищо смисленно!

• цър-вул
    цър-вул

Не мери чуждия ... на своя гз Ти не определяш света!!! Това, че при теб има не значи, че навсякъде е това! Елементарно като за прости хора обяснявам! Дано и да схванеш! Ситуация - няма наоколо п

преди 2 минути, jhoro написа:

Явно никога не си гледал „от другата страна“!

При нас има(където живея) и в Кауфланд, и в Пощата копирни услуги. Но ако се печата ежедневно или ежеседмично, не е работа да ходиш всеки ден в пощата.  Или в Кауфланд.

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се!
Остап Бендер

преди 2 часа, цър-вул написа:

НАСИР*Ш СЕ, НО ТИ ДА СИ ПИСАЛ ПОСЛЕДЕН.
долно е!!!
Може нищо да не казваш(както обикновено), нооооооооооооо
И по традиция осра темата

Трудно му е на човека да остави не насрано място. Де  във форума, де в други, де долните гащи. Казват, било човешко. Ами да, вярно е но остава мирисът!

В lex му обясниха навремето, че не е юрист и подвежда хората. Меко казано му посочиха портите. Тръгнал с мечките мед да яде...
Дойде тук да се прави на такъв, какъвто явно не е.

преди 5 часа, цър-вул написа:

В lex му обясниха навремето, че не е юрист и подвежда хората. Меко казано му посочиха портите. Тръгнал с мечките мед да яде...
Дойде тук да се прави на такъв, какъвто явно не е.

И там ли се моткаш бе - цървул???

Човека си попита, дадох му няколко варианта - по темата, предложих му алтернатива ... какво повече???

А вие само спамите - нищо смисленно!

• 2 седмици по-късно...
на 30.07.2022 г. в 20:07, jhoro написа:

И там ли се моткаш бе

Някой май се опитва да ми дър и сметка на посещенията ми в мрежата... Дали не се увлича лекичко?

на 30.07.2022 г. в 20:07, jhoro написа:

цървул

'ми, куха та лейка си е куха! Цър - вул ми е никът! 

преди 37 минути, JKirilov написа:

11 август - ден на спама! :)

Още един „албански реотан“! Днес е 17 август.

• 2 седмици по-късно...

Глас "За" за Xerox 3020 като принтерче монохромно. За многофункционално монохромно Xerox 3025 или 3025N с ADF. Brother не са лоши, но правят проблем с ресет колелата на касетите. Цветно, ако не се налага, не препоръчвам. Ако все пак е необходимо цветно препоръчвам HP или Canon. 

Успех !

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Ползвах HP почти 5 години и работеше безотказно. Проблема дойде когато започнах да го ползвам много рядко и се запушваха дюзички. Понеже вече не ми трябваше го хвърлих, но ако ви трябва принтер, който интезнивно и редовно да ползвате, това е марката.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, на всички знаещи и можещи.

Искам да помоля и аз за съвет и мнения за лазерен принтер със скенер, задължително с WiFi, двустранен печат, автоматично, сравнително бърз да е. Лимита ми е 500-550лв. Нещо с по евтини консумативи. На ден ще излизат средно 50-100листа в най натоварените дни. 

Не ги разбирам тез машинки хич. 

Гледах нещо такова. 

https://www.emag.bg/multifunkcionalno-lazerno-monohromno-ustrojstvo-brother-mfc-l2712dw-bezzhichno-duplex-a4-mfcl2712dwyj1/pd/D7L149BBM/

Благодаря навсеки отзовал се! 

Като гледам коментарите от връзката, която си дал, чета следното:

Цитат

трябваше да взема тонер, който не е евтин и горе долу стигна оригиналната цена на принтера

Което общо-взето важи за почти всички принтери. Цените им са ниски и производителите след това печелят от продажбата на консумативи, които не са евтини.

Реално не са чак такива цените, ето за въпросното устройство: Тонер касета и барабан за Brother MFC-L2712DW —【TonerTrade】

преди 54 минути, Raze написа:

Като гледам коментарите от връзката, която си дал, чета следното:

Което общо-взето важи за почти всички принтери. Цените им са ниски и производителите след това печелят от продажбата на консумативи, които не са евтини.

Реално не са чак такива цените, ето за въпросното устройство: Тонер касета и барабан за Brother MFC-L2712DW —【TonerTrade】

Аз искам да ми предложите машина не да ми пращате консумативите на това което аз съм добавил. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.