Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздяла/Търся си приятелка

Featured Replies

Здравейте форум бих искал да чуя съвети който са ви помогнали след раздяла.На кратко бяхме близо 3 години с даденото момиче но се разделихме. Не знам дали още я обичам но ми е гадно , чувствам се леко депресиран. Излизам не много често почти винаги с момчетата. На 21 години съм от Русе. Как да спра да мисля за нея? Пробвах сайтове за запознанства но съм леко скиптичен. Не знам къде да се запозная с момичета и да се почувствам малко по добре. Ако има дами който могат да ми помогнат да ми пишат на лично. 

Прави като останалите закъсали, спами им по всички социални мрежи, "zdr ko pr bepce". 😀 Все някоя ще отговори.

преди 25 минути, ivanovr написа:

Здравейте форум бих искал да чуя съвети който са ви помогнали след раздяла.На кратко бяхме близо 3 години с даденото момиче но се разделихме. Не знам дали още я обичам но ми е гадно , чувствам се леко депресиран. Излизам не много често почти винаги с момчетата. На 21 години съм от Русе. Как да спра да мисля за нея? Пробвах сайтове за запознанства но съм леко скиптичен. Не знам къде да се запозная с момичета и да се почувствам малко по добре. Ако има дами който могат да ми помогнат да ми пишат на лично. 

Щом не знаеш защо сте се разделили, значи тя те е оставила. Опитай да си я върнеш. 😃

• Автор
преди 15 минути, baitexpo написа:

Щом не знаеш защо сте се разделили, значи тя те е оставила. Опитай да си я върнеш. 😃

знам защо сме се раздели но проблема е че не искам да си я връщам.

преди 50 минути, ivanovr написа:

Не знам къде да се запозная с момичета и да се почувствам малко по добре.

Защо трябва да се запознаваш с момичета за да се чувстваш добре?

Трябва сам със себе си да се чувстваш добре. Тогава ще е по-вероятно да получиш внимание и от момичетата.

преди 1 час, ivanovr написа:

Как да спра да мисля за нея?

Няма как да спреш. 

преди 1 час, ivanovr написа:

На 21 години съм

Трябва да осъзнаеш дали да е приятелка или съпруга?! 

Запомни едно от мен, с жена не може да си приятел.  Мъжете имаме коренно различни интереси от жените. 

Иначе приятни жени има много. Бъди вежлив и честен с тях. Ако им заговориш за приятелство, то със сигурност ще се натъкнеш на не до там честна и отново ще си "подхлъзнал се на банан". Да, има такива които използват мъжете. Да точиш лиги и да я желаеш, амъ цъ, и то точно защото си декларирал, че си търсиш приятелка. За какво?! = Нима нямаш мъже приятели?! Явно не си точен и не знаеш какво е приятелство. 

Все пак успех! 

п.п. Моя най-малък наследник е на 22. Има "приятелка", но чакаме внуче. Е, въпросната "снаха" не ме хареса, щото не съм като баща ѝ. = Чакаше и аз да я глезя ... мъ цъ ... и съм оставил младото да се оправя с нея, а не аз. Щото не е ... 

Мдааа, аз затова напоследък се ориентирах към козички. Там горните проблеми ги няма. И се чувствам добре.

аз мисля да си взема карта за библиотеката и фитнеса то се видяло че  за 17 години в интернет нищо не става 

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Прави като останалите закъсали, спами им по всички социални мрежи, "zdr ko pr bepce". 😀 Все някоя ще отговори.

НЕ става не отговарят

преди 1 час, baitexpo написа:

мисля че е  лоша идея

преди 1 час, dioib написа:

Има "приятелка", но чакаме внуче. Е, въпросната "снаха" не ме хареса, щото не съм като баща ѝ. = Чакаше и аз да я глезя ... мъ цъ ... и съм оставил младото да се оправя с нея, а не аз. Щото не е ... 

ловим ли бас че до  10 години ще живеят в различни кошарки  ?

преди 3 минути, baitexpo написа:

Трябва да си упорит и да не се отказваш.

При мен точно така се получиха нещата и успях :speak:

абе отговарят някакви  ама по- добре да не ми отговарят 

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

към козички

Диви или питомни?! = Щото с питомните ке имаш проблем ... :) 

преди 19 минути, baitexpo написа:

упорит

Стоик ... ;) 

Принципно винаги е важно целта, а не стратегията и/или тактиката. ;) 

Да знаеш какво ѝ трябва на една жена не всеки го умее... , а да направиш една жена щастлива. то малцина успяват. :) 

преди 12 минути, dioib написа:

Стоик ... ;) 

Принципно винаги е важно целта, а не стратегията и/или тактиката. ;) 

Да знаеш какво ѝ трябва на една жена не всеки го умее... , а да направиш една жена щастлива. то малцина успяват. :) 

Електронното правителство ще оправи нещата :biggrin:

преди 12 минути, baitexpo написа:

Електронното правителство ще оправи нещата :biggrin:

И, ко ти мислиш, че ще въведат електронен данък ергенство ли?! :) 

п.п. А .... хм ... да въвеждат данък върху момите де ... нъл сме в матриархът ... :) = ко, нали са равни на мъжете ..... :) дъ видят къ е ... :) 

Коя е мома = данък ... и от де ке вземе?! :) Па от баща си ... :) Щото майката болна, бедна и нещастна ... :) 

преди 2 часа, dioib написа:

Ами питомните. Ама и те трудно се намират (трябва да се ходи извън Софията)...

преди 5 часа, Петър Ангелов написа:

Ами питомните. Ама и те трудно се намират (трябва да се ходи извън Софията)...

В София повечето диви ли са?! :) По спомен вси кози от селата са в София ... :) 

Стар дядо лежи на смъртен одър. Около него са се събрали родата и "чакат"… По едно време бабата казва:
- Дайте да му дадем да си пийне малко прясно мляко, преди да умре…?!
- Какво мляко! - казал синът - по-добре да му дадем малко ракийка да си глътне човека!
Настава суматоха - едни търчат за мляко, други дирят ракия и накрая в суматохата сипват и млякото и ракията в една чаша. Дават на дядото, той отпива, ококорва се и казва:
- Да пазите тая коза, ей!

- Категорично настоявам за развод! - заявява отчаяният ищец.
- Тя продължава да държи в спалнята опитомената си коза и аз вече не издържам на миризмата!
- Да, заслужавате съчувствие - клати глава съдията.
- Но толкова е лесно да отваряте прозореца от време на време…
- Какво? - възмущава се ищецът.
- И всичките ми гълъби да излетят, така ли?

преди 8 часа, dioib написа:

В София повечето диви ли са?! :) По спомен вси кози от селата са в София ... :) 

Ам, то в София кози няма (ма уфси има). Има кифли основно (според мен), тунинговани до неузнаваемост, които обичайно предизвикват уплах у мен (и кошмари в последстви). 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.