Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Izot computers

Featured Replies

Здравейте ! Търся мнения относно коректност на фирмата Izot computers .

Извинявам се , ако темата не е за този раздел .

Достатъчно ми е да прочета секцията - Мнение на нашите клиенти, както и това, че не съм чувал за тая фирма и е предостатъчно да не се занимавам с тях.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Достатъчно ми е да прочета секцията - Мнение на нашите клиенти, както и това, че не съм чувал за тая фирма и е предостатъчно да не се занимавам с тях.

Фирмата е много стара , още преди Живков да падне от стола. Пловдивска. Навремето имаше много добри специалисти особено в поддръжката, но от много години нямам контакти с тях за да давам каквото и да било мнение. Най добре е да проверите по страниците на сайта им, в частта "Мнения и препоръки" или нещо такова, с подобно заглавие. Не напразно съм цитирал Емо, защото мненията ни съвпадат.

• Автор

Искам мнения от хора , които са имали досег с фирмата .

преди 50 минути, Joker60 написа:

Извинявам се , ако темата не е за този раздел .

:offtopic_s:Извинението е "второ нахалство'. 

След като видях, че е в Пловдив, то явно явно не става, защото съм от Сливен. 

Аз казах!!! 

п.п. В Пловдив много лъжат ... = Взимай на свой риск!!! 

И все пак успех!!!

преди 41 минути, Емил Костов написа:

Навремето имаше компютри ИЗОТ - големи и тежки боклуци, пред които дори Правеца изглеждаше като цвете. Ама ме съмнява че от ония времена е останало само името на фирмата. Като им гледам сайта препродават компютри втора употреба.

• Автор
преди 12 минути, dioib написа:

:offtopic_s:Извинението е "второ нахалство'. 

След като видях, че е в Пловдив, то явно явно не става, защото съм от Сливен. 

Аз казах!!! 

п.п. В Пловдив много лъжат ... = Взимай на свой риск!!! 

И все пак успех!!!

преди 40 минути, Joker60 написа:

Искам мнения от хора , които са имали досег с фирмата .

Ако не си имал досег с фирмата , моля те не пиши.

Не е нужно темата да се пълни с л@йна .

преди 8 минути, ined написа:

Навремето имаше компютри ИЗОТ - големи и тежки боклуци, пред които дори Правеца изглеждаше като цвете. Ама ме съмнява че от ония времена е останало само името на фирмата. Като им гледам сайта препродават компютри втора употреба.

Какво имаш предвид ?

преди 25 минути, ined написа:

Просто сайтът им не струва, затова изказвам и подобно мнение. Както и да е! Работил съм и на Правец, както и на Изот. Прекрасни машини бяха, но за времето си.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Просто сайтът им не струва, затова изказвам и подобно мнение. Както и да е! Работил съм и на Правец, както и на Изот. Прекрасни машини бяха, но за времето си.

И какво му е на сайта им? 

Аз съм пазарувал от тях но все дребни неща за по 50 кинта. Не съм имал проблеми нито с продуктите нито пък с доставката. Точно обратното.

Spoiler

image.png.4c10497bdeeba6358dfb987a8dbd7d89.png

Spoiler

image.png.125def9845a1573bce22682e76752789.png

Какво ли не му харесва на Емо ... или му харесва ? М ...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 минути, nikssi написа:

И какво му е на сайта им? 

Аз съм пазарувал от тях но все дребни неща за по 50 кинта. Не съм имал проблеми нито с продуктите нито пък с доставката. Точно обратното.

Покажи скритото съдържание

image.png.4c10497bdeeba6358dfb987a8dbd7d89.png

Фирма, която твърди, че е на пазара от години и като цъкнеш върху  доволните клиенти те праща в Google Maps?! Освен това в Google търсачката я няма. За мен е предостатъчно да не се занимавам с такива олигофрени. Ако ще се правиш на перфектен бъди перфектен. Сега за джунджурийки може и да стават, но за сериозни суми винаги и по всяко време ще ги прескоча.

Тоя пич Емил не е наред, някой да сигнализира здравните власти. 

Купувал съм монитори и няколко работни станции от тях. 

Никакви проблеми, всичко си отговоря на описанието и състоянието. Ако потрябва нещо почвам търсенето от тях. 

преди 1 час, nikssi написа:

Ко , ко каза? :D

izotcomputers.com - Google Търсене

image.png.9419b718075c86747395919809595507.png

Това показва: първо, че Гугльото филтрира резултатите от търсене, то ест лишава търсещия от някои резултати, и второ, че филтрирането на Гугъл е нагодено към конкретния ползвател и то – далеч не по негово желание.

Но в конкретния случай Емил, може би, е изключил показването на първо место на гугълските платени реклами. Не знам, обаче, дали в Гугльото има такава настройка/възможност. Може да е чрез оня текстов файл, генерално блокиращ сайтове, sites.list ли му беше името, къ му беше...

преди 2 минути, Аралампи написа:

Това показва: първо, че Гугльото филтрира резултатите от търсене, то ест лишава търсещия от някои резултати, и второ, че филтрирането на Гугъл е нагодено към конкретния ползвател и то – далеч не по негово желание.

Хм ... а прочете ли цитирания отговор? Ама да си пишем де ...

преди 1 час, Емил Костов написа:

Фирма, която твърди, че е на пазара от години и като цъкнеш върху  доволните клиенти те праща в Google Maps?! Освен това в Google търсачката я няма. За мен е предостатъчно да не се занимавам с такива олигофрени. Ако ще се правиш на перфектен бъди перфектен. Сега за джунджурийки може и да стават, но за сериозни суми винаги и по всяко време ще ги прескоча.

Последно има ли го сайта в търсачката на гугъл или го няма? Дай конклетен отговор.

Примерно тук компютри втора употреба - Google Търсене

image.png.16c9cb7ca4dc54695ebec45ec493536b.png

преди 6 минути, nikssi написа:

Хм ... а прочете ли цитирания отговор? Ама да си пишем де

Прочетох го, но да не офтопвам повече.

току-що, Аралампи написа:

Прочетох го, но да не офтопвам повече.

Ами като си прочел , преди да пишеш защо ли не провери в търсачката ... просто въведи компютри втора ръка и вуаля всички са отпред.

Няма как гуглето да не чете текст от сайта , който пуска реклама през него. 

Та вижда ли се сайта или не? 

Тези дават гаранция 1 месец.

Квант Сервиз дават 6 месеца, а ако покупката е с ОС - 1 година.

преди 6 минути, dimy написа:

Тези дават гаранция 1 месец.

Квант Сервиз дават 6 месеца, а ако покупката е с ОС - 1 година.

Дими здравей!

Има фирми като тях, които дават  1 и 2 години гаранция. и са много по добри от посочените тук, до сега!

Дими здравей!
Има фирми като тях, които дават  1 и 2 години гаранция. и са много по добри от посочените тук, до сега!
Ок, кажи някоя такава...

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

преди 9 часа, Kolev72 написа:

Най добре е да проверите по страниците на сайта им, в частта "Мнения и препоръки" или нещо такова, с подобно заглавие.

Бях недоволен от един магазин. Казах си мнението, което е негативно и се сети дали бе публикувано. 

За случая: Аз бих се поинтересувал кои са собствениците, от къде си набавят стоката (кои са партньорите им и т.н. 

За втора ръка, то знам в София къде има добри. Нормално е, ако си от Пловдив да ги ползваш и после да споделиш тук мнението си. 

преди 34 минути, JKirilov написа:

Не стана ясно жокерчето какво точно иска, но вие сега ще си ги премерите до милиметър?:angry:

То е ясно. Или прави реклама или иска независимо мнение, защото мненията на клиентите се моделира в сайта им. 

преди 8 часа, Joker60 написа:

Ако не си имал досег с фирмата , моля те не пиши.

Може да ги ползваш, а после да споделиш своето мнение за тях тук. => Аз така действам, т.е. с непознат магазин. 

Имам си свой метод да разбера дали са читави или не. Само ми трябва БУЛСТАТ. 

Успех! 

Не разбрах мен за какво си ме цитирал. Още по вече, че не изказвам никакво мнение за въпросната фирма. Дими ме попита и съм му цитирал, но изглежда че за първи път ги чуваш. 

И разликата от твоето ползване до моето е огромна без да го пресилям.

Погледни какво те е помолил питащият:

"Ако не си имал досег с фирмата , моля те не пиши.

Не е нужно темата да се пълни с л@йна ."

За нас (izotcomputers.com) ... Това бе достатъчно за мен. 

Цитат

image.png.5a7327fcb9be972b3db982d0a15b0ce2.png

Не ми е ясно от какво се е получило съмнението?! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.