Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка при активиране на Windows media center в windows 7

Featured Replies

Здрасти на всички!
Имам едно питане за Windows Media Center по скоро с тестова цел, а не заради конкретна причина, но все пак ми е важно да го активирам ако стане.
Компютъра е с Windows 7 Professional x64 със service pack 1.
Когато вляза във programs and features и отида в windows media features се вижда windows media center не маркирано. Маркирам го и му давам ok за да си активира и инсталира каквото му трябва, но след малко мислене получавам следната грешка:

An error has occurred. Not all of the features were successfully changed.

Четох и знам, че вече медия центъра в windows 7 не се поддържа, но питането ми е мога ли по някакъв начин да го активирам и защо ми дава тази грешка?
Пускал съм System file checker и ми даде че няма проблемни файлове за поправяне.
Ще се радвам капацитетите в този форум да се произнесат! :)

Windows 7 вече не се поддържа, а въпросния Windows Media Center би трябвало да си работи освен ако не си сложил някоя рязана версия от З***а където някой "майстор" е решил че на никой не му трябва WMC и го е разкарал.

Ами ще трябва - проба, грешка, проба и тн ... И понеже Седмицата вече не се поддържа - щеш не щеш - ще трябва да дърпаш и пробваш пак от там - https://bit.ly/3QYOJOr

Виж последните сборки.

• Автор
преди 10 часа, dimy написа:

Ами ще трябва - проба, грешка, проба и тн ... И понеже Седмицата вече не се поддържа - щеш не щеш - ще трябва да дърпаш и пробваш пак от там - https://bit.ly/3QYOJOr

Виж последните сборки.

Много благодаря за линка! Но аз не искам да преинсталирам Windows защото той си върви повече от добре! Абсолютно всичко ми върви, дори за теста си активирах и windows media player и windows dvd maker и изобщо цялата система си е чук, но просто искам да активирам и това чудо без да се налага да преинсталирам. Ако не може здраве да е!

• Автор

О, нямам и намерение да го сменям! Аз признавам само Windows XP и Windows 7. За мен новите са не манджа с грозде, а нещо много по лошо, но няма да коментирам това сега в тази тема.

преди 34 минути, Ivan Zangagolev написа:

О, нямам и намерение да го сменям! Аз признавам само Windows XP и Windows 7. За мен новите са не манджа с грозде, а нещо много по лошо, но няма да коментирам това сега в тази тема.

Недей , че старите вълци ще те нападнат като глутница .

преди 5 часа, Ivan Zangagolev написа:

Четох и знам, че вече медия центъра в windows 7 не се поддържа, но питането ми е мога ли по някакъв начин да го активирам и защо ми дава тази грешка?

Не знам какво и къде сте чели , но за уин 8.1 има поддръжка до другата година. Сигурно и за 7 е така , но не съм сигурен. 

Support for Windows 8.1 will end on January 10, 2023

Така отивате тук и си теглите според опер. С-ма файла 64 или 32

https://winworldpc.com/product/windows-media-center/61-7

Ако не стане с горния линк отворете тоя https://www.wikihow.com/Download-Windows-Media-Center#Windows-7

и след , като го отворите избирате Windows 7 и там четете вече.

Много благодаря за линка! Но аз не искам да преинсталирам Windows защото той си върви повече от добре! Абсолютно всичко ми върви, дори за теста си активирах и windows media player и windows dvd maker и изобщо цялата система си е чук, но просто искам да активирам и това чудо без да се налага да преинсталирам. Ако не може здраве да е!
Не може. Здраве да е.

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

• Автор
преди 15 часа, Gangosa написа:

Не знам какво и къде сте чели , но за уин 8.1 има поддръжка до другата година. Сигурно и за 7 е така , но не съм сигурен. 

Support for Windows 8.1 will end on January 10, 2023

Така отивате тук и си теглите според опер. С-ма файла 64 или 32

https://winworldpc.com/product/windows-media-center/61-7

Ако не стане с горния линк отворете тоя https://www.wikihow.com/Download-Windows-Media-Center#Windows-7

и след , като го отворите избирате Windows 7 и там четете вече.

Отново благодаря! Но. И двата линка съм ги гледал вчера, и те не ми вършат работа, защото както написах в първия си пост медия центъра не иска да се активира и ми излиза грешка. А първият линк откъдето може да се изтегли като инсталационен файл ми казва след като го отворя че не е съвместим с моята система. Като погледнах видях, че медия центъра който може да се изтегли от първия линк който си дал е за XP и е от 2005 година.

преди 3 часа, Ivan Zangagolev написа:

Като погледнах видях, че медия центъра който може да се изтегли от първия линк който си дал е за XP и е от 2005 година.

6.1 версията , която съм ви дал пише , че е за 7 а другите версии са за win xp Тоест линка който съм ви дал е с Windows media center  за xp и за 7

Но може и да е за 8 , защото направих справка и показва , че версия 6.0 е за 7 линк за справка https://docs.microsoft.com/en-us/previous-versions/windows/desktop/windows-media-center-sdk/ms815274(v=msdn.10)

• Автор
преди 11 часа, gagodrago написа:

Провери и виж дали ги имаш тези компоненти инсталирани.

Ако не - може затова да ти дава грешка.

2022-08-23-094457a.jpg

Няма как да видя снимката защото съм незрящ, но ако ми кажеш имената на компонентите ще проверя в системата да ли са инсталирани. Благодаря!

преди 20 минути, Ivan Zangagolev написа:

Няма как да видя снимката защото съм незрящ, но ако ми кажеш имената на компонентите ще проверя в системата да ли са инсталирани. Благодаря!

Microsoft .NET 4.8

Microsoft .NET 3.5

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable x64

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x64

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable x64

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable x86

• Автор
преди 10 часа, gagodrago написа:

Microsoft .NET 4.8

Microsoft .NET 3.5

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable x64

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x64

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable x64

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable x86

Всичките ги имам, даже имам всичко от Microsoft Visual C++ до 2022 година инсталирано, за net frameworkимам всичките от 3.5 до 4.8 защото някои програми си го изискват.

току-що, Ivan Zangagolev написа:

Всичките ги имам, даже имам всичко от Microsoft Visual C++ до 2022 година инсталирано, за net frameworkимам всичките от 3.5 до 4.8 защото някои програми си го изискват.

Ами щом ги имаш инсталирани, тогава нямам идея каква е причината за грешката, която ти излиза.

• Автор

Явно няма наистина начин как да активирам това чудо защото след обстойна проверка на инсталираната система и на инсталационната такава разбирам, че медия центъра е орязан, а на инсталирания windows нямам Windows Media Center Receiver Service.
Много благодаря на включилите се и извинявайте ако има нещо!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.