Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с форматирането на ссд

Featured Replies

преди 17 минути, Neext написа:

Лъжец ли ме наричаш?

Теб не, но е възможно програмата да лъже или както ти казаха по-горе да е манипулиран. Просто предположение. И това, че си изнервен не оправдава поведението ти. Хората се мъчат да ти помогнат, пък ти се държиш, като че ли някой ти е длъжен.

• Отговори 101
  • Прегледи 20,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Приятел! Давай го малко по спокойно. Никой и за нищо не те е обиждал или подценявал. В техническите раздели наблюдението е, че хората освен да отговарят, и четат написаното. Мнението ти по този в

• Щот плащат на точка  Всички които коментирахме тук в тази тема сме го направили само с идеята за помощ и решение на проблема. 

• А то откъде дойде? От купено употребявано РС, купено от мрежата или приятел? Откраднато?

преди 22 минути, цър-вул написа:

И казваш, че си навътре с конфитюрите?

Така! Конфитюрите ги изчерпахме бързо , бързо почваме с психологията и философията ... Аз разбирам мой човек ама ти май продължаваш да не осъзнаваш каква космическа глупост изцепи дето си звезда-галактика баш майстор-разбирач! Аз му казвам не мога да изтрия нищо от ссд-той ме пита във какъв формат ще правя новите дялове хахах ако всички сте такива разбирачи да го хвърлям в коша тъпото му ссд или да го запаля и да го гледам как гори ще е по яко

преди 1 минута, Neext написа:

Аз му казвам не мога да изтрия нищо от ссд-той ме пита във какъв формат ще правя новите дялове

викаш, деактивира дяла като активен,  не можа да го изтриеш и да направиш нов дял?

преди 3 минути, profan4o написа:

Теб не, но е възможно програмата да лъже или както ти казаха по-горе да е манипулиран. Просто предположение. И това, че си изнервен не оправдава поведението ти. Хората се мъчат да ти помогнат, пък ти се държиш, като че ли някой ти е длъжен.

Пак грешиш! Не аз се държа сякаш някой ми е длъжен ... Просто някои хора се държат сякаш са богове , а ние сме хлебарки сещаш ли се ... То обикновено самочуствието е обратно пропорционално на акъла! Аз никога не нападам пръв , обикновено се защитавам ама понеже тоя сайт общо го въртят 5 човека със самочуствие на баш майстори без диплома , а аз съм никой обикновено банват мен имам няколко предупреждения ...

преди 2 минути, дръндю написа:

викаш, деактивира дяла като активен,  не можа да го изтриеш и да направиш нов дял?

Нещо такова ... Зададох му буква пак и се появи

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Опитай с някоя дистрибуция на Linux да изтриеш диска ,след като всичко до тук не дава резултат.

Не съм правил бутващ линукс досега и не ми се занимава да тегля ама в краен случай и това ще пробвам...

до като не видим картинка с дяловете, няма да се разберем
всички съфорумници ти дават адекватни отговори на база, това което си написал
аз се отказвам пиша повече в тази тема
никой съфорумник не ти желае злото, въпреки че трябва да са с железни нерви за да издържат

Истегли си Hiren’s BootCD PE,запиши го на двд и усб и пробваи с някои от инстументи за работа с дискове,или пък със  Sergei Strelec.

преди 1 минута, дръндю написа:

до като не видим картинка с дяловете, няма да се разберем
всички съфорумници ти дават адекватни отговори на база, това което си написал
аз се отказвам пиша повече в тази тема
никой съфорумник не ти желае злото, въпреки че трябва да са с железни нерви за да издържат

Не , не и не! Точно обратното нервите на някои хора са дантелени! Аз казах , че от 2-3 дена си троша нервите и е нормално лесно да избухна ама някой да ми избухва на втория коментар и да ми викаш , че трябвао да имат железни нерви да изтърпят мен аз какви нерви трябва да имам? Ще им снимам тъпия дикспарт няма проблем поне да кажат какво ще търсим там щеше да е 1000 пъти по лесно ...

преди 5 минути, Neext написа:

Не съм правил бутващ линукс досега и не ми се занимава да тегля ама в краен случай и това ще пробвам...

Изтегли си Ubuntu или Linux Mint с rufus запиши на флашка. Без да извършваш инсталация ,а като live cd зареди дистрибуцията и опитай да изтриеш диска.

преди 2 минути, Limba написа:

Истегли си Hiren’s BootCD PE,запиши го на двд и усб и пробваи с някои от инстументи за работа с дискове,или пък със  Sergei Strelec.

Пробвах с разни софтуери даже му направих лоу левел форматиране и нищо! Не ми се занимава да правя чак бутваща флашка със някаква програма понеже не разбирам каква е разликата дали софтуера ще е под уиндоус или не ... Командния ред под дос не е ли достатъчно силен като помощно средство? Иначе благодаря за съвета

преди 4 минути, Neext написа:

Пробвах с разни софтуери даже му направих лоу левел форматиране и нищо! Не ми се занимава да правя чак бутваща флашка със някаква програма понеже не разбирам каква е разликата дали софтуера ще е под уиндоус или не ... Командния ред под дос не е ли достатъчно силен като помощно средство? Иначе благодаря за съвета

разликата е че като заредиш от двд или усб няма да има никаква активна програма от тоя диск които се опитваш да форматираш

преди 1 минута, Neext написа:

Не е същото, казваш че два дена си трошиш нервите в опити да го форматираш и не се получава, а една стартираща флашка с Линукс се записва за пет минутки. Идеята е да опиташ да форматираш диска със друга ОС, след като не става със продукт от Майкрософт.

преди 4 минути, 0000000 написа:

Не е същото, казваш че два дена си трошиш нервите в опити да го форматираш и не се получава, а една стартираща флашка с Линукс се записва за пет минутки. Идеята е да опиташ да форматираш диска със друга ОС, след като не става със продукт от Майкрософт.

Именно ,в този диск казва че има инсталиран Windows ,папките/ файлове се познават като системни от Windows - са на другия диск под който опитва изтриване и не позволява изтриване.

преди 8 минути, Neext написа:

2-3 дена си троша нервите

преди 23 минути, Neext написа:

не ми се занимава да тегля

Изтеглянето, записването и стартирането на флашката едва ли ще ти отнеме по-вече от 30 мин. 

преди 6 минути, JKirilov написа:

А то откъде дойде? От купено употребявано РС, купено от мрежата или приятел? Откраднато?

Всичко съм пояснил ама четеш през пръсти и само разводняваме темата ...

преди 6 минути, 0000000 написа:

Ако имаш линукс може да се запише за 5мин ... 

Ето от тук сваляш линукса.

https://linuxmint.com/edition.php?id=299

И със тази програма записваш на флашка.

https://unetbootin.github.io/

Рестартираш и като ти зареди линукса пиши от телефона, ще ти покажем как да го форматираш!

Едно мнение и от мен: Опитай да свалиш тази програма и да опиташ с нейна помощ да се справиш със задачата.

https://www.diskpart.com/free-partition-manager.html    9.9.0 За сега все още свободно се ползва, без заплащане. 

Едно предупреждение:

Бъди много внимателен кое устройство избираш за обработка, за да не направиш някоя беля по компютъра.  Много от процедурите са  - без възтановяване  на информацията. Ползвал съм я за такава цел и се справи от раз. Не зная какво би се получило при теб, но ти ще дадеш някаква информация.  Ако знаеш руски, можеш да си я инсталираш и на руски.

Пожелавам ти успех и приятни почивни дни!

преди 2 минути, profan4o написа:

Изтеглянето, записването и стартирането на флашката едва ли ще ти отнеме по-вече от 30 мин. 

Ех майка му стара аз от 3 дена пробвам варианти казвам с 2 изречения какво съм направил и ме грабвате за единственото което не съм направил да му е*а и бг манталитета такъв честно

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Едно мнение и от мен: Опитай да свалиш тази програма и да опиташ с нейна помощ да се справиш със задачата.

https://www.diskpart.com/free-partition-manager.html    9.9.0 За сега все още свободно се ползва, без заплащане. 

Едно предупреждение:

Бъди много внимателен кое устройство избираш за обработка, за да не направиш някоя беля по компютъра.  Много от процедурите са  - без възтановяване  на информацията. Ползвал съм я за такава цел и се справи от раз. Не зная какво би се получило при теб, но ти ще дадеш някаква информация.  Ако знаеш руски, можеш да си я инсталираш и на руски.

Пожелавам ти успех и приятни почивни дни.

Според мен не е до тая или оная програма работата! Тия софтуери да не мислиш , че работят всичките на различни принципи ние тука от командния ред пишем под дос като абуригени и не става пък някакъв софтуер да оправи работата ме съмнява много ... Виждам смисъл единствено във съвета да се пробва със различен от майкрософтски софтуер по логиката ми още от там , че има някаква софтуерна защита против изтриването зададена точно от майкрософтския софтуер смисъл както си защитаваш акаунта със парола по същия начин данните са защитени от изтриване и трябва различен софтуер , който да го заобиколи това нещо! Правилно ли съм разбрал , съфорумци?

OK - идея ,остави свързан диска който искаш да изтриеш, другия го откачи ,зареди инсталация на Windows ,изтрии и форматирай ,след това върни системния диск.

преди 2 минути, Neext написа:

Според мен не е до тая или оная програма работата! Тия софтуери да не мислиш , че работят всичките на различни принципи ние тука от командния ред пишем под дос като абуригени и не става пък някакъв софтуер да оправи работата ме съмнява много ...

Аз казах само ако имаш желание да пробваш. Нищо по вече заради факта, че съм имал почти подобен на твоя проблем. Иначе, крайното решение си е твое и никой няма да се обиди заради това, че бил пренебрегнат.

преди 19 минути, Limba написа:

разликата е че като заредиш от двд или усб няма да има никаква активна програма от тоя диск които се опитваш да форматираш

Нали пробвам през бутваща флашка с уиндоус не е ли същото???

преди 4 минути, AAUUXX написа:

OK - идея ,остави свързан диска който искаш да изтриеш, другия го откачи ,зареди инсталация на Windows ,изтрии и форматирай ,след това върни системния диск.

Снощи закачих само проблемното ссд на съвсем друг компютър с 4то поколение интел за да ми бутне флашка с уиндоус 7 , че тия по новите дъна има хиляда тъпотии само и само да не могат да карат 7цата ... Пак не стана!

Диска да не е от онези китайските с манипулиран фърмуер ,които показват емнайсет терабайта ?

https://www.kaldata.com/хардуер/на-пазара-се-появиха-фалшиви-ssd-1-gb-вместо-390388.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.