Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 8 часа, communismatic написа:

Добре е, да. Само по някакъв много странен начин имаш към 250 акаунта тук, това е от НЕживеене в интернет... 😆

Квооо? 😆

преди 27 минути, communismatic написа:

Т.е. за пореден път биеш отбой? Нали уж беше много силен по тая тема? Има ли изобщо някаква тема, по която да си компетентен? Щото до момента тоталната ти неадекватност направо шашка на моменти.

Поредния пропилян ден. Все още БНР не е излъчило интервюто на посланичката Елеонора. Орките губят позиции на фронта, рафинериите горят, бензин няма. Вие ватнико свиден, с нищо не допринесохте за да се променят фактите?

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, "Саша" написа:

Квооо?

Мда, сигурни сме, че няма такова нещо... 😆

току-що, "Саша" написа:

Орките губят позиции на фронта, рафинериите горят, бензин няма. Вие ватнико свиден, с нищо не допринесохте за да се променят фактите?

Момчето очевидно е на Мелмак... 😆

току-що, communismatic написа:

Мда, сигурни сме, че няма такова нещо... 😆

Момчето очевидно е на Мелмак... 😆

По добре на Мелмак отколкото там където си ти. Някъде изгубен в интернет и живеещ в някаква илюзия. 😆

преди 34 минути, communismatic написа:

Т.е. за пореден път биеш отбой? Нали уж беше много силен по тая тема? Има ли изобщо някаква тема, по която да си компетентен? Щото до момента тоталната ти неадекватност направо шашка на моменти.

Забрави ли, как компетентно и убедено обясняваше, какви са били задълженията на Агенцията по приватизация... преди изобщо да е приет закона, с който е създадена? 🤦‍♂️

Колко адекватен беше тогава?

преди 1 минута, "Саша" написа:

Някъде изгубен в интернет и живеещ в някаква илюзия.

Много яко звучи от болен мозък, дето е с над 250 акаунта тук. Кефи и как за своите собствени несгоди виниш някого другиго. 😆

на 7.09.2025 г. в 21:11, M.Николов написа:

Кога точно един хладилник е струвал 5-6 заплати?

Шараниииии!:giggle1:

хладилника ни Мраз струваше 110лв. горе долу една заплата при Тошо в началото на 80те

току-що, plamen.spam написа:

Забрави ли, как компетентно и убедено обясняваше, какви са били задълженията на Агенцията по приватизация... преди изобщо да е приет закона, с който е създадена?

Извинявай, неадекватнико... това за Агенцията по приватизация бяха твърдения на Иван, а не мои. Аз от край време твърдях, че единственият виновен за далаверата е Иван Костов, това беше даже и основната причина за спора ни. Отново не си разбрал, за какво точно се спори. Но това не е изненада, предвид тежкото ти състояние. 😆

преди 17 минути, communismatic написа:

Точно така, както и тоя дето е надал вой срещу Доналд Тръмп. Поредният автогол, който си вкарваш... 

Тъй ли, ама  май автогола си е в твоята врата с историята на членовете на въпросната партия.

Ти успя ли да намериш в САЩ някой политически затворник? Нека да погледнем историята на коментарите ти. Не.

преди 10 минути, communismatic написа:

Извинявай, неадекватнико... това за Агенцията по приватизация бяха твърдения на Иван, а не мои. Аз от край време твърдях, че единственият виновен за далаверата е Иван Костов, това беше даже и основната причина за спора ни. Отново не си разбрал, за какво точно се спори. Но това не е изненада, предвид тежкото ти състояние. 😆

Да и след като прочетох статията на която ти се позоваваше.лъсна невежеството ти.

Да след като я прочетох се поправих, ама ти и агенцията и Коствов и МС не спря да ги обвиняваш.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Тъй ли, ама  май автогола си е в твоята врата с историята на членовете на въпросната партия.

Напротив, аз ти доказах, че както има опозиционери в Русия, така има и затворници. Както в една друга държава... Май се нарича САЩ.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти успя ли да намериш в САЩ някой политически затворник?

Извинявай, ти четеш ли ми изобщо постовете? Тоя не е ли политически затворник? 

Цитат

Бившият сенатор от Демократическата партия в Ню Джърси Робърт (Боб) Менендес беше осъден в сряда на 11 години затвор, съобщиха американските медии, сред които СNN и "Ню Йорк таймс". Присъдата срещу него е по дело с обвинения в подкупи и корупция - той взел пари в брой, луксозен кабриолет "Мерцедес" и златни кюлчета в замяна на подпомагане на трима бизнесмени, както и че е действал като агент на египетското правителство.

Иване, не ти ли писна, да се излагаш? Имай малко доза самоуважение, бе, човек...

преди 16 минути, Т.Христов написа:

хладилника ни Мраз струваше 110лв. горе долу една заплата при Тошо в началото на 80те

Ставаше дума за хладилник, а не за някакъв кашон, сделан в бг-то или в съвецкия съюз. AEG 180 L беше към 250 $

на 10.09.2025 г. в 22:55, БаалБек написа:

Соцпропагандаторите, като @communismatic, @В. Велев, @М.Николов, @Proshark, @nikssi, @Joss Bomon, @Т.Христови други искат да се върнат концлагерите и тези, които не са съгласни с тях да бъдат наказвани. Също като при бай Тошо - правешкото ла**о...

...

Белене си работи, а предателите са в парламента или са 4хилядници. като теб май*цепродавец!

преди 1 минута, Т.Христов написа:

като теб май*цепродавец!

Троле платен ей ви на с съвецките парцали. ПатрЕоте 

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'ይዝመኔ POCCИA POCcИR 13.09 13.092025 2025 12:57'

преди 11 минути, communismatic написа:

Напротив, аз ти доказах, че както има опозиционери в Русия, така има и затворници. Както в една друга държава... Май се нарича САЩ.

Извинявай, ти четеш ли ми изобщо постовете? Тоя не е ли политически затворник? 

Иване, не ти ли писна, да се излагаш? Имай малко доза самоуважение, бе, човек...

Аз чета, ама ти си мега зле и продължаваш да не вдяваш какво е политически затворник. Съжалявам да ти го кажа ама годините когато е трябвало да научиш такива базови неща си ги пропилял в глупости и май никога няма да ги наваксаш.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аз чета, ама ти си мега зле и продължаваш да не вдяваш какво е политически затворник.

Я ми обясни, как тоя от Демократическата партия на САЩ и оня, дето виел на умряло срещу Доналд Тръмп са по-различни случаи от Алексей Навални? Става още по-забавно... 😆😆😆

Между другото, все още не успях, да разбера, как стрелеца срещу Тръмп не е изпълнявал политическа поръчка. Искам много точен отговор, да ми дадеш... ;) 

преди 39 минути, communismatic написа:

Как предпочиташ да се обръщам към теб - по социалистически или по упадъчно-капиталистически?
Кое име ти харесва повече - Пинокио или Буратино?  Oh,wait... то едната история беше "импортозамещение". 
Както и да е... 

За бензиностанцията:

на 10.09.2025 г. в 19:43, communismatic написа:

Да, много интересно, как ли е приключила сделката, при положение, че Пушкаров сам казва, че е била тотален провал. Много интересно наистина... 😆

Добре, човеко с умните въпроси. Кажи ми каква им е работата на тия от приватизацията? В какво им се изразява работата. Значи, не им е работа, дали някой е подставено лице. Не им е работа, дали има парите. Не им е работа, дали ще работи бензиностанцията. Те каква работа вършат тогава? За какво са назначени? Финансовия министър отговарял, да оцени бензиностанцията, какви пари трябвало да струва. Това според мен е по-скоро работа на министъра на икономиката, ама карай. Та... чакам си отговора. Още по-забавно ще стане.

пак за бензиностанцията:

на 10.09.2025 г. в 19:48, communismatic написа:

Иване, пише се поДставено, а не поставено. Установява се, когато фирмата му не притежава никакви активи. Установява се когато твърди, че има пари, а всъщност ги няма. Това нещо се проверява от министри, проверява се от агенцията по приватизация и прочее. Наистина, не вдявам, ква е тая твоя мания постоянно, да се излагаш. Ама... 

отново за бензиностанцията:

на 10.09.2025 г. в 22:02, communismatic написа:

Извинявай, ти как реши, че човек, който няма пари, може да спечели търг за бензиностанция? Не е ли работа на Костов, на Пушкаров, на агенцията за приватизация и прочее, да провери тоя човек, с какво се занимава, какви средства има и дали не е обикновен измамник? Колко пъти, да ти задавам един и същ въпрос?

и още веднъж за бензиностанцията:

на 10.09.2025 г. в 22:09, communismatic написа:

Ае, умно момче такова... кво явяване на търг, аз те питам, как е възможно измамник, да печели бензиностанция? Колко пъти да ти задавам един и същ въпрос? Ти още ли не си схванал за какво споря? Не е ли работа на Костов, на Пушкаров, на агенцията и прочее, да не допускат подобно нещо? И ако не им е работа, за какво изобщо са сложени там?

преди 7 минути, plamen.spam написа:

Кое име ти харесва повече - Пинокио или Буратино?

Мойто момче, първо виж кой започна, да върти мантрата, че всъщност за далаверата с въпросната бензиностанция отговаря точно въпросната "Агенция по приватизация". Един път напиши нещо вярно, бе, човек!? Влез тая година малко в час!? Иван въртеше мантрата, че Костов няма никаква вина, аз казах, че дори и приватизацията да е извършена от въпросната агенция, нали именно МС стои зад нея. Е, кой е виновен тогава? Костов за какво отговаря по-точно? Нали е финансов министър.

Пак гредЪ, Пламене... Бая се беше надъхал, ама пак си жалък... Съдба! :) 

Ето...

на 8.09.2025 г. в 22:34, BANKATA написа:

Костов какво общо има?

Министерството ли е виновно или този който организира и провежда продажбите.

преди 12 минути, communismatic написа:

Я ми обясни, как тоя от Демократическата партия на САЩ и оня, дето виел на умряло срещу Доналд Тръмп са по-различни случаи от Алексей Навални? Става още по-забавно... 😆😆😆

Между другото, все още не успях, да разбера, как стрелеца срещу Тръмп не е изпълнявал политическа поръчка. Искам много точен отговор, да ми дадеш... ;) 

Обясних ти го поне 2 пъти:

Атентатора срещу Тръмп нне е участвал в никакви политически организации или подобни, има и официално изявление на властите.

ПП: Ти кога ще започнеш да даваш точни отговори ? 

преди 5 минути, communismatic написа:

Мойто момче, първо виж кой започна, да върти мантрата, че всъщност за далаверата с въпросната бензиностанция отговаря точно въпросната "Агенция по приватизация". Един път напиши нещо вярно, бе, човек!? Влез тая година малко в час!? Иван въртеше мантрата, че Костов няма никаква вина, аз казах, че дори и приватизацията да е извършена от въпросната агенция, нали именно МС стои зад нея. Е, кой е виновен тогава? Костов за какво отговаря по-точно? Нали е финансов министър.

Пак гредЪ, Пламене... Бая се беше надъхал, ама пак си жалък... Съдба! :) 

Пинокио, спри да се излагаш:

на 9.09.2025 г. в 18:20, BANKATA написа:
на 9.09.2025 г. в 17:47, communismatic написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? Първо, приватизирана ли е бензиностанция по времето на Костов и Пушкаров? И ако да, защо досега отричаше. Ако не и продължаваш, да въртиш мантрата, че първата приватизация е от 1993 г., тогава защо изобщо питат Пушкаров за въпросната приватизация (даже направо говорят за бензиностанцията), при положение, че той дори не е бил и министър по това време?! Другото нещо. Защо министрите нямат вина за приватизационните сделки през 1992 г. , а самият Пушкаров чувства вина за тях?

Не би трябвало. Освен ако не са правили някаква друга приватизация преди създаването на агенцията или между октомври и деквмври '92

преди 5 минути, BANKATA написа:

Атентатора срещу Тръмп нне е участвал в никакви политически организации или подобни, има и официално изявление на властите.

Т.е. властта, дето е в ръцете на Джо Байдън искаш да си признае, че е организирало поръчка срещу Доналд Тръмп?! 😆😆😆😆😆

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Пинокио, спри да се излагаш:

Да се излагам с кое? Ето ти точен цитат... За пореден път си наврян там, където ти е мястото. Благодаря за вниманието.

на 8.09.2025 г. в 22:34, BANKATA написа:

Костов какво общо има?

Министерството ли е виновно или този който организира и провежда продажбите.

преди 2 минути, communismatic написа:

Т.е. властта, дето е в ръцете на Джо Байдън искаш да си признае, че е организирало поръчка срещу Доналд Тръмп?! 😆😆😆😆😆

Да се излагам с кое? Ето ти точен цитат... За пореден път си наврян там, където ти е мястото. Благодаря за вниманието.

Т.е. в момента на власт е Тръмп и това твърдение продължава. Нещо друго да ти разясня?

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти кога посочи дата на приватизация на бензиностанията?
@BANKATA знаеше ли в началото, че е имало сделки преди приемането на Закона за приватизация?
Посочваше ли ти сделки от 1993 г. нататък?

преди 4 минути, communismatic написа:

Цяла седмица така и не можеш да посочиш къде е далаверата във въпросната приватизация. 

току-що, plamen.spam написа:

Ти кога посочи дата на приватизация на бензиностанията?

Брато, пий си хапчетата. Я ми обясни, ама искам много точно, да ми обясниш... по логиката на Иван кой е виновен за приватизацията на бензиностанцията? Костов или агенцията за приватизацията? Нали уж следиш спора ни? Копваш това, копваш онова... Дай да видим?

😆😆😆😆😆😆

току-що, BANKATA написа:

Цяла седмица така и не можеш да посочиш къде е далаверата във въпросната приватизация. 

Кажи първо за поръчката за Тръмп, че ми стана много смешно? Байдън трябваше открито да си признае? 😆

Каквото и да си говорите при социализма се живееше по-добре като цяло. То идеално няма никъде. Но за основните неща - работа, здравеопазване и обучение беше по-добре от сега.

@plamen.spam, колко са сега таксите в университетите?

преди 1 минута, communismatic написа:

Брато, пий си хапчетата. Я ми обясни, ама искам много точно, да ми обясниш... по логиката на Иван кой е виновен за приватизацията на бензиностанцията? Костов или агенцията за приватизацията? Нали уж следиш спора ни? Копваш това, копваш онова... Дай да видим?

😆😆😆😆😆😆

Ако изкараш по-подробни данни, дали няма да се разбере, кой е носил отговорност?
Дали е било пропуск в процедурата или в документите, или в нещо друго?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.