Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 33 минути, communismatic написа:

Аз те питам, ти как разбираш кой съд как отсъждал? Толкова ли е сложен въпроса? Пробвай ако искаш като ПП-ДБ гласоподавателят... напиши там някаква мега тъпотия, колкото да отговориш нещо.

Що така всеки път те гавря, бе, Иване? И всеки път се връщаш за още и още? :) 

Обясних ти го кратко и ясно. 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Обяснихти го кратко и ясно. 

Т.е. там където има повече политически фигури - там е фашизъм. А там където няма толкова много - там е демокрация и всичко е шест плюс. Отговор на най-обикновено теле, което по цял ден чете "Дойче Веле"... 

Тук обаче съда е бил прав. Щом е в държава, която не е фашистка... Нали?

Цитат

Бившият сенатор от Демократическата партия в Ню Джърси Робърт (Боб) Менендес беше осъден в сряда на 11 години затвор, съобщиха американските медии, сред които СNN и "Ню Йорк таймс". Присъдата срещу него е по дело с обвинения в подкупи и корупция - той взел пари в брой, луксозен кабриолет "Мерцедес" и златни кюлчета в замяна на подпомагане на трима бизнесмени, както и че е действал като агент на египетското правителство.

преди 10 минути, communismatic написа:

Т.е. там където има повече политически фигури - там е фашизъм. А там където няма толкова много - там е демокрация и всичко е шест плюс. Отговор на най-обикновено теле, което по цял ден чете "Дойче Веле"... 

Тук обаче съда е бил прав. Щом е в държава, която не е фашистка... Нали?

Кое пък го прави политически затворник този?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Кое пък го прави политически затворник този?

Мда, някакъв бивш сенатор, къв политически затворник може да бъде... 😆

преди 8 часа, communismatic написа:

Е, реално не се случи, ама

Кога се научи да използваш въображаеми събития като аргумент и доказателство?

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Кога се научи да използваш въображаеми събития като аргумент и доказателство?

Ми, мисля, че съм ти дал доста събития, които са се случили преди руснаците да ни обявят за неприятелска държава. Не знам, вдяна ли, не вдяна ли... Досега се разправях с двама невменяеми, явно ще има и трети...

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми, мисля, че съм ти дал доста събития, които са се случили преди руснаците да ни обявят за неприятелска държава. Не знам, вдяна ли, не вдяна ли... Досега се разправях с двама невменяеми, явно ще има и трети...

Сега разбра ли, защо ти се подиграват? 

преди 54 минути, БаалБек написа:

Каквото и да напишеш винаги ще е в твоя вреда!

Видно е за всички - последователен си в липсата на аргументи. 

на 13.09.2025 г. в 12:03, Zolin написа:

:lol6:

Бабо, що се хилиш. Сигурно, щото твоята работа се върши седнала на стола с електронно устройство през което тролиш соца и Русия(ако не си в час трябва да тролиш и Китай) и пускаш пропаганда в полза на сащ/есср?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Сега разбра ли, защо ти се подиграват? 

Тая пак вие на умряло... 😆
Много ме мрази, горката... 😆

преди 19 минути, communismatic написа:

Мда, някакъв бивш сенатор, къв политически затворник може да бъде... 😆

Ти разбираш ли изобщо значението на политически затворник?

Ти разбираш ли изобщо значението на политически затворник?

Извинявай, би ли ми обяснил тоя с какво е по-различен от Навални примерно? Гледам, че си много наясно с нещата... Искам много точно обяснение, да ми дадеш.

Баси умното момче... Тоя 100% бърка по кофите... 😆

Кофти е, че не се знае точният брой на политическите затворници в сащ и останалият "свободен" свят. А че такива има, поне това е сигурно.Въобще не броя затворници по военни причини в гуантанамо и други затвори. Все пак, едва ли са твърде много, сащ обичайно не затварят, а направо убиват неудобните. Наскоро един активист беше убит от стрелец, който изглежда по "никакъв начин не е бил амбициран" от тези на които активиста е вгорчавал комфорта.

преди 24 минути, plamen.spam написа:

...

Извинявай, какво стана с дискусията ни за Суворов и Солженицин? Понеже и по тая тема беше много отворен, накрая пак избЕга позорно...

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Кофти е, че не се знае точният брой на политическите затворници в сащ и останалият "свободен" свят.

Иван съвсем сериозно ми написа, че момчето, което протестирало срещу войната в Палестина било задържано, щото станала някаква грешка. Пича очевидно си живее на Мелмак.

преди 15 минути, communismatic написа:

Тая пак вие на умряло... 😆
Много ме мрази, горката... 😆

Просто ти се подигравам и разобличавам. 

току-що, БаалБек написа:

Просто ти се подигравам и разобличавам. 

По-скоро всички се подиграват на теб. Хубаво е все пак да разграничим истината от фантазиите... 😆

преди 17 минути, communismatic написа:

Извинявай, би ли ми обяснил тоя с какво е по-различен от Навални примерно? Гледам, че си много наясно с нещата... Искам много точно обяснение, да ми дадеш.

Баси умното момче... Тоя 100% бърка по кофите... 😆

Не е в затвора заради политическите си възгледи.

Има ли в Русия в момента изобщо някой който открито да критикува Путин за политиката му, за войната?

Има някаква псевдо опозиция като през соца и до там.

В САЩ е пълно с хора които критикуват управляващите. Алла Пугачова що се разкара от Русия? Понеже по твоята лигика САЩ са същите къде е критика на Тръмп Робърт Дениро в момента?

Северна Корея, Русия, Израел? Къде е избягал от този фашистки режим?

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Бабо, що се хилиш. Сигурно, щото твоята работа се върши седнала на стола с електронно устройство през което тролиш соца и Русия(ако не си в час трябва да тролиш и Китай) и пускаш пропаганда в полза на сащ/есср?

Бабо Слидерумка от соца имаш ли снимки от морето :giggle1:

преди 8 минути, communismatic написа:

Хубаво е все пак да разграничим истината от фантазиите...

Е крайно време е да спреш да се упражняваш във фантазия, като изкривяваш историята. 

Очевидно социализмът и аргументите ти в негова полза се оказаха твърде трудни за теб. Да не кажа, че липсват изобщо. 

Както написах: "едно е очеизвадно за всички - последователен си в липсата на аргументи. "

Не е в затвора заради политическите си възгледи.

Че той и Навални не беше в затвора заради това. Дай някаква друга опорка...

Цитат

47-годишният Навални вече излежава деветгодишна присъда затвор по обвинения в присвояване, които той и съюзниците му смятат за политически мотивирани.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Има ли в Русия в момента изобщо някой който открито да критикува Путин за политиката му, за войната?

Ми, естествено, че има. Малко ли хора направо си заминаха от Русия след началото на СВО-то. Има си и опозиционни медии даже. Освен това, не виждам, какво по-точно се опитваш, да докажеш с тия нелепи аргументи. Тръмп беше на два пъти направо прострелян? Ти къде ще сравняваш едното с другото?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Има някаква псевдо опозиция като през соца и до там.

Аха? И щом има такава опозиция, значи това е фашистка държава? 😆

преди 4 минути, BANKATA написа:

Понеже по твоята лигика САЩ са същите къде е критика на Тръмп Робърт Дениро в момента?

Я провери кой е Джон Болтън, кой е критикувал и какво е станало с него? Ти изобщо хал-хабер нямаш за какво става дума. Естествено, че са същите. Оня ден даже разстреляха един от хората на Тръмп. Ти изобщо разбра ли? Може и да не си.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Е крайно време е да спреш да се упражняваш във фантазия, като изкривяваш историята.

Ква фантазия? 99,9% от хората тук те смятат за бавноразвиваща. По-лошото е, че даже не си и разбрала, все още.

преди 7 минути, communismatic написа:

Ква фантазия? 99,9% от хората тук те смятат за бавноразвиваща. По-лошото е, че даже не си и разбрала, все още.

Това няма как да замести или промени последователността ти в липсата на аргументи в полза на социализЪма и изкривяването на историята, чрез твоите фантазии!

току-що, БаалБек написа:

Това няма как да замести последователността ти в липсата на аргументи в полза на социализЪма и изкривяването на историята, чрез твоите фантазии!

Ми ОК. Утешавай се по тоя начин... 😆

току-що, communismatic написа:

Ми ОК. Утешавай се по тоя начин... 😆

Така ли се самоуспокояваш, когато те гаврят?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ми принципно тук не съм забелязъл някой да го прави, обикновено е обратното... ама карай. Кво е чувството да си най-осмиваният съфорумец тук? Успяваш ли да спиш нощем? 😆

преди 3 минути, БаалБек написа:

Да не сте близнаци със Золин!?

преди 14 минути, communismatic написа:

Ква фантазия? 99,9% от хората тук те смятат за бавноразвиваща.

Кои сте хората ,другари ! 

преди 1 минута, Proshark написа:

Да не сте близнаци със Золин!?

Дядо всички ли са като вас комунягите

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.