Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 6 минути, communismatic написа:

Т.е. арестуват някакъв студент в САЩ, който прави протести срещу нападението на Израел в Газа, ония го задържат... обаче била станала грешка. То се било случвало навсякъде... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА! 

Уникален форум... Това е най-великият форум евър! 😆😆😆

Още не си отговорил защо трябва да се дава поле за изява на посланника на една фашистка държава ?

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Още не си отговорил защо трябва да се дава поле за изява на посланника на една фашистка държава ?

Ми, щом може на американската "фашистка" такава, какъв е проблема? Ти току що доказа, че и САЩ е фашистка. Естествено с изключително безумни аргументи, ама... В смисъл, аз просто си играя с теб, и винаги сам си падаш в капана. :) 

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми, щом може на американската "фашистка" такава, какъв е проблема? Ти току що доказа, че и САЩ е фашистка. Естествено с изключително безумни аргументи, ама... В смисъл, аз просто си играя с теб, и винаги сам си падаш в капана. :) 

За пореден път отговаряш на въпроса с въпрос. Правиш го всеки път като зациклиш. До тук ли ти стига капацитета за дебат? На толкова евтини номера ли те е научила червената литература ? 

На какъв въпрос отговарям? Ти ми даде компонентите, по които определяш Русия за фашистка държава. Оказа се, че и САЩ е такава. Това е положението. Аз кво съм виновен, че ти сам се навираш между шамарите? Това ти е нивото, Иване. Аз нямам вина, че толкова можеш... :

преди 5 минути, communismatic написа:

На какъв въпрос отговарям? Ти ми даде компонентите, по които определяш Русия за фашистка държава. Оказа се, че и САЩ е такава. Това е положението. Аз кво съм виновен, че ти сам се навираш между шамарите? Това ти е нивото, Иване. Аз нямам вина, че толкова можеш... :

Оправданията ти няма да помогнат, и на децата вече е ясно че и по този въпрос ис гьон.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Оправданията ти няма да помогнат, и на децата вече е ясно че и по този въпрос ис гьон.

Така е, да. То... след умопомрачителният ти пост, че била станала грешка и задържали оня, дето протестирал срещу нападанието в Газа... честно казано и аз не знам вече какво да напиша. 😆

преди 10 минути, communismatic написа:

Така е, да. То... след умопомрачителният ти пост, че била станала грешка и задържали оня, дето протестирал срещу нападанието в Газа... честно казано и аз не знам вече какво да напиша. 😆

То се видя че не написа нищо. Да не мислиш че съм очаквал от теб повече?

Представям си, задържат момчето... смазват го от бой в американската полиция, вътре в килия с разни негра, всичките килъри-милъри, наркодилъри... направо му се е разказала играта. И след няколко месеца идва оня, дето го е тормозил в килията, за да си изпее и майчиното мляко и му казва "Пич, станала е голяма грешка! Свободен си!" 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Представям си, задържат момчето... смазват го от бой в американската полиция, вътре в килия с разни негра, всичките килъри-милъри, наркодилъри... направо му се е разказала играта. И след няколко месеца идва оня, дето го е тормозил в килията, за да си изпее и майчиното мляко и му казва "Пич, станала е голяма грешка! Свободен си!" 😆

Разбирам че искаш да подходиш иронично, ама пак си показал невежстяво и неразбиране на една работеща държава в която има разделение на властите.

Кво невежество и неразбиране? Тая мантра още колко ще я въртиш? Питах те в прав текст, коя държава е фашистка? Ти ми даде своето определение и се оказа, че САЩ също е такава. Аз отговарям само на твоите постове. Това е положението. Щом американският посланик го канят тук и там, а е посланик на фашистка държава, тогава какъв е проблема Митрофанова да бъде канена също така? Наистина не разбирам, ако може да ми помогнеш... :) 

преди 2 минути, communismatic написа:

Кво невежество и неразбиране? Тая мантра още колко ще я въртиш? Питах те в прав текст, коя държава е фашистка? Ти ми даде своето определение и се оказа, че САЩ също е такава. Аз отговарям само на твоите постове. Това е положението. Щом американският посланик го канят тук и там, а е посланик на фашистка държава, тогава какъв е проблема Митрофанова да бъде канена също така? Наистина не разбирам, ако може да ми помогнеш... :) 

Питаме и отговорих защо Русия са фашисти, а САЩ не. Това че даваш коренно различни примери от САЩ е твоето невежество. Да ти го обясна ли пак?

Това че даваш коренно различни примери от САЩ е твоето невежество.

Коренно различни примери? Задържането на оня от протеста срещу нападението над Палестина било "грешка"? Това ли визираш? 😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Коренно различни примери? Задържането на оня от протеста срещу нападението над Палестина било "грешка"? Това ли визираш? 😆

И не само.

Ако бяха фашистка държава, щеше да е още в затвора. Капиш ?

Ако бяха фашистка държава, щеше да е още в затвора.

Да, де. Аз те питах, защо изобщо са го прибрали? Ти ми написа, че направили грешка... Кво да коментираме повече?! Ти си тотално несъстоятелен човек, просто се гавря с теб. Доставя ми огромно удоволствие.

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, де. Аз те питах, защо изобщо са го прибрали? Ти ми написа, че направили грешка... Кво да коментираме повече?! Ти си тотално несъстоятелен човек, просто се гавря с теб. Доставя ми огромно удоволствие.

Ще ти го обясна като за прост човек че да ме разбереш. В номрална правова държава съда е този който определя един човек дали е виновен или не.

В номрална правова държава съда е този който определя един човек дали е виновен или не.

Ама ти как разбираш кой е виновен и кой не? По какъв критерий? 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Ама ти как разбираш кой е виновен и кой не? По какъв критерий? 😆

Да не съм го аз арестувал че ме питаш тази глупост?

току-що, BANKATA написа:

Да не съм го аз арестувал че ме питаш тази глупост?

Умно момче, ти твърдиш, че съда решавал кой бил виновен. Ми, той и Навални го съди пак руският съд и той излезе виновен. Затова те питам, ти лично, как разбираш кой съд как отсъжда. Опитай се малко, да се концентрираш...

преди 2 часа, communismatic написа:

Доста по-добър пример за лицемерието на англосаксонците е атомната бухалка над Хирошима и Нагасаки. Проекта "Манхатън" като цяло е създаден от американските учени за да може, да се създаде оръжие, което да пречупи Вермахта без да се дават особено много човешки жертви. Не случайно Айнщайн е на мнение, че не е редно атомно оръжие, да се държи само от една единствена държава, понеже може лесно да се извиват ръцете на останалите чрез нея.

"Атомната бухалка", "лицемерието" и "англосаксонците" — звучи като заглавие на съветски трилър от 50-те. Само че историята е мааалко по-друга: Германия вече е капитулирала, Япония отказва да се предаде, а проектът „Манхатън“ не е писан от сценаристи на пропагандата.

А Айнщайн? Не е участвал!

Ако ще пишеш за история —  поне използвай факти, не лозунги.

:newspaper:

преди 22 минути, communismatic написа:

Умно момче, ти твърдиш, че съда решавал кой бил виновен. Ми, той и Навални го съди пак руският съд и той излезе виновен. Затова те питам, ти лично, как разбираш кой съд как отсъжда. Опитай се малко, да се концентрираш...

Не просто съда, а независимият съд.

Русия не се слави като държава в която има разделение на властите и това не е тайна дори и за вас.

преди 16 минути, BANKATA написа:

Не просто съда, а независимият съд.

Да, де. Ти как решаваш кой съд е зависим и кой независим, точно това те питам... Ти съвсем вече се обърка в глупостите си.

преди 4 часа, communismatic написа:

Да, сравни го с "Хайка за вълци"... Ако изобщо можеш. В което силно се съмнявам.

О боже, прибери си вересиите, "Хайка за вълци" е от 86 година, когато вече се е усещало на къде отиват нещата. Ти са този период на комунизма ли говориш, че е най-продуктивен за нашите автори, между 86 и 89 хахаха

Поне да се беше подготвил с нещо по-рано излязло, например "Ловецът на диви патици"...

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

О боже, прибери си вересиите, "Хайка за вълци" е от 86 година, когато вече се е усещало на къде отиват нещата. Ти са този период на комунизма ли говориш, че е най-продуктивен за нашите автори, между 86 и 89 хахаха

Брато, научи се, да четеш с разбиране, по дяволите... НАУЧИ СЕ, ДА ЧЕТЕШ С РАЗБИРАНЕ! Прочети ми поста няколко пъти и тогава изпиши тая тъпотия. Направо ми писнахте на оная работа, казвам ви... Баси неадекватните хора.

преди 9 минути, communismatic написа:

Да, де. Ти как решаваш кой съд е зависим и кой независим, точно това те питам... Ти съвсем вече се обърка в глупостите си.

Руските затвори са пълни с политически опоненти на властта, не американските

току-що, BANKATA написа:

Руските затвори са пълни с политически опоненти на властта, не американските

Аз те питам, ти как разбираш кой съд как отсъждал? Толкова ли е сложен въпроса? Пробвай ако искаш като ПП-ДБ гласоподавателят... напиши там някаква мега тъпотия, колкото да отговориш нещо.

Що така всеки път те гавря, бе, Иване? И всеки път се връщаш за още и още? :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.