Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 час, communismatic написа:

Извинявай, що спря, да джафкаш за "СО МАТ"? И там ли затвърди тезата си? 😆

Смехурко, по кой начин да го напиша, че да се преодолее твърдоглавието ти и няколкото ти мозъчни клетки да го осмислят?

Тезата отдавна е ясна и непроменена. Чакам те, да си изясниш позицията за фалшивостта/истинността на документа.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Тезата отдавна е ясна и непроменена.

Толкова е ясна тезата, че от два дни не смееш, да обясниш, какво точно се твърди в документа, който си постнал. Иначе... много са му ясни нещата. Тезата била много ясна и непроменена. 😆

преди 6 часа, plamen.spam написа:

Парите свършиха!
Трябва спешно да се печатат нови...

Това вече е новата мантра. БКП било много лошо, как така щяло да кара БНБ, да печата банкноти. 😆😆😆

преди 12 минути, communismatic написа:

Толкова е ясна тезата, че от два дни не смееш, да обясниш, какво точно се твърди в документа, който си постнал.

Когато потвърдиш, че документът не е фалшив, ще научиш.

преди 13 минути, communismatic написа:

Това вече е новата мантра. БКП било много лошо, как така щяло да кара БНБ, да печата банкноти. 😆😆😆

Можеш да се гордееш със способността, без нищичко да си разбрал, да защитаваш някаква теза.
Я тука, сега разясни, как точно БКП ще накара БНБ да печата банкноти?

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Когато потвърдиш, че документът не е фалшив, ще научиш.

Мхм. Сигурен съм. До този момент останах с впечатлението, че си супер наясно с нещата. 😆

Можеш да се гордееш със способността, без нищичко да си разбрал, да защитаваш някаква теза.

Това го твърди смешника, дето е постнал над 20 документа и в нито един не е разбрал, какво точно се твърди... 😆

Я тука, сега разясни, как точно БКП ще накара БНБ да печата банкноти?

Ми ти ако смяташ, че БНБ в онзи период е била независима институция и не е била под пълен контрол на комунистическата партия, то изобщо даже няма и смисъл, да пиша повече... 😆

Примерно, министерството на финансите, тя има ли нещо общо с БКП или? Бай Тошо да не е от БЗНС примерно? Георги Димитров, предполагам, че е от либертарианците? 

преди 11 минути, communismatic написа:

Ми ти ако смяташ, че БНБ в онзи период е била независима институция и не е била под пълен контрол на комунистическата партия, то изобщо даже няма и смисъл, да пиша повече... 😆

Примерно, министерството на финансите, тя има ли нещо общо с БКП или? Бай Тошо да не е от БЗНС примерно? Георги Димитров, предполагам, че е от либертарианците? 

Ти разбра ли, че предложението за печатане и нови номинали идва от БНБ?

току-що, plamen.spam написа:

Ти разбра ли, че предложението за печатане и нови номинали идва от БНБ?

Ако искаш, прочети ми поста още 20-30 пъти... гледам, че още не си вдянал написаното. Между другото, прави впечатление, че за пореден път, не си разбрал, какво точно се твърди в документа, но отново ни го размахваш за да "громиш" комунягите от форума. Така ни "громиш", направо едвам се съвземаме... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Между другото, прави впечатление, че за пореден път, не си разбрал, какво точно се твърди в документа, но отново ни го размахваш за да "громиш" комунягите от форума. Така ни "громиш", направо едвам се съвземаме... 😆

На теб като ти се случва не го правиш на проблем

току-що, BANKATA написа:

На теб като ти се случва не го правиш на проблем

Е, видяхме, че на мен все ми се случва, да. Затова в опита си да ме опровергаеш сам призна, че чужденците са купували левовете при 1 към 2,50. Нали? 😆

Не можах, да разбера, какво се е случило с дечицата от Донбас? Как са загинали? Земетресение? Торнадо? Метеорит? Наводнение? Киселинен дъжд? Зевс? Спагетеното чудовище? Батман?

преди 2 минути, communismatic написа:

Е, видяхме, че на мен все ми се случва, да. Затова в опита си да ме опровергаеш сам призна, че чужденците са купували левовете при 1 към 2,50. Нали? 😆

Само това ли запомни от целият ми пост?

току-що, BANKATA написа:

Само това ли запомни от целият ми пост?

Ми принципно не се стремя, да ти запомням простотиите, но наистина беше впечатляващ начина, по който все кълвеш на хвърлената от мен въдица. Особено и с тезата ти за чейдж бюрата. Наистина не знаех, че лева ни е бил толкова силен, че в Париж и Лондон са обменяли лев за долар. Баси мамата... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Не можах, да разбера, какво се е случило с дечицата от Донбас? Как са загинали? Земетресение? Торнадо? Метеорит? Наводнение? Киселинен дъжд? Зевс? Спагетеното чудовище? Батман?

Не знам, сигурно украинци са влезли в детските градини и са ги избили, нямам идея каква ти е представата за това избиване.

току-що, communismatic написа:

Ми принципно не се стремя, да ти запомням простотиите, но наистина беше впечатляващ начина, по който все кълвеш на хвърлената от мен въдица. Особено и с тезата ти за чейдж бюрата. Наистина не знаех, че лева ни е бил толкова силен, че в Париж и Лондон са обменяли лев за долар. Баси мамата... 😆

Ахаааа само чейндж бюрата може да обменят.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не знам, сигурно украинци са влезли в детските градини и са ги избили, нямам идея каква ти е представата за това избиване.

Естествено, че нямаш. Ти даже не знаеше, че имало избити деца. Снощи го научи съвсем случайно след като отново ти метнах въдицата...

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ахаааа само чейндж бюрата може да обменят.

Банките, предполагам? Отива Джейсън Смит в HSBC и казва "Искам да взимам левове като ненормален, давам ви всичките си пари от сметката... България е най-популярната туристическа дестинация в света! България на нанайсе морета! България на нанайсе морета!"

преди 14 минути, communismatic написа:

Между другото, прави впечатление, че за пореден път, не си разбрал, какво точно се твърди в документа, но отново ни го размахваш за да "громиш" комунягите от форума.

А ти разбра ли?
Че пари нема, и в склада привършват, и от Съюза не могат да изпратят скоро, и че затова БНБ иска да печата и други хартийки, с които да се разплаща.

Естествено, че нямаш. Ти даже не знаеше, че имало избити деца. Снощи го научи съвсем случайно след като отново ти метнах въдицата...

Може и да са ги изяли после. Все пак нали са украинци.

Банките, предполагам? Отива Джейсън Смит в HSBC и казва "Искам да взимам левове като ненормален, давам ви всичките си пари от сметката... България е най-популярната туристическа дестинация в света! България на нанайсе морета! България на нанайсе морета!"

Популярна е била, СОМАТ ни е прославил.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

А ти разбра ли?
Че пари нема, и в склада привършват, и от Съюза не могат да изпратят скоро, и че затова БНБ иска да печата и други хартийки, с които да се разплаща.

Т.е. това, че БНБ печата пари е някакво огромно престъпление? Верно? Извинявай, коя държава не печата пари? САЩ може би? 😆

преди 2 минути, BANKATA написа:

Може и да са ги изяли после. Все пак нали са украинци.

Т.е. ти нямаш никакво понятие, какво е станало с децата от Донбас, но в същото време виниш руснаците, че избивали цивилни? Нещо, много ти е двоен аршина? Що така? 😆

преди 3 минути, BANKATA написа:

Популярна е била, СОМАТ ни е прославил.

Добре, де. Защити си тезата. Нали ти твърдеше това, щеше да ме разобличаваш а-у... 😆

Т.е. това, че БНБ печата пари е някакво огромно престъпление? Верно? Извинявай, коя държава не печата пари? САЩ може би? 😆

Нищо не си разбрал.

Тази Докладна записка показва, до какво състояние докарва финансовата система Възродителният процес, започнат от БКП.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Нищо не си разбрал.

Тази Докладна записка показва, до какво състояние докарва финансовата система Възродителният процес, започнат от БКП.

Да? И? БНБ трябва да печата левове и това е огромен проблем за теб? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Добре, де. Защити си тезата. Нали ти твърдеше това, щеше да ме разобличаваш а-у... 😆

Ти сам си опроверга тезата с едни таблици. И запона да се правиш после на клоун да замажеш положението.

Да? И? БНБ трябва да печата долари и това е огромен проблем за теб? 😆

Зависи от причината. 

Да? И? БНБ трябва да печата долари и това е огромен проблем за теб? 😆

Хартийки.

току-що, BANKATA написа:

Ти сам си опроверга тезата с едни таблици. И запона да се правиш после на клоун да замажеш положението.

Т.е. за пореден път не можеш, да си защитиш тезата? Каква изненада... 😆

Хартийки.

Що така все твърдиш някакви пълни тъпотии и после мълчиш, все едно си... руският... ;) 

преди 1 минута, communismatic написа:

Що така все твърдиш някакви пълни тъпотии и после мълчиш, все едно си... руският... ;) 

Хартийки...
Не разбра ли, че от Съюза не е можело да изпратят скоро банкноти (по това време там се е печатал Независимият и горд Български Лев), затова БНБ иска да печата други хартийки, с които да се разплаща.

Хартийки...
Не разбра ли, че от Съюза не е можело да изпратят скоро банкноти (по това време там се е печатал Независимият и горд Български Лев), затова БНБ иска да печата други хартийки, с които да се разплаща.

Да, де. Аз те питам, що това е такъв огромен проблем за теб, при положение, че печатането на пари е нещо съвсем нормално? 😆

Т.е. за пореден път не можеш, да си защитиш тезата? Каква изненада... 😆

Аз съм комунето което не знае какво публикува.

току-що, BANKATA написа:

Аз съм комунето което не знае какво публикува.

Мда. Така е... 😆
Не можах, да вдяна, в коя банка или чейнж бюро са обменяли долари за левове? Що така биеш отбой? :) 

преди 3 минути, communismatic написа:

Да, де. Аз те питам, що това е такъв огромен проблем за теб, при положение, че печатането на пари е нещо съвсем нормално? 😆

Щото хартийките не са пари.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.